Allahım çıldırıyorum ekilen saçlarda dökülür demişler
varsa böyle bişey bana kanıtlayabilirmsiniz .. yada hangi doktor dedi ? adresini falan versene bana bi kanıtlasın
ozaman insanlar boşuna milyarlar verip saç ektiriyor . burda 20 binden fazla para verip saç ektirenlerde var . ozaman niye böyle bişey yapıyolar ... saç a ekim dışında doktora gitmeyeceksin ben bunu anladım bu sitede
. benim iki sülaleninde duruyor saçlar hatta konu açmıştım bakabilrsiniz benim saçımın yan üçgenleri gitti 1 er parmak iki yandan doktora gittiğimde ırsi dedi direk
)). . babamın dayılarımın amcalarımın dedelerimin hepsinni fotosunu gösterdim . hmm bi kanlarına bakalım ozaman dedi kalsın dedim ben hallederim
. diyeceğim odurki ırsi diye bişey yoktur dayanıklı saç vardır .. sağlıcakla kalın .. bana saldırabilrsiniz ırsi vardır diye umrumda değil dahada girmem bu siteye çünkü bi kaç kişi var burda insanların kafasına saçının döküleceğini yer etmeye çalışan . . " IRSİ DİYE BİR ŞEY YOKTUR "....
bir atasözüyle bitirip gitmek istiyorum saldıracak olanlara ...!
İt ürür kervan yürür ..
burdanda 18 - 25 arası kardeşlerime sesleniyorum ...
saç dökülme tedavi sitelerinde gezip psikolojinizi bozmayın .
siteyi kendimden blokluyorum hiç bir şekilde girmiyceğim ip anda atabilrsniz, saldıradabilrsiniz. yorumumuda silebilirsiniz...
amacım sadece 18 - 25 yaş arası insanların psikolojisini bozmaya çalışan bir kaç hıyarı kudurtmak 3 haftadır tek tek siteleri forumları dolaşıyorum resim atıyorum ırsi deyip geçiyorlar sülaledeki erkeklerin resimlerini atıyorum cevap vermiyolar . amaçları sadece pc basında göbek büyütüp benim gibi genç kardeşlerimin psikolojisini bozmak .. .
bir forumda 16 yaşında bir kardeşimin yalvarışını gördüm .
çocuk saçım dökülüyor yardım edin diyor altına 20 yaşında nw 6 olursun yazıyor andaval . çocuk yalvarıyor abi nolursun sen böyle dedikçe kendimi öldüresim geliyor yazma tamam tavsiye verme diyor hala yazıyor ...
Kudurup kafanızda saç kalmayana kadar ırsiliğine inanmaya devam edin ..
ırsilik olsaydı her hastalık birbirini tekrarlayacağı için sanırım dünyada insan kalmazdı .
küçük yaşta saç döküntüsü yaşayan insanlara sesleniyorum lütfen ANDAVALLARI takmayın .. eyvallah .