Herkese merhabalar arkadaşlar.
Mart ayında Sercan Ayar’a tavsiye üzerine ekim gerçekleştirdim.
Aslında çok kararsızdım elim konusunda çünkü sadece yanlarda ufak açılma mevcuttu.
Çevremdeki çoğu kişi gerek yok diyordu ama ben de bu konuda cahildim maalesef.
Şubat ayında bir görüşme yaptık , ben asla ama asla ön hatta girilmemesini ısrarla belirttim ilk günden.
Bu konularda da sıfır bilgim olduğu için karşınızdaki insanın ağzından çıkan her cümle çok önemli oluyor.
Saç sıklığı,doğallığı , çıkmama riski bunlardan hiç bahsedilmedi , tek söylenen çok doğal olur , güzel olur vs. Meğer bu işin milyon tane ayrıntısı varmış.
Bakın ayrıntılı bilgi vermemek de yanlış bilgi vermek kadar önemli bir durum bence.
Neyse ön çizgi çekildi görüşmede ön hattımın hemen altındaydı çekilen çizgi ben biraz da aceleci tavırlar görünce emin olamadım bir bakalım Eylüle doğru da görüşürüz dedim.
O da bana şimdi yaptıracaksın ki hem karantina hem de yazın denize girersin rahat dedi.
Allah için ağzı çok iyi laf yapıyor , o konuda hakkını yemeyelim.
5 Mart için asistan ile randevu oluşturduk fakat ben halen emin değildim , sosyal medya üzerinden çok konuştuk .
İlerde saçım dökülürse ne olur dedim , tecrübelerime dayanarak söylüyorum dökülmez bu saatten sonra dedi ben de hiç bilgim olmadığı için inandım tabi , bunlar karar vermeme de sebep olan sorular çünkü.
Defalarca yazılı ön hatta girilmesini istemediğimi belirttim , bana öncesinde en doğal hattı belirleriz dedi en son . Ben de güvenerek işleme gittim.
İşlem öncesi asistanına da ısrarla belirttim ön hat girilmesini istemiyorum diye , doktor beyle beraber bakarsınız dedi ( adam doktor değil bu arada)
Neyse bana xanax verildi ki ben hayatımda aspirin almamış adam , sonrası bende hayal meyal zaten .
Saçlar alındı ( onu da eşi aldı bundan da haberim yoktu hatta ekimi de eşi ve bir kız yaptı )ama benim kafam yerinde değil yani, çok etkiledi ilaç.
Kanal açmak için geldi çizgi çekildi ve aşağıda olduğunu belirttim o kafayla ama doğal çizgi bu vs gibi şeyler dediğini hatırlıyorum ben işleme başlarken bile lütfen çizginin üzerinden yapın diyorum hala ve ameliyat esnası yeni ne diyeceğimi bilemedim , yine merak etme diyor.
Defalarca ısrarla söylenmiş , hala o kafa ile hayal meyal anlatıyorum sen orada o işlemi bırakacaksın arkadaş burada emin olunmayan bir durum var diye çünkü geri dönüşü yokmuş bunun , ben de sonra öğreniyorum (benim de cahilliğim var kabul ediyorum)
Sizin yorumunuz nedir bu duruma ? Ameliyat öncesi çizilen çizgi
İle yapılan çizgi arasında 1,5 cm fark var bu arada.
Sonrasında da çok şey yaşadım , yalan değil eksik bilgi veriliyor .
Bir arkadaşta gördüm doktor değilmişiniz diye sormuş “ e sormadınız ki “ demiş adam , aynı o hesap.
Velhasıl benim hayatım kaydı , psikolojik tedaviye başladım çünkü kendine zarar verme teşebbüsüm oldu , ve bundan önce hiç psikolojik bir problemim yoktu , tamamen bunun etkisi .
Kötü bir insan değildir illa ki ama hemen yapalım alalım şu işi bitsin mantığı çok kötü bu işlerde, insanların hayatları ile oynuyorlar farkında değiller.
Bana nektroz oluyor, daha kötü şeyler yaşayanlar var diyor , bunun da bir farkı var mı sizce ? Ömür boyu gözümün önünde istemediğim bir şeyi taşıyacağım