Gönderen Konu: Sibel ulusan 4400 kanal 7000 üstü tekli çiftli greft  (Okunma sayısı 27007 defa)

Ozan3535

• Full Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Sibel ulusan 4400 kanal 7000 üstü tekli çiftli greft
« Yanıtla #225 : 30 Ocak 2022, 11:32:32 »
8. Ay bitti Kilinikle görüştüm Sibel hanım bana dediki sizi bir türlü memnun edemicez galiba yani bu ekimi başarılı görüyor benim anladığım nekrozlu alan için ise yanında çalışan bayan eleman kafanızı eğmezseniz sorun olmaz dedi harfi harfiyen olanları yazdım ben eşi Zafer beyi bekliyorum ukalalığın bukadarı olmaz ama dediğim gibi Zafer beyi beliyorum onlara birşey demedim sabırlıyımdır sabrın sonunda ne olacak bakalım……
2 bin euroluk ekim bu, 5 bin lira vermediniz siz bu ekime. 7 bin greftiniz çöp olmuş, eger bu şekilde bir tavırla gelindiyse size, sabrınıza hayran kaldım

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #226 : 30 Ocak 2022, 12:16:30 »
Yuh yani harbiden. Sibel ulusan benim sonuçlarını çok beğendiğim bir ekimci, İzmir de de nerede saç ektirilir sorularına direkt olarak Sibel hanımı önerirdim.
Ama bu tavrını yakıştıramadım. Bu saatten sonra önermem açıkcası.
Kafanızı eğmezseniz gözükmez ne demek peki ? İyi o zaman vertexe de saç ekmeselerdi o halde , sırtınızı kimseye dönmezdiniz olur biterdi kimse görmezdi değil mi?
Yani göz var nizam var, şu kafanın şu haline bakın. Bu saatten sonra revizyon önerse ne olacak ? Giden 7 bin kök ne olcak ?
Hadi buna da eyvallah dicem de kendilerine göre bu sonuç gayet memnun edici.
O halde Sibel hanımdan rica edin, sizin sonucunuzu öncesi/sonrası şeklinde kendi saç ekim sayfalarında paylaşsınlar madem çok başarılı bir ekim.
Bakalım paylaşacak mı?
+1 aynen öyle başarılı ekim diye internet sayfalarında paylaşsınlar ozaman.

Grandealtay

• Full Member
« Yanıtla #227 : 30 Ocak 2022, 12:25:36 »
İzmir'de rakipsiz olmanın rehavetine kapılmışlar belli ki. Verdikleri cevaplar üst sınıf bir saç ekim merkezine yakışır cinsten değil. Revize istemek en doğal hakkınız. Bu ekimi İzmir'deki clinichair yapsa, novar yapsa anlarım. Zaten kapasiteleri bu denir. Onlardan 4-5 kat fazla ücret alıp onlarla aynı sonucu elde etmek en başta etik değil. Sonuçta insanlar burayı kaliteli diye tercih ediyor ve ona göre ücret ödüyor. Ve maalesef, bu ekim ödenen ücretin karşılığı değil. Kendilerini clinichair ile, novar ile aynı kademede görmek istemiyorlarsa bu operasyonu revize etmek zorundalar. Umarım istediğiniz sonucu alabilirsiniz.
  • Ekim Tarihi: 15.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar Finasteride günde 1/4, Nature's Bounty Biotin 5000

Ekim Planı

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #228 : 30 Ocak 2022, 12:35:51 »
Tabiki büyük üstat Sibel hanım ve eşi Zafer ulusan sağolsun ikisiide canlar.....

Başkan konunu okudum. ilk sayfada öyle övmüşsünki yadigarlar cevherler canlar vs diye açıkçası herkese ders olması gereken bi durum.

Umarım insanlar sonuçlarını almadan hiçbir merkezi bu kadar daha en baştan methedmezler.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2022, 22:02:51 Gönderen: Hintell »

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #229 : 30 Ocak 2022, 12:47:37 »
Başkan konunu okudum. ilk sayfada öyle övmüşsünki yadigarlar cevherler canlar vs diye açıkçası herkese ders olması gereken bi durum.

Umarım insanlar sonuçlarını almadan hiçbir merkezi bu kadar daha en baştan methedmezler.

Bence paranı geri istemelisin. Bol şans

Bende senin gibi dusunuyorum.yok vip servis yok soyle hos sohbetler falan bos is.sonuclara odaklanmak lazim. hatta bazi isletmeler erkek zaafi icin alimli hanimlar seciyor zaafli beylerde reddemiyor.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #230 : 30 Ocak 2022, 13:02:57 »
Sen büyük bir süre ile sabır ettin. Yüksek meblağ ödedin. Hakkın var eleştiri yapmaya ve şikayet etmeye. Kimse kusura bakmasın. Ne demek "Seni bir türlü memnun edemedik?" Babamın hayrına yapmıyorsun bu işi. Lütfen dediklerimi kaale al.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2022, 22:03:41 Gönderen: Hintell »
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #231 : 30 Ocak 2022, 13:19:25 »
Malesef insanlari dogru dürüst bilgilendiren yok bu „doktorlar“ ve ya „ekimciler“. Tmm bizde de hata var, bir ekimle hal edelim diyoruz. Ama ekimciler bunu acik acik söyleyip, böyle riske girmeyip ekimi ikiye bölecek. Keske 3000 kökle baslansaydi, eger burda sorun görülseydi bir daha ekime girmezdiniz. En büyük sorun bu ekimcilerde donörü berbat hale getiriyorlar. Insan ekim tutmayinca sacini kisa da tutamiyor.
Bizim türkiyede tüklerde kadar bu kadar sac sorunu yasayan ülke yok. Avrupa da kel olmussun olmamissin takan yok. Ama bizim türkler gelip ah sacin dökülmüs bilmem birseyler söylüyor. Türkiye de adam akilli denetim olmadigi icin herkes kendince doktorculuk oynuyor.
Sibel hanimin ekimlerini bende aslinda begeniyorum, ama asistanlarini daha iyi egitmesi lazim.
Size de cok ayip etmisler, kafanizi egmessiniz filan. Insanda vicdan olur, insana saygi olur, nasil bir piskoloji yasadiginizi bilmiyorlar, tahmin edemiyorlar. Kendilerin basina gelsin o zmn sizleri anlarlar. Malesef herkes cok bilmis bizim memlekette malesef!

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #232 : 30 Ocak 2022, 13:29:39 »
Malesef insanlari dogru dürüst bilgilendiren yok bu „doktorlar“ ve ya „ekimciler“. Tmm bizde de hata var, bir ekimle hal edelim diyoruz. Ama ekimciler bunu acik acik söyleyip, böyle riske girmeyip ekimi ikiye bölecek. Keske 3000 kökle baslansaydi, eger burda sorun görülseydi bir daha ekime girmezdiniz. En büyük sorun bu ekimcilerde donörü berbat hale getiriyorlar. Insan ekim tutmayinca sacini kisa da tutamiyor.
Bizim türkiyede tüklerde kadar bu kadar sac sorunu yasayan ülke yok. Avrupa da kel olmussun olmamissin takan yok. Ama bizim türkler gelip ah sacin dökülmüs bilmem birseyler söylüyor. Türkiye de adam akilli denetim olmadigi icin herkes kendince doktorculuk oynuyor.
Sibel hanimin ekimlerini bende aslinda begeniyorum, ama asistanlarini daha iyi egitmesi lazim.
Size de cok ayip etmisler, kafanizi egmessiniz filan. Insanda vicdan olur, insana saygi olur, nasil bir piskoloji yasadiginizi bilmiyorlar, tahmin edemiyorlar. Kendilerin basina gelsin o zmn sizleri anlarlar. Malesef herkes cok bilmis bizim memlekette malesef! Sibel hanim kendi hak ederek marka oldu .sonra azicik isim yapti sonra gitti ekip kurdu ne zaman ekip olunca o zamanda kalite dusuyor.yani belli bir kaliteyi yakalayinca devam etmek lazim sonuclarin iyi olsun fizandan 5.000 euro yapsanda gelirler maddi kaygi bosuna.ilk ikideki ekimcilere dunyanin obur ucundan aktarmalar yaparak geliyorlar .sen o guveni ver fiyati zaten yakalarsin.
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #233 : 30 Ocak 2022, 13:48:29 »
selamlar
Konuyu daha yeni baştan aşağı okudum.Anladığım kadarı ile sende ekim merkezide beklentiyi yüksek tutmuşsunuz.
Bu gibi ekimlerde ekim 2 ye bölünerek yapılır.
Ön bölge ve tepe ekimleri bir arada yapmak doğru bir planlama olmuyor.
saç ekimleri her zaman fireli olur.
Sonuçlarını doktorda sende tahmin edemezsin baştan
Yüksek beklenti çoğu zaman hayal kırıklığı oluyor.

Nekrozlu alan hariç
Belli bir fireyle saç ekimi ortalama bir standart da  olmuş.
Sakal da kullanarak 2. ekimle yoğunluğu artırırsan güzel görüntü elde edersin.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #234 : 30 Ocak 2022, 13:58:49 »
İkinci bir durum da
Para ile başarı aynı orantı da olmuyor.

Çok para verdim ekim başarılı olacak diye bir kaide yok.
100 bin tl ektisen de bu sonucu elde edebilme ihtimalin yüksek yani :)

ne olur 100 binlik ekim
doğru bir planlama yapılır.
manuel alım olduğu için dönör az hasar alır.
saç yönleri daha doğal olur.
belki bir miktar daha az fire verirsin.(doğru grefler alınarak)

ama sonuç olarak saçların daha fazla çıkmaz
bu senle ilgili bir durum.
birçok şey hastada bitiyor.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #235 : 30 Ocak 2022, 15:57:00 »
İkinci bir durum da
Para ile başarı aynı orantı da olmuyor.

Çok para verdim ekim başarılı olacak diye bir kaide yok.
100 bin tl ektisen de bu sonucu elde edebilme ihtimalin yüksek yani :)

ne olur 100 binlik ekim
doğru bir planlama yapılır.
manuel alım olduğu için dönör az hasar alır.
saç yönleri daha doğal olur.
belki bir miktar daha az fire verirsin.(doğru grefler alınarak)

ama sonuç olarak saçların daha fazla çıkmaz
bu senle ilgili bir durum.
birçok şey hastada bitiyor.
Vay bee nasıl kendinde bitiyor. Kendimi bir zarar vermiş saçların çıkmaması için veya alınan saç köklerimi ekime uygun değil?. Ne demek istiyorsun
fazlası olmaz falan.  Evet çok para veriyoruzki ekimimiz daha başarılı olsun diye herhalde bu beklentiye gireceğiz. Kalite pahalı olur ve beklentide yüksektir. Sence ödenen ücretin ve kullanılan sayının sonucu böyle normal yani. İnsanlar yüksek rakam ödüyorki sunuç iyi olsun diye. Yoksa gider adı sanı duyulmamış bir merdiven altı yerde ektirir onda bir fiyata yine bu sonucu alırdı bu kadar yüksek sayıyla. Kimse alın terini çoluk çocuğunun rızkını çöpe atmak istemez herhalde, beklenti herhalde bir Asmed, Sibel hanım, Hakan Doğanay, Zekirye Kul vb...olunca yüksek olacak doğal olarak. 

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #236 : 30 Ocak 2022, 16:53:00 »
Geçmiş olsun   sibel  hanim    ameliyat  ortamında mi Ekim yapıyor  yoksa    ofis  gibi yermi

Ekimin başında bazı ustaların bazı şeyler dikkatini çekiyor. Aslında aklından geçeni söyleyemiyor ama bazı şeylere dikkat çekiyor. HİJYEN...

Sonra yine birilerinin dikkatini çeker.
Elde eldiven yok, upuzun tırnaklar...
Sonuç nekroz..
Tabi nekroz durumunda kimin (doktor-hasta) ne kadar suçlu olduğunu tam bilemeyiz. Belki hasta yeterince dikkat etmedi mikrop kaptı vs.

Ancak ekim de başarısız.
Bir de İzmir de ekim yapılacak yer diye burayı gösteriyorlar.
2.000 euro veriyorsun ama kasap ekimcilerde yaşayabileceğin herşeyi yaşıyorsun.
Bir de yaptıkları işin arkasında durmuyorlar.

Geçmiş olsun kardeşim.
Konunu güncel tutmaya devam etmeni, forumdan ve moderatörden destek almaya devam etmeni öneririm.

Tulyaret

• Jr. Member
  • **
  • erman keleş saç ekimi
« Yanıtla #237 : 30 Ocak 2022, 20:36:20 »
8. Ay bitti Kilinikle görüştüm Sibel hanım bana dediki sizi bir türlü memnun edemicez galiba yani bu ekimi başarılı görüyor benim anladığım nekrozlu alan için ise yanında çalışan bayan eleman kafanızı eğmezseniz sorun olmaz dedi harfi harfiyen olanları yazdım ben eşi Zafer beyi bekliyorum ukalalığın bukadarı olmaz ama dediğim gibi Zafer beyi beliyorum onlara birşey demedim sabırlıyımdır sabrın sonunda ne olacak bakalım……

Bu sonucla mi memnun olmanizi bekliyorlar komim.. uzgunum ama olmamis :(
  • Ekim Tarihi: 11 Temmuz 2021
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Yok

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #238 : 30 Ocak 2022, 21:17:45 »
Ekimin başında bazı ustaların bazı şeyler dikkatini çekiyor. Aslında aklından geçeni söyleyemiyor ama bazı şeylere dikkat çekiyor. HİJYEN...

Sonra yine birilerinin dikkatini çeker.
Elde eldiven yok, upuzun tırnaklar...
Sonuç nekroz..
Tabi nekroz durumunda kimin (doktor-hasta) ne kadar suçlu olduğunu tam bilemeyiz. Belki hasta yeterince dikkat etmedi mikrop kaptı vs.

Ancak ekim de başarısız.
Bir de İzmir de ekim yapılacak yer diye burayı gösteriyorlar.
2.000 euro veriyorsun ama kasap ekimcilerde yaşayabileceğin herşeyi yaşıyorsun.
Bir de yaptıkları işin arkasında durmuyorlar.

Geçmiş olsun kardeşim.
Konunu güncel tutmaya devam etmeni, forumdan ve moderatörden destek almaya devam etmeni öneririm.
hijyenden ziyade 7.000 ustu ekim nekrozu tetiklemis olabilir.7.000 cok bir gunde.
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #239 : 30 Ocak 2022, 21:29:27 »
tepen çok açık bu tepe zaten kapanmaz 1 ekimle ön orta halledilir tekrar bir revize yaparlar çokta kötü bir sonuç değil ön orta olarak halledilir sıkma canını
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram