Gönderen Konu: Donör azlığı  (Okunma sayısı 3517 defa)

Sportmen

• Yeni üye
  • *
Ynt: Donör azlığı
« Yanıtla #45 : 25 Ekim 2022, 22:02:02 »
tepe ekimi ileriki yas zor beslenir.prpli ekim daha avantajlı olur.on ekimi doğal olmazsa kellikten beter.sitede ileriki yaslarda emsal ekimlere bak

Merhaba
En çok kaygılandıran konulardan birinden bahsettiniz. Ön hattı bozmadan tepeye doğru sıkılıaştırmak istiyorum. Ama ekim merkezi konusunda karar veremiyorum. Ve bu konuda da siz ve sizin gibi tecrübeli arkadaşlardan bilgi almaya çalışıyorum. Klişe bir soru olacak ama sormak istiyorum. Siz  hangi merkezi tercih edersiniz ?
Teşekkürler

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 25 Ekim 2022, 22:46:21 »
 rica ederim son performanslarını bilmiyorum açıkçası.siteyi kurcalarım faceden instagramdan son donem orneklere bakarım ona gore karar verirdim.serkan klasik galiba aşağı yukarı vericeği sonuc ortada risk olmaz herhalde normal eker.doğallık ve çıkış konusunda sıkıntı yok.harikalar yapmasada kapatır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Sportmen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 07 Aralık 2022, 00:20:32 »
Saç yapınıza uygun olarak

Hakan doğanay ekibi çok başarılı
Asuman hair çok başarılı
Ve serkan aygın hayet iyi

Bu merkezler size uygun olan bence

Hintell merhaba

Esma Serkan tetik’i listeme ekledim .
Son süreçteki ekimlerinde memnuniyet oldukça fazla. Sizin bu merkezle ilgili yorumunuzu bekliyorum.
Tşk

vidci1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 07 Aralık 2022, 01:39:28 »
Bi an önce finasteride başlayın bence.

Ten biraz esmer saç rengi açılmış arada beyazlar var ve seyrek. Nerde ektirirseniz ektirin o merkezde diğer ektiren beyaz tenli siyah saçlı arkadaşlardan iki kat daha doğal durucak zaten bu açıdan avantajlısınız.

Sportmen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #49 : 07 Aralık 2022, 12:10:15 »
Bi an önce finasteride başlayın bence.

Ten biraz esmer saç rengi açılmış arada beyazlar var ve seyrek. Nerde ektirirseniz ektirin o merkezde diğer ektiren beyaz tenli siyah saçlı arkadaşlardan iki kat daha doğal durucak zaten bu açıdan avantajlısınız.

Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim.
Ekim öncesi finasteride kullanamayı tavsiye ediyor musunuz?
Üç merkeze yoğunlaştım. Ahd , Esma Serkan tetik, Asuman haır, seçimlerim hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yaşım 43 olacak , doğallık olarak avatantajlı olduğumu belirttiniz , seyrekligin kapanması konusunda yorumunuz ne olur ? Tam kapanma mümkün mü ?
Son olarak saçlarda yağlanma oluyor, şampuan losyon vs ne önerirsiniz.
Tekrar teşekkür ederim

vidci1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 07 Aralık 2022, 16:48:17 »
Doğduğundan beri yüz t bölgesi ve saç derisi kafayı zeytinyağına batırmış gibi yağlanan birisi olarak söylüyorum. Dışardan müdahale ile bu iş zor. Çünkü genetik ve hormonel bişey. rebound geri tepip daha fazla yağlanıyor zırt bırt sürekli bakım yapmanız gerekiyor.
Finasterit çoğu kişide bu fazla yağı da dengeliyor.
Ekim öncesi finasterid doktordan doktora değişen bir durum. Ben size doktorların görüşlerini aktarabilirim.
Bazı doktor yanlış buluyor bazı doktor kullandırıyor. Sıkıntısı sizin en sağlam donör alanınızda bile arada bir miktar katajen fazda, biraz zayıf donör olmaması gereken saçlar var. Bu saçları güçlendirip anajene çevirip çıkarıyor. Bu saçlar saç ekimi için daha az uygun saçlar.
Ayrıca donör sınırının etrafındaki donör olmaması gereken saçlar da kalınlaşıyor. Yalancı daha geniş bir donör alanı belirlemeye sebebiyet veriyor. Bu yüzden buna şiddetle karşı çıkan doktor da var. Ama yaptıran doktor da var.

Ama genel olarak en sağlam kalın saç bile az bir yüzde ile dhtden payını alıyor bunu 6 ay ortadan kaldırıp dhtsiz rahat büyümüş tertemiz kuş gibi saçlarla ekim yaptırınca hem şok dökülme azalıyor hem daha hızlı çıkıyor hem saçlarınız daha sağlıklı oluyor. Ama finasteridi bırakmamanız lazım. Çünkü finasteritle inceden kalına çevirip ekilen saç finasteridi bırakınca ekildiği yerde geri incelip dökülüyor diyor bir doktor.

Zaten finasteridi bırakmadan kullanmanız gerekiyor bu yüzden çok da fark edeceğini sanmıyorum.

Ekim merkezini burdaki arkadaşlar daha iyi bilir.  Manuel fue ile donör yönetimini iyi yapan biyer olmasını tavsiye ederim.

Tek seferde bi ton greft eken yerlere gitmeyin bence. Yaş itibari ile zaten doku iyileşme hızı gibi şeyler genç kişilerden daha yavaş oluyor üstüne bi de DHT ekle iş daha da zorlaşıyor. Finasteritsiz düşünmeyin bu işi derim.

Facebook Twitter Instagram