Gönderen Konu: Yardımları bekliyorum :(  (Okunma sayısı 4973 defa)

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yardımları bekliyorum :(
« : 07 Temmuz 2017, 11:18:53 »
Merhaba sevgili arkadaşlarım ve abilerim.Oncelikle Allah herkese inşallah istediği.gibi saçlar nasip eder.Benim yaşım daha 22,durumum ve sizlerden istediğim şu son 5 senedir falan saclarimin on tarafı cidden seyreklesti ve gucsuzlesti (saç telleri inceldi resmen küçükken çok kalındı) ve bu durum yüzünden psikolojim alt üst oldu sanki insanlar hep saçıma bakiyormus ve beni öyle degerlendiriyormus gibi geliyor bana.Dokulme ise büyük oranda durdu elimi attığında 2 teli gecmiyor.Bende saçıma bakım yapmaya en son care de ektirmeye kadar gitmeyi göze aldim.Önce eczanede analiz yapan bı bayan vardı ona gittim ve dökülmenin erkek.tipi olduğunu söyledi ve serum falan onerdi ama almadım daha.Simdilik eczanenin verdiği Hiotin marka bı biotin kullanıyorum yeni basladim.Randevu aldım bi cildiyeyede görüneceğim ama önce sizlere sorup yardım almak istedim.Resimlerime bakarak sizce bu saç toparlanabilir mı eğer toparlanabilirse neler yapmalıyım neler kullanmaliyim? Acikcasi benim için saçlarım güçlenmesi bile yeterli önleri kapatmaya çalışırım öyle ama iste bulamadım caresini.Biraz uzun bir yazı oldu ama durumumu tam anlatmak istedim lütfen yardımcı olun :( .Sabırla okuyan ve cevaplayan herkese çok teşekkür ederim.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yardımları bekliyorum :(
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2017, 12:17:45 »
Muhtemelen cildiyeci sana rogain ya da minoxil al diyecek. Finasterid de önerebilir. Öncelikle rogain ya da minox spreyi kullanmani tavsiye etmem.dokulmeyi yavaşlatir,sac tellerini kalinlastirir ama içinde alkol olduğu için,sac derisinin anasını ağlatir.bıraktığın zaman sorunlu bir sac derisi ve 3ay içinde eskiye dönmüş bir saç görürsün.finasterid de dokulmeyi durdurup incelmiş saçları forma sokar ama yan etkisi fazla. Kimisi bende yok desede bu kan testleri ile ispat edilebilir.bunu bırakınca da eski haline döner..tek çare saç ekimi ama daha yaşın küçük dokulme devam eder gibi. Şahsen bunları kullanmazsan yapacağın şey, iyi beslenmek bitkisel takviyeler almak spor yapmak. Belki hızlı dökulmez ve 27-28 yasina kadar atar seni.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2017, 12:32:07 »
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız icin.Ama ben ciddi anlamda takıntı yaptım bu işi birşeyler yapmam lazım ve amacım da şu şu an universitedeyim en azından 2 3 yıl düzeltsin sonra iş hayatına.atildigimda ektirmem kolay olacak sizce bu spreyler falan 2 yıl gotururmu düzenli kullansam sonra saç ektiririm.Duramiyorum birşeyler yapmalıyım yoksa psikolojim çok bozulacak o etkileri bende duydum ama napayım işte düzelme görmem lazım :(

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Temmuz 2017, 12:37:13 »
senin donör muhtemelen kuvvetlidir iyi bir planlama ile ekim yaptır senin yaşında yaptıran çok ön bölgeyi yok sayıp ekecek hoca bul en güzel yaşlarını saçsız geçirme seni 30 a kadar rahat götürür ön bölgedeki ekim ,8 yıla da yeni tedaviler kesinlikle çıkacak.. çıkmasada 2. ekimi yaptırırsın..kesinlikle ekim yaptır..ilaç falan zaman kaybı gry nin dediği gibi ilaçlar faso fiso geçici..sitede 20 22 23 yaşlarında ekim yaptırıp çok iyi sonuçlar alanlar var..ama risk alma yüzdeli bir hocaya git derim..

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2017, 13:01:47 »
Evet bende açıkçası artık öyle düşünüyorum teşekkür ederim gerçekten.bi ara esteworld ile görüşme sağladım ancak daha sonra vazgeçtim sanırım güvenilir değiller haksız mıyım? Birde hangi doktor iyi ve uygun fiyatlidir sizce?

senin donör muhtemelen kuvvetlidir iyi bir planlama ile ekim yaptır senin yaşında yaptıran çok ön bölgeyi yok sayıp ekecek hoca bul en güzel yaşlarını saçsız geçirme seni 30 a kadar rahat götürür ön bölgedeki ekim ,8 yıla da yeni tedaviler kesinlikle çıkacak.. çıkmasada 2. ekimi yaptırırsın..kesinlikle ekim yaptır..ilaç falan zaman kaybı gry nin dediği gibi ilaçlar faso fiso geçici..sitede 20 22 23 yaşlarında ekim yaptırıp çok iyi sonuçlar alanlar var..ama risk alma yüzdeli bir hocaya git derim..

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Temmuz 2017, 13:27:39 »
Evet bende açıkçası artık öyle düşünüyorum teşekkür ederim gerçekten.bi ara esteworld ile görüşme sağladım ancak daha sonra vazgeçtim sanırım güvenilir değiller haksız mıyım? Birde hangi doktor iyi ve uygun fiyatlidir sizce?

sitede var dostum araştır bak sonuçlara yüzdeli hocalara yerlere bak ..bak ekim sonuçlarına kendi dökülme tipine ..ama ucuza kaçma bu yaşta saç lazım gördüğüm kadarıyla saçların kalın telli çok iyi sonuç alabilirsin ..risk alma iyi bir yer bul

pecer2001tr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Temmuz 2017, 13:50:19 »
+1
Kel kalmak benim tercihim olmadı ama ekim yaptırmak benim tercihimdi.

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #7 : 07 Temmuz 2017, 14:30:18 »
Ruhi bey gerekenleri söylemiş dahası hiç bir yoruma ihtiyacın yok
Boşuna psikolojini bozmana  gerek yok,kim ilaçla vs yöntemlerle saçını kurtarmışki sen kurtarasın.
Genetik dökülmesi olan her kes senin yolundan geçiyor,boşuna düşünüp durma faydası yok,tek çare ekim gerisi hikaye

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Temmuz 2017, 15:18:33 »
Ruhi bey gerekenleri söylemiş dahası hiç bir yoruma ihtiyacın yok
Boşuna psikolojini bozmana  gerek yok,kim ilaçla vs yöntemlerle saçını kurtarmışki sen kurtarasın.
Genetik dökülmesi olan her kes senin yolundan geçiyor,boşuna düşünüp durma faydası yok,tek çare ekim gerisi hikaye

Abi bende dusunmiyim diyorum ama üniversitede etrafımda insanları öyle görünce canım çok sıkılıyor ben niye böyle değilim diyorum.Ama yardımlarınız bı nebze rahatlatti beni saç ekimini iyice araştırıp forumdan para biriktirip yaptıracağım inşallah hepinize çok teşekkür ederim. (Donör de sanırım arka bölge bende arkası orman gibi maşallah tek sorun önde ve az da tepede ama tek derdim önler)

alcapone

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 07 Temmuz 2017, 19:19:50 »
ben de üniversite öğrencisiyim aynı şekilde benim de dökülmem var henüz durmadı. minoxil kullanıyodum eskiden lise zamanıyla üniversite hazırlık minoxille geçti ve şu anda minoxilin yan etkisi seboreik dermatit diye saçta ve yüzde çıkan bi hastalığım var şu anda ve ciddi şekilde saç döküyor. minoxil önermiyorum kesinlikle. geri kalan tedavileri araştırabilirsin ama yine dönüp dolaşıp ekime yönleneceğini düşünüyorum, forumu takipte kal iyi bi yerler bulursun

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Temmuz 2017, 10:11:49 »
ben de üniversite öğrencisiyim aynı şekilde benim de dökülmem var henüz durmadı. minoxil kullanıyodum eskiden lise zamanıyla üniversite hazırlık minoxille geçti ve şu anda minoxilin yan etkisi seboreik dermatit diye saçta ve yüzde çıkan bi hastalığım var şu anda ve ciddi şekilde saç döküyor. minoxil önermiyorum kesinlikle. geri kalan tedavileri araştırabilirsin ama yine dönüp dolaşıp ekime yönleneceğini düşünüyorum, forumu takipte kal iyi bi yerler bulursun

Minoxili baya arastirdim zaten kesinlikle dusunmuyorum ama xpecia diye bir hap varmis yan etkisi yok diyolar ekim yapana kadar idare etsin diye kullanmayı düşünüyorum cildiyeye gittiğimde soracağım.tesekkur ederim yardımın için

Desteroyer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Temmuz 2017, 20:29:31 »
Ahh kardesim ayni yastayiz ayni sıkıntı bende var ama ikimizin arasinda daglar var inanki bak sen yine sanslisin  muhtemelen donör bolgen kuvvetli zaten o saglamsa gerisi onemli degil ön bolgeye bir seans yapgir iyi bir yerde arastir ama ondan sonra Allahın izniyle üzülsüğün gunler icin pisman olucaksn demedi deme fazla kafaya takma bak ben her turlu sıkıntıhı cektim bu yasta olan bana oldu bize oldu yani biz kaybetik hep bizden gitti asosyal olduk gencecik yasta insallah bir gun heopbirlikte bizim gibi olanlar da dahil kurtuluruz Allahın izniyle .. sıkma canını arastir iyiyce herseyi.

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 08 Temmuz 2017, 20:38:29 »
Dostum ben de 21 yaşındayım yaşıt sayılırız seni çok iyi anlıyorum ben.
En güzel en cıvıl cıvıl yaşları seyrek dökülmüş saçla geçirmek çok haksızlık ve adaletsizlik..
Benim psikolojim bozuldu, seninki bozulmadan hemen ektirmelisin. İçedönük bir insan oldum denize bile gidemiyorum. Bunun genci yaşlısı yok saçların kaliteli dönor iyidir muhtemelen.
İleride tepe açılırsa orayı ektirirsin.   
Birincisi tam kel insanlar saç ektirebiliyor , onlara ekildiğine göre seyrek saçlı insanlarada  hele hele ekilir. İleride dökülürse dökülen alanlarada ekilir çünkü  düşün tam kellere bile ekilmiş.

Paran varsa Koray Erdoğan a ektir çok yoksa İzmir de Sibel Ulusan var onu forumda araştır benim favorim.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 09 Temmuz 2017, 02:05:53 »
Sağolun arkadaşlar aynen genç yaşta herkeste güzel güzel saçları görünce çok.canim sıkılıyor ama inşallah ufak tedavilerle başlayıp saç ektirmeye doğru yol alacağım dediğin gibi bende denize gitmeye bile çekiniyorum işin aslı saçlarımin zaten seyrekligini ilk denizde farkettim sonra kızlarla yüz yüze gelemez oldum direk çıktım gittim ama inşallah zamanla eski halime dönerim şimdilik ufak tefek sarımsak kürleri ve biotinle tedaviler yapmaya çalışıyorum belki toparlar elimdekileri kalınlaştırir diye ama seneye kadar para biriktirip uygun bir yerde Ekim yaptıracağım.tesekkur ederim sizede cevaplarınız ve yardımlarınız için kendimi daha iyi hissetmeye başladım.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Temmuz 2017, 12:16:05 »
olanı korumaya alıp  ekimde lazım
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram