Gönderen Konu: Sercan Ayar Estemedica hayatımı kararttı  (Okunma sayısı 9563 defa)

Leonidas

• Hero Member
Ynt: Sercan Ayar Estemedica hayatımı kararttı
« Yanıtla #15 : 06 Haziran 2021, 19:51:10 »
Ben Artık sanırım pek uğraşmak istemiyorum belki de taktik bu yıldırma.
Çünkü bugün bir mesaj sonrası (daha önce de konuşmalarımız oldu sabırla da dinledi fakat son 3-4 konuşmada tavırlar çok değişti )
Ben memnun kalmadığımı , psikolojimin bozulduğunu belirttim ve ameliyat öncesi de isteklerimi net şekilde belirten ses kaydını attım.
Önce mesajla daha sonra da telefonla aradı  , gerçekten inanılmaz bir tecrübe yaşadım küfürler yedim , şizofren olduğumu söyledi , konum at geleceğim yüz yüze konuşacağız dedi , benim Artık sinirlerim bozuldu ve ağlamaklı oldum ağlarsın anca karı gibi , delikanlı ol da yüzüme gel anlat vs böyle 15-20 dk konuşmamız oldu. Bir daha bir yere yazarsan ya da mesaj atarsan adresini bulup gelirim dedi.
Ben de para bir hizmet aldığımı ve memnun kalmadığımı hakkım olduğunu söyledim.
Sen rızkımızla oynuyorsun s....m senin paranı keşke hiç yapmasaydım vs dedi.
Hem psikolojik olarak kötü etkilendiğim bir ekim hem de böyle bir durum yaşadım finalde.
Ben Artık yazmayacağım halen daha inanamıyorum yaşadığım olaya çünkü.
Bu ülkede bence hiçbir şey yaptırmayın arkadaşlar.

bunlar gerçek mi hocam ?
Hakkınızı yasal yollardan aramanızı öneririm. Saçlarınız çıksa bile bu küfürlerin hesabını sorun.

Oguz Evren

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 06 Haziran 2021, 20:48:48 »
Maalesef hocam. İnanamıyorum halen daha.
Artık kayıt aldım mecbur o kadar çok küfür etti ki, konuşmanın başından sonuna.
Rızkımla oynuyorsun diyor da yani ben kimsenin düşmanı değilim ki kardeşim deli miyim ben istemediğim çizgi oldu , şikayetim ona sadece.
Tonla da mesaj var asla ön hatta girilmesin dediğim.
Dinlemiyorsunuz o kadar anlattım diyorum,
Hiç konuşmayalım o halde.
Sadece küfür de değil ki .
Adresini
Ver geleceğim,konum at diyor.
Ben kimseye ne hakaret ne de küfür ettim veya hadsizlik yaptım.
Kolay bir şey mi kardeşim ? İçim yanıyor ya  İstemediğim bir çizgi ömür boyu benimle , göz göre göre.
Bu arada benim de hatalarım var onu kabul ediyorum.
Çok acele ettim ,araştırmadım vs ama bence her ekim yeri anlatmalı . Çıkmama ihtimali var , ana saç sıklığı bekleme, ön hatta çizgi çekilecek saçın gibi doğal bekleme vs.
Bunun yerine çok güzel olacak , aynı olacak , doğal olacak diyorlar.
Eksik bilgi vermek de yalan bilgi vermek aynı bence en azından bunun gibi geri dönüşü olmayan operasyonlarda.
Hayatımız ya bu bizim , bu kadar kolay mı her şey ?
Bu arada ekimi iyidir , kötüdür onu tartışamam haddime değil.
Ben sadece başıma gelen ihmali söylüyorum çünkü ben kararsızdım , bilseydim bazı şeyleri yaptırmazdım zaten.
Buradan iyi de saç çıkabilir ama benim istediğim yer değil ki olay o.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 07 Haziran 2021, 01:47:25 »
Küfürleri ve tehtitler bir kerana

Sana operasyon resimlerini at ekimi görelim dedim bak şikayet yazıyorsun bir ton ortada operasyon resmin yok yani ne olduğunu hala paylaşmıyorsun inatla. Sadece yazıp duruyorsun bunu bir daha söylemicem..

Küfüre tehdit e gelirsek suçtur gerekli müracatları yap.

Oraya buraya yazarsan gelip seni bulup ne yapacakmış?
Ya da ne yapabilecekmiş. Haklı ya da haksız burası dağ başı değil sercan ayar da eşkiya değil.

Ama sen dediğim gibi operasyon resimlerini ekle ki anlaşılır olsun konun.
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2021, 02:06:43 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 07 Haziran 2021, 01:52:55 »
Kardeş konu açmışsın güzel yazmış çizmişsin o da güzel konuda süreç yok operasyon resmi yok adam sana 3 kere ekle şu operasyon resmini demiş gene yok yani anlatıyorsun da neyi anlatıyorsun  anlamadım paylaşımlarında bir problem yok görünen ön hatta ekmesin nereye eksin bu adam anlamadım ki şimdi ben söylediklerinden bir şey.

Operasyon resmini Eklermisinnn? Çok zor değil dimi ?

Don corlalone de gelmiş şikayet et demiş hemen kardeş ne gördün adam paylaşım yapmamış ki neyi şikayet et diyorsun ?

Küfür etmeye Tehdit etmeye gelirsek Adres versen gelip ne yapacakmış ? Dağdan mı inmiş arkadaş o zaman saç ekmesin taksın beline emaneti Tahsilata çıksın. Burası muz cumhuriyetimi  şikayet et sayın savcılarımızdan biri çağırsın ifadesini alsın öyle Adam tehdit etmek küfür etmek basit işler değil.
Neyin şokuna giriyorsun Herkes babasının oğlu hayırdır Erkek adamsın Gereken neyse yaparsın yasal yollardan.

Zaten bu tehditleri küfürleri bir avukata versen sen hiç uğraşmadan davasını açar ücret de vermezsin her şeyi halleder yoksa avukatın at bana özelden mesaj sana vereyim en yakın arkadaşım avukat hemde sağlam bir avukat
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2021, 02:12:55 Gönderen: BJKKARA »

Destan Aras

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 07 Haziran 2021, 02:15:33 »
Maalesef hocam. İnanamıyorum halen daha.
Artık kayıt aldım mecbur o kadar çok küfür etti ki, konuşmanın başından sonuna.
Rızkımla oynuyorsun diyor da yani ben kimsenin düşmanı değilim ki kardeşim deli miyim ben istemediğim çizgi oldu , şikayetim ona sadece.
Tonla da mesaj var asla ön hatta girilmesin dediğim.
Dinlemiyorsunuz o kadar anlattım diyorum,
Hiç konuşmayalım o halde.
Sadece küfür de değil ki .
Adresini
Ver geleceğim,konum at diyor.
Ben kimseye ne hakaret ne de küfür ettim veya hadsizlik yaptım.
Kolay bir şey mi kardeşim ? İçim yanıyor ya  İstemediğim bir çizgi ömür boyu benimle , göz göre göre.
Bu arada benim de hatalarım var onu kabul ediyorum.
Çok acele ettim ,araştırmadım vs ama bence her ekim yeri anlatmalı . Çıkmama ihtimali var , ana saç sıklığı bekleme, ön hatta çizgi çekilecek saçın gibi doğal bekleme vs.
Bunun yerine çok güzel olacak , aynı olacak , doğal olacak diyorlar.
Eksik bilgi vermek de yalan bilgi vermek aynı bence en azından bunun gibi geri dönüşü olmayan operasyonlarda.
Hayatımız ya bu bizim , bu kadar kolay mı her şey ?
Bu arada ekimi iyidir , kötüdür onu tartışamam haddime değil.
Ben sadece başıma gelen ihmali söylüyorum çünkü ben kararsızdım , bilseydim bazı şeyleri yaptırmazdım zaten.
Buradan iyi de saç çıkabilir ama benim istediğim yer değil ki olay o.

Dostum senin saçın güzelmiş ekim bile gerek yok  koray hocanın youtube çok videosu izledim hep yabanci müşterisi var ekimleri şahane döner bildiğin sıfır iz birakiyo  güzel ekim yapan bi doktor bizde bu hoca ektirmek için çok istiyoruz çok pahalı  rüya görüyoz :)  koray hoca bence sen durumu düzeltir süreç bekle sen stres yapma  bi çıksın süreç bitsin bence ama tabi  ekim yaparken çıkmıcak yere saç ekmezler  daha güzel estetik olsun die yapmış olabilirler bu çizgide güzel çıkar 2 seans bomba olur

Destan Aras

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 07 Haziran 2021, 02:34:39 »
Ben Artık sanırım pek uğraşmak istemiyorum belki de taktik bu yıldırma.
Çünkü bugün bir mesaj sonrası (daha önce de konuşmalarımız oldu sabırla da dinledi fakat son 3-4 konuşmada tavırlar çok değişti )
Ben memnun kalmadığımı , psikolojimin bozulduğunu belirttim ve ameliyat öncesi de isteklerimi net şekilde belirten ses kaydını attım.
Önce mesajla daha sonra da telefonla aradı  , gerçekten inanılmaz bir tecrübe yaşadım küfürler yedim , şizofren olduğumu söyledi , konum at geleceğim yüz yüze konuşacağız dedi , benim Artık sinirlerim bozuldu ve ağlamaklı oldum ağlarsın anca karı gibi , delikanlı ol da yüzüme gel anlat vs böyle 15-20 dk konuşmamız oldu. Bir daha bir yere yazarsan ya da mesaj atarsan adresini bulup gelirim dedi.
Ben de para bir hizmet aldığımı ve memnun kalmadığımı hakkım olduğunu söyledim.
Sen rızkımızla oynuyorsun s....m senin paranı keşke hiç yapmasaydım vs dedi.
Hem psikolojik olarak kötü etkilendiğim bir ekim hem de böyle bir durum yaşadım finalde.
Ben Artık yazmayacağım halen daha inanamıyorum yaşadığım olaya çünkü.
Bu ülkede bence hiçbir şey yaptırmayın arkadaşlar.

Görüşme gidip merkezle bu durumu çözebilirsiniz bu durum bizlerde yaşadık saç olayından merkez her zaman hastasına sahip çıkmalı onunla ilgilenmeli tehdit yada kufur yakişmaz Allah büyüktür hiç birimiz bu dünya kalmıcağız  emin ol bu dünya hakkını alamasan bile oteki taraf hesap sorulur  birinin hakkına girmek üzmek  o kişinin ve merkezin işleri Allah tarafından ras gitmez  inşAllah halledersin konuyu

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 07 Haziran 2021, 05:54:37 »
Sadece yanlara ekim yapılmasını istiyordum . Ön çizgiye girilmesin istedim ama yanlara girmek için önden de yapılması gerektiğini ameliyat masasında saçlar alındıktan sonra öğrendim.
 Abi hakkımı arasam ne olur ki ?
1 milyon dolar verse ne olur yani ?
Benim yaşam sevincim gitmiş, ömür boyu istemediğim yapay bir çizgiyle olacağım bunlar asıl sorun .
Parası vs başka bir şey zerre umrumda değil .
Ama inanamıyorum halen yani , küfür kıyamet tehdit yedim bir de üstüne.

Ruh halimi
Anlatıyorum i..e misin sen , üzülüyorsun böyle , i...ler gözyaşı döker dedi adam kabus gibi bir süreç .

Yanlar dedigin neresi hocam? Sadece yanlara nasil bir ekim planladin ne dusundun gercekten merak ediyorum
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 07 Haziran 2021, 11:32:19 »
Yanlar dedigin neresi hocam? Sadece yanlara nasil bir ekim planladin ne dusundun gercekten merak ediyorum

valla bende anladım yani öne ekilmeyecek nereye ekilecek ?

operasyon resmi de yok
Global Moderator

Oguz Evren

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 07 Haziran 2021, 11:51:57 »
Operasyon resmî bu .
Benim anlatmaya çalıştığım şey ön çizgi değil sadece golflerin doldurulmasıydı.
Eğer böyle bir imkan yoksa bana ameliyat öncesi söylenirdi ben de yaptırmazdım hiç.
Anlatmaya çalıştığım şey bu.
Geri dönüşü olmadığını da bilmiyorum ki.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 07 Haziran 2021, 12:06:22 »
dostum dalğa mı geçiyorsun ?_
ben sana operasyon anında işlem yapılırken ki resim demiyorum

operasyon dan çıktıktan sonra ki ekim fotografı hiç mi foruma bakmadın ınsanlar nasıl paylaşım yapıyor

dostum ben senden bir saç ekimi fotoğrafı ekletmeyi başaramadım sen nasıl merkeze isteğini anlattın da anlamalarını bekliyorsun ?

saç ekimi ben bunu istedim bunu yapmadılar o zaman yapmasalardı diye bir durum değil ki ?

bak operasyon resmi daha ekleyemiyorsun

bak örnek ekliyorum senden istediğim resim bu operasyon sonrası saç ekimi işlemin bitmiş ilk hali

sadece golflere ekim yapılmaz ön çizgi ile birleştirmek gerek ama çizgiyi ileri almadan bunu yapabilirlermiş

yapmamışlar ve ortada sonucun henüz yok saçlar çıksın bir bak sonra konuş
yani ortada kötü bir durum yok sadece ektirmesen iyiydi saçların iyi durumdayken araştırmadan
saç ekiminin ne olduğunu bilmeden bu işleme kalkışıp sonra ahlanıp vahlanıyorsun

ekmeselerdi diye bir durum yok kardeş peygamber  ocağında değilsin adamlar para kazanmanın peşinde ne sanıyorsun sen bu işi ?;

kişi bir işlem yapacaksa yaptıracaksa kendi bilinçlenecek yoksa şekil A

Ayrıca Asmed den Alp hoca ile görüşmüşsün adam seni uyarmış bu işin en zirve merkezi yaptırma demiş gerek yok demiş bence hak etmişsin biraz da kusura bakma ben doğruları söylerim

sen bence kendi hatalarını sorgula önce bu işi bilenlerin uyarılarını dinlemeyi öğren her konuda sadece saç ekiminde değil

Tehdit olayına gelince o çok ayrı bir boyut 1 kere erkeklik yaparsın 40 yıl ne yapacağın belli
öyle yok öyle ne ben ne sen ne bir başkası kimse kimseye bunu yapamaz.
ne yani ekimini beğenmeyen biri paylaşım yapınca Tehdit edip küfür mü ediyoruz bu mudur ?
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2021, 12:31:27 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

vinyj

• Full Member
« Yanıtla #25 : 07 Haziran 2021, 12:09:06 »
valla dostum kusura bakma artık güldüm yani hakkını helal et Hintell gibi sakin anlayışlı adamı da çıldırtacaksın sonunda adam kaç aydır operasyon resmi ekletmeyi sana başaramadı ya :))
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2021, 12:37:04 Gönderen: vinyj »

Oguz Evren

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 15 Haziran 2021, 14:01:01 »
Operasyon fotoğrafım yok , çekmediler sanırım, bilmiyorum.
Arkadaşlar bu süreç artık beni bitirdi , ömrümün sonuna kadar istemediğim bir saç hem benim acelem hem de hekimin beni iyi dinlememesi sebebiyle gözümün önünde olacak.
Bu fikir beni bitirdi 3 aydır, kendime zarar verecek noktaya geldi.
Bunları da ekimciye anlattığımda ,psikolojimin bozulduğunu söylediğimde .
“Öldürsene lan kendini i…ne ona bile yemez değil mi ? Korkaksın sen dedi.”
Bu söylediklerim karalama değil , ihtiyaç duyulursa kayıtları bende mevcut.
Ben artık yazmayacağım  akıl sağlığım için bu konuyu tamamen unutmam gerekiyor çünkü.
Son söyleyeceğim şey bu ülkenin insanı saf kötü arkadaşlar ,bunu bir kez daha tecrübe ettim.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 15 Haziran 2021, 14:35:22 »
Hocam yasal olarak en azından hakaret konusunda gereken adımları atmanızı öneririm.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #28 : 15 Haziran 2021, 18:03:21 »
 Konuşup  duruyorsun  arkdaş elinde  bir  resim belge  yok   boş  beleş  konuşup duruyorsun

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 15 Haziran 2021, 18:36:05 »
Yanlış anlamada tuhaf bir insansın.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Facebook Twitter Instagram