Arkadaşlar anlatamadığım şu sanırım.
Ben bu konuda çok cahil olabilirim, istediğim şey komik bile olabilir.
Sadece golf bölgesine ekim istedim ve ön çizgiye girilmesin dedim.
Böyle bir isteğin varsa ekim yapman gereksiz denmeliydi .
Nasıl ki burada fotoğraf atıyor insanlar , siz yaptır veya yaptırma diyorsunuz aynen öyle, doğru yönlendirme yani.
Ben oraya ekim yaptıracağım diye değil, yaptırmalı mıyım ?sizce gerek var mı diye gittim çünkü.
Benim aptallığım hala herkesi kendim gibi dürüst sanmam maalesef .
Bu adam buraya ekim yaparken bilmiyor muydu aynı saç sıklığı olmayacağını ve eski halinden daha kötü olabileceğini ? Veya tutmama ,doğal olmama ihtimalini
Biliyordu.
Bana niye söylemedi çünkü söyleseydi yaptırmazdım.
Bunu bile bile bana birebir aynı saç olacak , fark olmayacak diyemez, dememeli.
Ki kendi saçlarım da döküldü arkalardan , kafamda saç kalmadı nerdeyse.
Açılmaz ya dökülmez dediği saç, 4 ayda eskisinden 10 kat kötü halde.
Şuncacık para için olmayan vaatler satılmamalı.
Geçici bir işlem değil ki ya hu bu, hayatımızın sonuna kadar kalktığımız anda ilk aynaya bakıyoruz.
Ama bizim gibi ahlak yoksunu üçüncü dünya ülkelerinin insanları için normal bir durum , normalleştirilmiş.
Siz bile Kalkıp bana psikolojin bozuk garipsin yazıyorsunuz.
Benim saçım vardı belki o yüzden empati kuramıyorsunuz benimle , size garip geliyor.
Olan bir şey bozuldu burada
Ve Gömlek satmıyor arkadaşlar bu insanlar, olmazsa gidin iade edin yok.
Yüzde yüz dürüst olmak ZORUNDA bu kadar basit.
Psikolojim bozuk Değildi ama cidden bozuldu maalesef 200-300 değil binlerce lira ödüyorum terapilere.
Sizler burada yıllardır konuşup tartışan , bu konuda bilgisi olan insanlarsınız.
Benim gibi bilgisi olmayan çok insan var .
Ve bu insanlar gerçekçi olmayan vaatler ile kararsızken bile karar veriyorlar ekimcilere güvenip.
Anlatmaya çalıştığım şey aslında bu genel olarak.
Nerdeyse tüm ekimciler ile konuştum sonraki süreçte .
2-3 ahlaklı insan var bu piyasada , onun dışındaki herkesin ağzından yalancı vaatler eksik olmuyor.