Gönderen Konu: Saç ekimi için tavsiye  (Okunma sayısı 1224 defa)

Alipoyrazzz

• Full Member
Ynt: Saç ekimi için tavsiye
« Yanıtla #16 : 07 Haziran 2021, 15:25:01 »
Kardeşim Sonuç ne olursa olsun hiçbir şey senin yaşama sevincinden önemli değil saç dediğin nedir ki ya büyüyünce bu lafları kullandığın için kendine güleceksin. Tamam saç insanın yüzünün süsü ama yaşamanın anlamı saçtan ibaret değildir.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 07 Haziran 2021, 15:37:47 »
allah için yardım eder misiniz

Sana bu sitenin ileti kısmından yazdım bakar mısın oraya
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 07 Haziran 2021, 15:55:02 »
Merhaba ben 22 yaşındayım genetik saç dökülmem var bu durumdan dolayı psikolojim çok bozuldu gerçekten yaşama hevesim kalmadı o yüzden geçen sene 2000 greftlik ön bölgeye bir saç ekimi operasyonu gerçekleşti. Ama bu sefer de tepe bölgem açıldı. Çok merak ediyorum acaba tepe bölgem ekim oldu diye mi açıldı yoksa zaten açılacak mıydı. Üniversiteye gideceğim ve özgüvenim psikolojim sıfır. Ön bölgede biraz saç oldu bu sefer de tepe bölgesi açıldı gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim lüften yardım edin bana . Tepe bölgesine de 3000 greftlik ekim yapmak istiyorum . Bu yaşımda 70 yaşındaki dedelere döndüm . Fotoğrafları inceleyip bana yardımcı olur musunuz

Sana da yazdım iletilerden bakarsan iyi olur kardeşim
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

selcukkara00000000

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 07 Haziran 2021, 17:59:07 »
bütün hayatımı etkiliyor hiçbişey umrumda değil

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #20 : 07 Haziran 2021, 18:23:42 »
Saçları uzat, tepede toppik kullan ekim olana kadar saç rengi açık olduğu için işe yarar ama günlük olarak yıka saçları, toppikle yatma, bir süre sonra zarar verebilir.

Bir de donörün ve ön bölge ekilen alanın daha net fotoğraflarını atmalısın, böyle net olarak yorum yapamıyoruz. Sabır edeceksin, doktorun ekeriz dediyse vardır bir bildiği, sonuçta ilk ekimden memnun kalmışsın.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

selcukkara00000000

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 07 Haziran 2021, 18:30:27 »
o kadar memnun kalmadım ilk ekimden ama en azından saç teli var önde . donör ve tepe bölgesi için finasteriid toplarmı.çok korkuyorum o ilaçtan

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 07 Haziran 2021, 18:43:43 »
Tepenin uzun hali nasıl dostum bi Atar mısın?

selcukkara00000000

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 07 Haziran 2021, 18:58:05 »
fotoğrafı yok şuan.ama normal saçımdan daha açık renkte cılız cansız

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #24 : 07 Haziran 2021, 19:02:34 »
genc kardesim öncelikle sakin olmalisin, evet hemen sacim olsun yada neden döküldü neden neden diye bilirsin ama nekadar stres yaparsan daha cok zarar verirsin.

bir ekim yaptirmissin , saclari biraz uzat bir bakalim ekilenler nasil , donör bölgen uzun nasil . ekim yaptirdigin dr 2 ekim yaparim demis sen ama ekimden memnun degilsin yine ayni yere ektirmek mantiklimi ?!°

finasterid daha kullanmadin bile okadar korkma , evet yan etki yapabilir ama zaten ictigin an daha migdeye inmeden yapacak, agri hissedeceksin cünkü piskolojik agriyacak , denersin yan etki gercekten yaparsa birakirsin .

selcukkara00000000

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 07 Haziran 2021, 19:04:53 »
doktoruma çok güveniyorum aslında.70 yaşında dedelere döndüm üniversitede ne yapacağım

selcukkara00000000

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 07 Haziran 2021, 19:05:53 »
saçları 7 ay uzattım zaten orantısız duruyor öndeki ekilenler güçlü arka taraf güçsüz ne yapacağım bilmiyorum.o fark hissediliyor yani

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 07 Haziran 2021, 20:46:14 »
Brocum, sen bu stresle saçsızlıltan değil, kalpten gidersin. Gözünü seveyim biraz sakin ol yahu :)

Bak sana en az 10 kişi donör bölgeni biraz uzat, veya biraz uzun halinin fotosu varsa onu at demiş. Hiç olmadı şu anki halinin fotosunu at. Veya ii üç hafta uzat biraz saçları. Sağdan soldan arkadan çekilmiş olarak paylaş fotoları Ki insanlar gerçekten sana yardımcı olabilsinler.

Burada herkes sana yardımcı olabilmeyi çok ister hiç merak etme.

Bir de vitamin, kan değerlerine falan da baktıdrdın mı?

Tiroit hormon dengesizlilleri, folik asit, çinko, b12, demir, d vitamini eksiklikleri fln hepsi dökülmeyi agresifleştirir. Bunları kontrol ettirdin mi hiç? Bir dermatologa da görün, bu testlerini de bi yaptır.

selcukkara00000000

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 07 Haziran 2021, 20:49:57 »
saçlar gitmiş zaten abi bundan sonra test yaptırsam ne olcak

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #29 : 07 Haziran 2021, 22:27:23 »
Selcuk çok yıpratıyorsun kendini. Burada konu açıyorsun, biz sana yardımcı olmak istiyoruz, senin de amacın bu olmalı ama sürekli isyan halindesin, biz senin annen ya da baban değiliz. Sen şuraya düzgün fotoğraflarını koy, ön bölgeyi koy, kime ekim yaptırdığını söyle sonra zaten akacaktır konu.
Böyle hiçbir sonuç alamazsın.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Facebook Twitter Instagram