Gönderen Konu: Korona asisi  (Okunma sayısı 1805 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Korona asisi
« Yanıtla #15 : 28 Haziran 2021, 23:01:34 »
 biontech oldum.çin aşısında ölmüş corona  varmış biontechte canlı corona  varmış.sinovic yüzde 80 etkiliyse biontech yüzde 90 diyorlar.sinovic ol.aşı saç dokmez diyorlar ekime şu bu yapmasın.bekle biraz daha çin ol.ölmüş corona varmış içinde.benimde mantığıma gore çin daha iyi gazladılar beni biontech diye.genelde ilk çıkandan sonra çıkan çakma oluyor.en basta dediler corona aşısı bulununca virus kendini aşıya karsı yenilicek diye .ayarlamışlar aşıyı bulcaklr virus bir daha kılık değiştircek boyle gider bu iş 1 2 sene aşı satcaklar.bu aşılarda delta varyantında aman aman etkili değilmiş.süzgec yapcaklar bizi.yarın obur gun delta moryantı sonra gene aşı delta zoryantı boyle boyle tezgah kurulcak

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 28 Haziran 2021, 23:20:18 »
Bilim insanları, Hindistan'ın Covid-19 kaynaklı ölü sayısının, 2 milyona yakın olabileceği konusunda uyardı. Washington Üniversitesi Sağlık Metrikleri ve Değerlendirme Enstitüsü'ndeki araştırmacılar, yetersiz test nedeniyle Hindistan'ın vakaların yalnızca yüzde 3 ila 5'ini tespit edebildiğini söyledi.

Çalışmanın arkasındaki Middlesex Üniversitesi'nden matematikçi olan Murad Banaji, ülkedeki gerçek ölü sayısının bildirilen rakamın yaklaşık beş katı olabileceğini tahmin ediyor. Banaji, Wall Street Journal'e yaptığı açıklamada modellemesini oluşturmak için popülasyonda antikorların varlığını gösteren seroloji testlerine ait verileri kullandığını söyledi.
 DAHA ÖNCEKİ ARAŞTIRMALARLA ÖRTÜŞÜYOR

Bununla birlikte, Banaji'nin çalışması, geçen ay New York Times tarafından gerçekleştirilen ve Hindistan'daki gerçek ölü sayısının 1,6 milyona yakın olabileceğini söyleyen araştırmayı destekliyor.

Times, bir düzineden fazla uzmanla konuşarak, yetersiz kayıt tutma ve yaygın test eksikliği nedeniyle Hindistan'daki toplam enfeksiyon sayısı hakkında net bir resim elde etmeyi zor buldu.

Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 29 Haziran 2021, 02:07:43 »
Abi ben de sinovac düşünüyorum da işte yeni bi olay olduğu için bu aşı ekim e nasıl bir etkisi olur muallak.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 29 Haziran 2021, 10:16:30 »
 dolsun ekimde 3 ayda garantiye al .aşağıdaki yazıyı şimdi okudum
Aşılamaya 'Delta' ayarı! Takvim değişti
Dünya genelinde hızla artarak alarma yol açan Delta varyantlı vaka sayısı, Türkiye'de de aşılama takvimini değiştirdi. İkinci doz aşılar altı-sekiz hafta yerine dört hafta sonra yapılacak. Aşı yazlık bölgelerde, tarlalarda, yaylalarda vatandaşın ayağına götürülecek...
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

MyLifeBeLike

• Sr. Member
  • Sivaslı KEL
« Yanıtla #19 : 13 Ağustos 2021, 11:59:23 »
biontech oldum.çin aşısında ölmüş corona  varmış biontechte canlı corona  varmış.sinovic yüzde 80 etkiliyse biontech yüzde 90 diyorlar.sinovic ol.aşı saç dokmez diyorlar ekime şu bu yapmasın.bekle biraz daha çin ol.ölmüş corona varmış içinde.benimde mantığıma gore çin daha iyi gazladılar beni biontech diye.genelde ilk çıkandan sonra çıkan çakma oluyor.en basta dediler corona aşısı bulununca virus kendini aşıya karsı yenilicek diye .ayarlamışlar aşıyı bulcaklr virus bir daha kılık değiştircek boyle gider bu iş 1 2 sene aşı satcaklar.bu aşılarda delta varyantında aman aman etkili değilmiş.süzgec yapcaklar bizi.yarın obur gun delta moryantı sonra gene aşı delta zoryantı boyle boyle tezgah kurulcak

Valla ben Corona da geçirmedim aşı da olmadım kafam bulanık bu konuda ne diyorsun bu kervana hiç katılmasak mı yani aşı olmasak mı ne dersin?

Benim aklımda olan zorunlu olana kadar aşı olmamaktı şu an da da zorunlu değil zaten .. :(
  • Ekim Tarihi: 22.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin ÇELİK
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 38
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20286.0

TAKVİYELER

Venatura Omega 3 Trigliserid Formlu günde 2 kapsül
Venatura D3 K2 günde 15 damla (D vitamini)
Çiğ Badem günde bir avuç
Taze sıkılmış nar suyu günde bir bardak
Limonlu su günde 2 litre
Evocapil Plus günde 2 kapsül

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 13 Ağustos 2021, 12:15:47 »
 zorunlu olana kadar olma

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 13 Ağustos 2021, 15:40:28 »
Sinovac ile biontech arasında etkinlik açısından öyle büyük bir fark yok. -Bakmayın, medyanın şişirdiğine- ben inaktif yani geleneksel yöntem olduğu için sinovac tercih ettim. 2 doz aşıyı da yaptırdım. Ailem, annem hepimiz Sinovac olduk ve sorun yaşamadık. Kovit illerine de hiç yakalanmadık.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 15 Ağustos 2021, 01:51:19 »
Arkadasin babasi sinovac olmustu malesef korumadi coronaya yakalandi ve kaybettik adami.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 15 Ağustos 2021, 02:47:23 »
Arkadasin babasi sinovac olmustu malesef korumadi coronaya yakalandi ve kaybettik adami.

Allah rahmet eylesin.
Kronik bir rahatsızlığı var mıydı?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 15 Ağustos 2021, 11:29:11 »
 biontech yüzde 90 koruyorsa sinovac yüzde 80 korur diyorlar.aşı yoktu vaka sayısı bunun yarsıydı aşı olanda ölcekse ölüyü yaptırdık ama işe  ne iş yapıcak gorucez.çoğu insan olmadı zaten rakamlar sallamasyon geliyor bana

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 15 Ağustos 2021, 15:27:51 »
ekimden 1 ay sonra alman aşısı oldum. 2. ay dolduktan sonra 2. doz olucam. bir zararı olacağını düşünmüyorum. zaten küçük tüylenmeler var. saçlar çıkıyor gibi kollardaki tüy şeklinde
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 16 Ağustos 2021, 00:42:38 »
ekimden 1 ay sonra alman aşısı oldum. 2. ay dolduktan sonra 2. doz olucam. bir zararı olacağını düşünmüyorum. zaten küçük tüylenmeler var. saçlar çıkıyor gibi kollardaki tüy şeklinde

Ben de ayni şekilde 1 , 1.5 ay sonra oldum. Ben de olacağını sanmıyorum bi sorun falan.
Yine de İnsallah olmaz diyelim :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 16 Ağustos 2021, 13:11:36 »
 şimdi ben 1 ay araylaa 2 biontech oldum 2.yi bayramdan hemen sonra oldum 3.aşı yaptırcammı ne zaman olcak o anlamıyorumda bu işlerden?

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 03 Eylül 2021, 23:33:58 »
Allah rahmet eylesin.
Kronik bir rahatsızlığı var mıydı?
Yoktu kiloluydu sadece
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 04 Eylül 2021, 03:40:19 »
şimdi ben 1 ay araylaa 2 biontech oldum 2.yi bayramdan hemen sonra oldum 3.aşı yaptırcammı ne zaman olcak o anlamıyorumda bu işlerden?

ben 2. olurken sordum. biontech 3. dozlar daha başlamadı dedi. muhtemelen 6 ayda bir hatırlatma dozu olacak. 3. doz sinovaclar için yapılıyor

ara sıra randevu sisteminden takip edin dedi bana. oraya düşüyor zaten vakti gelince. şimdi randevu almaya kalksan aşı için sistem vermez randevuyu.5-6 ay sonra verir anca. en iyisi ayda bi kontrol etmek
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

Facebook Twitter Instagram