Gönderen Konu: Covid aşısı saç ekimi sürecini etkiler mi?  (Okunma sayısı 1215 defa)

şakakadam

• Jr. Member
  • **
Ynt: Covid aşısı saç ekimi sürecini etkiler mi?
« Yanıtla #15 : 14 Haziran 2021, 23:59:12 »
Kendi mesajımın üstüne tekrar mesaj bırakıyorum :) açıkçası bırakın saça organ nakline bile olumsuz bir etkisi olmayacağı belirtilmiş yerli ve yabancı kaynaklarda. Pandemi iyice paranoyak hale getirdi zaten bizi.

Yine de tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa süper olur:)

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 16 Haziran 2021, 13:31:05 »
Hocam doğrusunu söylemek gerekirse, sorduğum eczacı arkadaşım, doktorlar falan sorun olmaz dedi. Serkan Aygın klinik ile, Asmed’e de sordum onlar da sorun olmaz dediler. Benim ekim merkezi 3 ay erteleyin dedi.

Lakin eğer bu 3 ayda covid olursam, bir çuval incirin berbat olması çok daha büyük olasılık. O sebeple önceki gün aşımı oldum. Şok dökülme sürecim başladı devam ediyor.

Dedğğiniz gibi zayıflatılmış da olsa aşılar ertesi gün biraz halsizlik biraz ateş fln yapabiliyorlarmış. Gözlemleyen tanıdıklarım oldu. Ama bu covid hastalığı geçirenlerdekinden belki 10 kat belki 100 kat hafif seyrediyordur. Bu sebeple saç dökme gibi etkisi de aynı şekilde önemsenmeyecek şekilde az olacaktır diye düşünüyorum. Böyle düşündüm, mantığıma da yattı açıkcası. İçimde hiç bi tereddüt yok.

Aşı randevuları yaygınlaşmışken ( çok şükür) merak eden arkadaşlara görüşlerimi yazmış olayım.

şakakadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 16 Haziran 2021, 17:16:20 »
İyi yapmışsın aşı olmakla.Ben de aslında senle aynı fikirdeyim ama bu hastane yoğunlupunda da gitmek istemiyorum.Muhtemelen ben de 2 hafta içinde yaptırırım aşımı.

Ben yabancı kaynaklardan da baktım.Organ nakillerinde bağışıklık sistemini baskılayıcı ilaç kullanıldığı için ve aşının da buna negatif etkisi olduğu için 3 ay covid 19 aşısını önermiyorlar.Ancak saç ekimi bir organ nakli değil ve biz de bağışıklık sistemini baskılayıcı değil güçlendirici ilaçlar kullanıyoruz. Bence de mantık olarak negatif etkisi olmayacaktır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 16 Haziran 2021, 17:47:52 »
bir sorun olmaz bende yarın aşı oluyorum bakalım tadı nasıl
Global Moderator

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 16 Haziran 2021, 18:36:14 »
aşının saç ekimiyle ne alakası var biraz mantıklı olalım  :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 16 Haziran 2021, 21:37:50 »
 bende salladım salladım aşıya yarın oluyorum.kısıtlama varmış aşı olmayana yoksa olmazdım.kobay olcaz
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 17 Haziran 2021, 10:36:26 »
 iptal ettirdim ben yerime biri almıştı randevuyu çin aşısı almış beğenmedim zaten aşı içime sinmiyordu olmucam kısıtlamada yalan diyorlar aşı olmayana
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 17 Haziran 2021, 11:03:40 »
Ol emekli hastalık tehlikeli çok arkadaşım komada yattı hastanede olmak gerek artık
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 17 Haziran 2021, 12:33:58 »
 herkes bişi diyor özellerde yapıyormuş bana vermişler çin aşısını dandik dendi ozelin onunden gecerken kimlik no ile oluyormuşsun.çok insanda aşı tehlikeli diyor ne yapcağımızı bilmiyoruz.aşı onleyicimi 2 sene sonra acısımı çıkcak.tüm millete yapıcam diyorsan tek taktik var aşı olmazsanız coronadan erkeklik gider diyeceksin butun erkekler olur bizim millette o zaman.15 tane falan tanıdığım atlattı 2sinde hayati tehlike oldu ölmediler.tanıdığım 2 ihtiyarda coronadan öldüler
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2021, 12:56:50 Gönderen: emekli kel »

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 17 Haziran 2021, 17:49:16 »
Abi olay komplo şu bu değil ya. Adam diyor ki aşının içinde ne var bilmiyoruz. Birisi çok güzel yapıştırmış cevabı. Ulan virüsün içinde ne var biliyorsun sanki.

Çevremde çok ağır geçirenler oldu. Gencinden yaşlısından hayatını kaybedenler oldu.

Kardeşimin bi arkadaşına yeni lösemi tanısı konmuştu. Kızcağız daha kemo bile alamadan covid sebebiyle vefat etti 26 yaşında. Zaten kansermiş falan denmesin, kurtulabilirdi de. (Örneğin 55-60 yaşındaki eniştem atlatmıştı)

O sebeple sırası gelen olsun arkadaşlar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 17 Haziran 2021, 20:00:20 »
 Kendi en yakınlarımdan biri can çekişti .Biontech in kurucu ortaklarından olan ceosu uğur şahin 4.dalgaya hazır olun diyor.Hingistanda ilk kez tespit edilen delta varyantı sebebiydi.Daha çok dalgayı tutar millet bu oyle ol aşıyı 3 aya maskesiz gez falan oyle değil abd 18_24 ay açıkladı dsö 5 sene dedi.herkes bişi diyor aşıdada ilerde bokluk çıkarcak diyende var aşı sart diyende.cevremde yasını basını almışlar oldu gencler bize sıra gelince olmayacağız diyorlar genc kesim şupheli bakıyor bu işe.
 Barrons Teknoloji Yatırım Konferansı'nda konuşmacılara hitap eden Prof. Dr. Uğur Şahin, "İnsanların yaklaşık yüzde 50'sinin halihazırda ikinci doz aşısını yaptırdığı İngiltere'de delta varyantı vakaları hala artıyor" dedi.

Bununla birlikte Şahin, "Yeterince dikkatli olmazsak, belirli alanlarda dördüncü bir dalgayla karşılaşabiliriz" uyarısı yaptı.

Bilim insanı, "Güçlendirici dozlar beklemede tutulur ve kısıtlamalar yavaşça kaldırılsaydı böyle bir sonuç önlenebilirdi. Ancak, enfeksiyon oranları düşerse, bu iyi bir durumda olduğumuz anlamına gelir. Eğer vakalar artıyorsa bir sonraki dalgayı yaşayabiliriz" diye konuştu.
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2021, 20:07:52 Gönderen: emekli kel »

erkenekim

• Full Member
« Yanıtla #26 : 17 Haziran 2021, 21:02:54 »
ben de çekiniyordum ama sonra düşündüm ne alaka dedim hasta olursan çok daha kötü

• Ekim Tarihi: 2015 - 2021
  • Greft Miktarı 3200 + 3000

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 17 Haziran 2021, 21:43:55 »
 ne bilim kobaymıyız aşı şartmı ben pandemiye a dan z ye inanmıom pandemiye inanmayan sağlıkçı tanıdıklarımda aşıda sorun yok şart diyor bakıon gene çok gezmiş çok görmüş insanlarda aşı olunmaz diyor zaten istemiom ama toplumsal bir borcsa.rakamlarada inanmıom gercide aşı bilmem kaça ulaşınca kısıtlamalar gevsicek falan diyor pazar işyeri açıp ekmek parasıda kazanan var

Facebook Twitter Instagram