Gönderen Konu: Sercan Ayar Estemedica hayatımı kararttı  (Okunma sayısı 9507 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sercan Ayar Estemedica hayatımı kararttı
« Yanıtla #30 : 04 Temmuz 2021, 09:29:59 »
Konuyu okurken ben gerildim kardesim ekimi yapan kişi kim bilir nasıl gerilmiştir.
Tabi ki bu bahsi geçen küfür ve tehtidleri masumlastırmaz ama bence siZde psikolojik bir rahatsızlık sözkonusu. Bu psikoloji ile ne istediğinizi tayin edemeyeceğiniz gibi tarifte edememişssinizdir muhtemelen.
-açıklığınız az imiş, ilk çizilen çizgi zaten dogru bşr çizgi degil, hiç ektirmesenizde saçlarınız varmış. Mevcut saçların yoğunluğunu yakalayabilmek pek mümkün olmuyor bu sebeple siZinki gibi açıklıklar görüldüğü kadar kolay ekimler degil.
İlk çizilen çiGgidense son yapılan ön çiZgi çok daha makul. Sen sakinleştirici kullanıyormusun bilmiyorum ama bence 200-300 TL ver bir doktora gözük normal degil psikolojin.

Ekilen çıkar ise ön çizgin gayet normal. Çıkmaz ise zaten revize yaptıracaksın .. sakin ol.. hersey yolunda

Oguz Evren

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 05 Temmuz 2021, 12:03:53 »
Arkadaşlar anlatamadığım şu sanırım.
Ben bu konuda çok cahil olabilirim, istediğim şey komik bile olabilir.
Sadece golf bölgesine ekim istedim ve ön çizgiye girilmesin dedim.
Böyle bir isteğin varsa ekim yapman gereksiz denmeliydi .
Nasıl ki burada fotoğraf atıyor insanlar , siz yaptır veya yaptırma diyorsunuz aynen öyle, doğru yönlendirme yani.
Ben oraya ekim yaptıracağım diye değil, yaptırmalı mıyım ?sizce gerek var mı diye gittim çünkü.
Benim aptallığım hala herkesi kendim gibi dürüst sanmam maalesef .
Bu adam buraya ekim yaparken bilmiyor muydu aynı saç sıklığı olmayacağını ve eski halinden daha kötü olabileceğini  ? Veya tutmama ,doğal olmama ihtimalini
Biliyordu.
Bana niye söylemedi çünkü söyleseydi yaptırmazdım.
Bunu bile bile bana birebir aynı saç olacak , fark olmayacak diyemez, dememeli.
Ki kendi saçlarım da döküldü arkalardan , kafamda saç kalmadı nerdeyse.
Açılmaz ya dökülmez dediği saç, 4 ayda eskisinden 10 kat kötü halde.
Şuncacık para için olmayan vaatler satılmamalı.
Geçici bir işlem değil ki ya hu bu, hayatımızın sonuna kadar kalktığımız anda ilk aynaya bakıyoruz.
Ama bizim gibi ahlak yoksunu  üçüncü dünya ülkelerinin insanları için normal bir durum , normalleştirilmiş.
Siz bile Kalkıp bana psikolojin bozuk garipsin yazıyorsunuz.
Benim saçım vardı belki o yüzden empati kuramıyorsunuz benimle , size garip geliyor.
Olan bir şey bozuldu burada

Ve Gömlek satmıyor arkadaşlar bu insanlar, olmazsa gidin iade edin yok.
Yüzde yüz dürüst olmak ZORUNDA bu kadar basit.

Psikolojim bozuk Değildi ama cidden bozuldu maalesef 200-300 değil binlerce lira ödüyorum terapilere.

Sizler burada yıllardır konuşup tartışan , bu konuda bilgisi olan insanlarsınız.
Benim gibi bilgisi olmayan çok insan var .
Ve bu insanlar gerçekçi olmayan vaatler ile kararsızken bile karar veriyorlar ekimcilere güvenip.
Anlatmaya çalıştığım şey aslında bu genel olarak.
Nerdeyse tüm ekimciler ile konuştum sonraki süreçte .
2-3 ahlaklı insan var bu piyasada , onun dışındaki herkesin ağzından yalancı vaatler eksik olmuyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 05 Temmuz 2021, 14:58:30 »
ön çizgi yapmadan sadece golflere ekım olmaz
Global Moderator

Oguz Evren

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 05 Temmuz 2021, 15:26:55 »
Abi işte benim de söylediğim şey bu.
Bu cümle kurulsa ben zaten tamam o halde yapmayalım ekim diyeceğim, tavrım net.
Saçlar alınmış serum, xanax verilmiş.
Operasyon sırasında öğreniyorum ben bunu ve halen daha dememe rağmen doğal olacak sadece aralara gireceğim deniyor.
İptal edeceksin o anda operasyonu diyorum, göz göre göre gelmiş .
Belli ki yüzde yüz emin değiliz.
Ki konuşmalar var defalarca söylemişim öne girilmesin diye.
Ben de o kafayla kalıp gidemedim o esnada, bende de hata var.
Ameliyat öncesi çizgi çekilip, her detay anlatılsa ve tamam desem ağzımı açmaya zerre hakkım yok.
Hintell sana soruyorum asmedde veya yine aklı başında çoğu saç ekimcide böyle bir olay yaşama ihtimalin var mı ?

Oguz Evren

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 06 Temmuz 2021, 21:42:00 »
Buraya ekimden önceki saçımı ve yapıldıktan sonra kendi saçım olan bölgenin nasıl açıldığı hakkında yorum yapar mısınız ? Normal mi bu ? Olan saçımın yarısı gitti ön tarafta

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 07 Temmuz 2021, 04:55:00 »
Normal. Şok dokulme ile beraber saçlı bolgedende geçici kayıplar yaşarsın.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 07 Temmuz 2021, 10:51:46 »
Abi işte benim de söylediğim şey bu.
Bu cümle kurulsa ben zaten tamam o halde yapmayalım ekim diyeceğim, tavrım net.
Saçlar alınmış serum, xanax verilmiş.
Operasyon sırasında öğreniyorum ben bunu ve halen daha dememe rağmen doğal olacak sadece aralara gireceğim deniyor.
İptal edeceksin o anda operasyonu diyorum, göz göre göre gelmiş .
Belli ki yüzde yüz emin değiliz.
Ki konuşmalar var defalarca söylemişim öne girilmesin diye.
Ben de o kafayla kalıp gidemedim o esnada, bende de hata var.
Ameliyat öncesi çizgi çekilip, her detay anlatılsa ve tamam desem ağzımı açmaya zerre hakkım yok.
Hintell sana soruyorum asmedde veya yine aklı başında çoğu saç ekimcide böyle bir olay yaşama ihtimalin var mı ?

Xanax Asmed veriyordu eskiden bende xanax aldım operasyonumda bu durum normal rahatlamanı istedikleri için veriyorlar 1 xanax adam öldürmez.

2 cisi sen zaten Asmed de ki Dr alp bayramoğlu ile görüşmüşün adam sana yaptırma ekime gerek yok demiş?

Ama sen hala dinlemeden gitmiş ekim yaptırmışsın ve ön çizgi ile birleşmeden sadece şakaklara ekim olmaz olur da doğru olmaz diye söylemediler diyorsun.

Kardeşim kusura bakmada ben seni haklı bulmuyorum.

Adam sana ön çizgi yapıp ekimi yapar...  öyle mercedes farı gibi sadece şakaklara ekim olmaz. Olursa o zaman maymuna dönersin işte ha sana söylemeliydi? Gibi laflar yok yani kardeşim.
Ve daha sonuç almadın biraz sabret.

Merkezin yanlışı ekime gerek yok kardeş diyip yollamak olmalı ama müşteri kaçırmazlar saç ekimini önce araştır öğren sen ekim öncesi forumda paylaştın mı saçını bilmiyorum paylaştıysan ben dahil tüm üyeler yaptırma demiştir zaten??

Küfürlere gelince bu onun ayıbı külhanbeyi değilsin saç ekimcisi sin ne olursa olsun bunu yapamaz.

Bak böyle ekim olmaz örnek
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2021, 11:01:51 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Tuva

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 29 Temmuz 2021, 16:19:28 »
Ben seni haklı buluyorum.adam doğal  saç çizgisinin bozulmasından rahatsız.  Benim başıma da benzer bişey geldi.  Doktorlara da güvenemeyenemeyeceksek Para için yalan söylüyorlar.dürüst değiller. Ankara Memorial'de Erkan Özgün'e ektirmeyin. Pişman olursunuz.
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2021, 17:26:02 Gönderen: Tuva »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 29 Temmuz 2021, 20:42:29 »
Ben seni haklı buluyorum.adam doğal  saç çizgisinin bozulmasından rahatsız.  Benim başıma da benzer bişey geldi.  Doktorlara da güvenemeyenemeyeceksek Para için yalan söylüyorlar.dürüst değiller. Ankara Memorial'de Erkan Özgün'e ektirmeyin. Pişman olursunuz.

Doktora ektirmemiş zaten eken doktor değil
Global Moderator

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 08 Ağustos 2021, 16:30:29 »
Bence saçların kötü olmayacak boşuna üzüyorsun kendini

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 18 Ağustos 2021, 04:24:30 »
Değişik la bu ıslak sopayla böyle tipleri anırtana kadar dövmek çok keyifli olur o tiplerden bu işte
AI GEM

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 31 Ağustos 2021, 15:56:52 »
Bence de ekime hic sart yoktu.
Ama arkadasi cok iyi anliyorum, bende ekim yaptirdim, dogal olsun dedim, önlere hep ikili üclü greftler ektiler.
Sac ekime de elverisli degildi saclarim, ama bunuda öyle demiyorlar. Alaniniz genis 4500 greftle önden arkaya dogru güzel bir ekim olur dediler bana. Hatta bir ekimle kapanir mi diye sordugumda, geri dönüs olmadi bu konuya. O zmn anlamaliydim ve yaptirmam gerekiyordu.
Benim beklentimde cok yüksek degildi, sadece dogal dursun baska birsey istemiyorum demistim. Ama doldurdular ön taraflara coklu greftleri, simdi de ömür boyu böyle yasamam lazim.
Insanin piskolojisiyle oynuyorlar, ama kendi düsen aglamaz...

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 14 Eylül 2021, 03:04:52 »
Xanax Asmed veriyordu eskiden bende xanax aldım operasyonumda bu durum normal rahatlamanı istedikleri için veriyorlar 1 xanax adam öldürmez.

2 cisi sen zaten Asmed de ki Dr alp bayramoğlu ile görüşmüşün adam sana yaptırma ekime gerek yok demiş?

Ama sen hala dinlemeden gitmiş ekim yaptırmışsın ve ön çizgi ile birleşmeden sadece şakaklara ekim olmaz olur da doğru olmaz diye söylemediler diyorsun.

Kardeşim kusura bakmada ben seni haklı bulmuyorum.

Adam sana ön çizgi yapıp ekimi yapar...  öyle mercedes farı gibi sadece şakaklara ekim olmaz. Olursa o zaman maymuna dönersin işte ha sana söylemeliydi? Gibi laflar yok yani kardeşim.
Ve daha sonuç almadın biraz sabret.

Merkezin yanlışı ekime gerek yok kardeş diyip yollamak olmalı ama müşteri kaçırmazlar saç ekimini önce araştır öğren sen ekim öncesi forumda paylaştın mı saçını bilmiyorum paylaştıysan ben dahil tüm üyeler yaptırma demiştir zaten??

Küfürlere gelince bu onun ayıbı külhanbeyi değilsin saç ekimcisi sin ne olursa olsun bunu yapamaz.

Bak böyle ekim olmaz örnek
mercedes fari ne ya gece gece öldüm gülmekten ahahahshshshhshsshgaga🤣🤣🤣🤣🤣
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 14 Eylül 2021, 16:47:06 »
hiç ekim olayına girmeseydin ki bu saç formuna sahip olan 100 kişiden inan 95 i ekim tabirini aklından geçirmez

umarım güzel devam eder
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Oguz Evren

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 20 Kasım 2021, 18:09:30 »
9 ay durum bu . Saç olan kısımlar zaten daha önce olan benim saçlarımdı. Ne yapacağım ? Lütfen yardımcı olun.
Adam hala bir şey yok diyor bana çıldıracağım.

Facebook Twitter Instagram