Saç Ekimi Sonuçları
Yok yok tam yerinde, bende keşke 1 cm arkadan aldırsaydım diyorum, çünkü önden olunca çok sırıtıyor, yaşıma uygun değil gibi.Birde daha önden olsaydı fazla greft kullanılacakta veya bu kadar sık olmayacaktı.
Bence bir tık aşağıdan olmalıydı gibime geldi ama telefon kameraları geometrik bozulma yaptıgından tam çaprazdan cektikleriniz biraz orantısız cıkmıs olabilir. Bu işin bir altın oranı var yahu buna göre çizmiyor mu serkan bey? cizmiyorsa ayıp eder. Kafanza takılcak bir şey göremedim ben cizginiz güzel bence biraz uzatın saçı 2 ay sonra çok tatlı durur o. Bu arada bu ön saç cizgisinin tasarımı o kadar önemli ki kişinin ifadesini her şeyini değiştiriyor zira genç/yaşlı algısının da baş müsebbibidir kendileri. Alnın yuvarlak ya da düz cıktıgı bireylere göre de çok değişiyor bununla ilgili harkulade bir video var youtube da bence her ektircek kişi bir izleyip öyle karar vermeli hatta kendine yakışanı bile önererek gitmeli hekim önüne. buyrun efendim
yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam sizin yaş kaçtı? 29 yaşındayım ben belki uygun görünürdü ama içime su serptiniz teşekkürler
hocam teşekkür ederim bilgilendirme için <3