Saç Ekimi Sonuçları
finasterid kullanıyorum zaten sürekli , onun sayesinde koruyorum saçları . ektirdikten sonra ne gibi ürünlerle desteklemem lazım var olan saçları ve önerin varmıdır ?Ve ayrıca dhi yöndemde sıklaştırmada dahamı uygundur acaba ve ayrıca sıklaştırmada kayıp yaşarsın demişsin saç ekilirken mi zarar verir anlamındamı yoksa daha sonra beslenme anlamındamı söyledin
Fin yterli olur guclendirmek icin. Ben sahsen iyi bir yerde yaptirmani tavsiye ederim. Sikilastirma ekimi bence normal bos alana yapilan ekimden cok daha fazla ilgi alaka isteyen bir is.Koray hoca cok iyi yapiyor o isi.
Merhaba, belki Kaan Pekiner'i de değerlendirme listenize eklemek isteyebilirsiniz.
ben koray hocanın seyrek saça yapılmış ekimini de gördüm pek sık değildi keser hocada aşırı pahalı onun için bunlar dışında dedim.
Benim bildiğim kadarıyla operasyonu baştan sona doktorun gerçekleştirdiği, manuel alım yapıp bekletmeden (alım-ekim, alım-ekim) usulüyle eken 3 yer var. Kaan Pekiner, Hlc ve Muttalip Keser.
koray erdoğan çok para ve çıkmayanıda çok dr keserde yeterli sayıyı ekmiyor bir ekime daha ihtiyac kalıyor son zamanlar duzelcek galiba sayı olarak ekimlerde .drkeserinde çıkmayan ekimleri vardı gecmişte her ekimcinin var