pullanma hic sorun dehil zaten aksamlsri 8 fis kullanıyorum sakaklarda belli ediyor küçük küçük saçlar var bsys çıktı 1 buçuk ay oldu yetiyor akşamları 8 fis buda pullanma yapmıyor bioxsin ucuz ama etken maddesi kesin mi emin değilim %5 minoxil diyerek
Türkiye'deki tüm minoxidil markalarını kullandım. Şuan bioxinin ve alopexy beraber kullanıyorum. Etki olarak gram fark görmedim, minoxili hiç tavsiye etmem. Fiyatının yarısı bile etmez, neden alopexy diyorum çünkü içinde sitrik asit var pg oranını düşürüyor ve pullanmayı minimize ediyor. Pullanma olarak minoxil ve bioxinin arasında hiç fark yok.
Genel olarak 3'ü de aynı etkiyi veriyor. En uygun fiyatlı olanını almak en mantıklısı, dolayısıyla bioxinin'i tavsiye ederim. Ben hep internetten aldım. İçiniz rahat etsin diye çamaşır suyuna bir fıs sıkıp renginin turuncuya dönüp dönmedigine bakabilirsiniz. Bu test yüzde oranını vermesede içinde minoxidil olup olmadığını ortaya çıkarır. Artık hersey pahalılaşıyor ben ilk aldığımda bioxinin 3'lü kutusu 99 idi kupon ile 60'a falan geliyordu. O zaman stok yapmadığım için pişmanım.