Gönderen Konu: Medeks Hakkında  (Okunma sayısı 1734 defa)

mdalmis

• Jr. Member
  • **
Medeks Hakkında
« : 07 Haziran 2021, 12:19:37 »
Merhaba , Saç ektirmeyi düşünüyodum ve baya bi araştırma içine girdim fakat bu forumu tanıdıktan sonra kafamda ki tüm soru işaretleri gitmesiyle birlikte doğru bildikleriminde pek doğru olmadığını öğrendim :) Soruma geleyim , fiyat performans olarak medeksi tercih etmeye karar verdim . Son zamanlarda ektirenlerin memnun olduğunu gördüm fakat detaylı bi araştırma yapınca geçmişte çokta memnun olmayanları da gördüm. Medeks hakkında fikri olan ve özellikle orada saç ekimi yaptıranların yorumlarına ihtiyacım var genel bir görüş olarak . Birde Medekste saç ekimi yapanların konulara baktığımda 500Tl + bi ilaç fiyatı verdiklerini söylüyorlar fakat bana biz ilaç satmıyoruz reçete veriyoruz siz alıyosunuz denildi, vaktiniz olmadığı taktirde biz eczaneden sizin yerinize alıyoruz ve ortalama 250tl gibi bir ücreti var denildi .

sskarakus

• Jr. Member
  • **
Ynt: Medeks Hakkında
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2021, 12:54:50 »
Ben de orada ektirdim benden 500 TL ilaç ücreti aldılar . Pişmanım o parayı oraya verdiğim için . Dışarıda daha iyilerini çok daha ucuza alabilirsiniz . İlaç işine girmeyin orada bence

mdalmis

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2021, 13:43:28 »
Bana da telefonda söylenen ilaç satmak mantıklı değil biz ilaç satmıyoruz . Size herkesin kullandığı ilaçları reçete olarka yazıyoruz siz alıyorsunuz denildi , eğer almaya vaktiniz yoksa biz sizin yerinize gidip aynı ücrete alıp size teslim ediyoruz denildi . Fiyat sorduğumda ise 250tl ortalama denildi . Kafamı karıştırdı herkese 500tl ' ye satılan ilaçlar bana neden böyle söylenildi o yüzden sormak istedim onu . Peki memnuniyetiniz nedir konunuzu inceledim ama memnunmusunuz ?
  • Ekim Tarihi: 12.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks Hair
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Solgar Biotin 5000mg

duman134

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2021, 14:42:37 »
300 500 den bir şey olmaz hocam o kadar olur

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Haziran 2021, 11:58:59 »
Merhaba , Saç ektirmeyi düşünüyodum ve baya bi araştırma içine girdim fakat bu forumu tanıdıktan sonra kafamda ki tüm soru işaretleri gitmesiyle birlikte doğru bildikleriminde pek doğru olmadığını öğrendim :) Soruma geleyim , fiyat performans olarak medeksi tercih etmeye karar verdim . Son zamanlarda ektirenlerin memnun olduğunu gördüm fakat detaylı bi araştırma yapınca geçmişte çokta memnun olmayanları da gördüm. Medeks hakkında fikri olan ve özellikle orada saç ekimi yaptıranların yorumlarına ihtiyacım var genel bir görüş olarak . Birde Medekste saç ekimi yapanların konulara baktığımda 500Tl + bi ilaç fiyatı verdiklerini söylüyorlar fakat bana biz ilaç satmıyoruz reçete veriyoruz siz alıyosunuz denildi, vaktiniz olmadığı taktirde biz eczaneden sizin yerinize alıyoruz ve ortalama 250tl gibi bir ücreti var denildi .
medeks kaliteli bir merkezdir fiyat performans açısından fazla alternatifi yok  ilaçlar konusu karışık bir kavram dışarıdan da alabilirisiniz takılmamak gerekli tüm merkezlerde üç aşağı beş yukarı aynı içerikli ilaçlar

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Haziran 2021, 17:02:12 »
Forumda yeni bir merkez ekimlerini takip ediyoruz . İyi veya kötü demek için çok erken . İlaç olayını çok takarsanız reçeteyi önceden isteyip kendiniz alın ilaçları . Normaldir 100-200 üzerine koymaları .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

metinarli87

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 08 Haziran 2021, 19:00:38 »
hocam ben de bu ilaç konusuna anlam veremedim. Hayır ilaç almasak bu sefer biz ektik ama siz o ilaçları kullanmadınız diye düzgün çıkmadı demesin bu adamlar?
  • Ekim Tarihi: henüz ektirmedim
  • Ekim Merkezi ismi henüz ektirmedim
  • Greft Miktarı henüz ektirmedim
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi kullanmıyorum

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Haziran 2021, 20:23:08 »
hocam ben de bu ilaç konusuna anlam veremedim. Hayır ilaç almasak bu sefer biz ektik ama siz o ilaçları kullanmadınız diye düzgün çıkmadı demesin bu adamlar?
si ilaçlarınızı kendiniz alırsınız reçete yazarlar takılacak bir durum değil bu tüm eczanelerde mevcut neticede

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Haziran 2021, 21:32:47 »

Onu bilemeyiz medeks ile iletişime geçip sorabilirsiniz .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

milstrey3

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 08 Haziran 2021, 22:01:34 »

Benden de bir ay önce ilaçlar ve şampuan için 500 lira alındı. Buradaki serzenişleri görerek ayarlama yapmış olabilirler. Şimdi  250 lira da az değil ama yeni saç ekilmiş halde eczane aramaya üşenilebileceği düşünülünce makul sayılır.
  • Ekim Tarihi: 12.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi medeks
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 39

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 08 Haziran 2021, 22:46:15 »
Medeks başarılı bi merkez. Ektiği çıkar genelde. Eskiden ön çizgi ve yüksek sayıda kök alma gibi sorunları vardı ama artık daha düşük kök ve güzel ön çizgiler yapıyorlar. Saç Ekimini ilk düşündüğüm dönem ilk gitmeyi düşündüğüm merkezlerden biriydi.
İlaç konusuna gelecek olursak içeriğinde neler veriyorlar ona göre bi yol haritası çizmenizi öneririm, Örnek veriyorum gidip kendiniz eczaneden alınca 170-180 tl tutuyorsa bence o halde uğraşmaya gerek yok 250 verip almak mantıklı.

x_X_x

• Full Member
« Yanıtla #11 : 09 Haziran 2021, 16:02:10 »
Bu saç ekiminden sonra kafayı yatarken çarpmamak için yastık ve bi de bu alnına sarıyolar ya bant gibi onlardan veriyor mu Medeks. Konu açmıştım buraya yönlendirmişler konuyu
  • Ekim Tarihi: 10.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 33

sskarakus

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 09 Haziran 2021, 23:04:53 »
Hayır vermiyorlar maalesef

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 10 Haziran 2021, 04:58:49 »
Bu saç ekiminden sonra kafayı yatarken çarpmamak için yastık ve bi de bu alnına sarıyolar ya bant gibi onlardan veriyor mu Medeks. Konu açmıştım buraya yönlendirmişler konuyu

bant gerek yok arap müşteriler reklam yapsın diye verilen bir ürün o
Global Moderator

M.K.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 16 Haziran 2021, 09:59:31 »

Yastık yerine bir havlu'yu sararak aynı etki'yi elde edebilirsin.

Ama yine de Medeks 500 (!) TL mi yoksa 5.000 TL mi istiyor?
Açıkcası 500 TL kaliteli bir ekim için bana çok düşük bir fiyat gibi geliyor.
  • Ekim Tarihi: 22.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Diamonds Klinik
  • Greft Miktarı 4950
  • Yaşınız 43

Facebook Twitter Instagram