Gönderen Konu: Saçların arasını kaldırmak  (Okunma sayısı 5204 defa)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçların arasını kaldırmak
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2017, 21:34:50 »
iyi bile goruntu saçı dokulmemiş çoğu insanda bundan daha çok seyreklikm gozukur bu herkeste aynı olan bişi .tuhaf tuhaf tikler takıntılar ettirio bu saç dokulmesi bende berber arkadasın dukkana giriom orda en gur ışık favorinin ustune vurunca orası seyrek gozukuo boyle kendimi tanımıomuş gibi yapıp ışığı oraya vurdurup tarafsız bakıom orda seyreklikm gozukuomu diye sonra ordan baskaları gecerken onlarında favorilerin ustune yoğun ışık vurunca seyrek gozukuyormu diye onlara bakıom piskolokluk hale geldik araba cantlarına bakar çoğu saç takıntılı dükkan camlarına bakar ALLAH sonumuzu hayır etsin
saçları ekmeydi dersin

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2017, 22:35:23 »
Yaş 25 altı ise genetik saç dökülmesi başlamış demektir,30 una kadar çok bir şey kalmaz bence
Uğraşmayada değmez ilaçla şunla bunla,dermaroller henüz ömrü olan saçı çok güçlendirir
Gerisi hikaye

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2017, 23:39:27 »
Yaş 25 altı ise genetik saç dökülmesi başlamış demektir,30 una kadar çok bir şey kalmaz bence
Uğraşmayada değmez ilaçla şunla bunla,dermaroller henüz ömrü olan saçı çok güçlendirir
Gerisi hikaye

Yaş 21.  19 yaşında başladı.
2 sene önce 4 ay içinde  saçlarımın  %50 sini kaybettim diyebilirim. Şok oldu bana.
Ondan beri hemen hemen aynı kaldı.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2017, 13:18:49 »
Gerisi hikaye

Yaş 21.  19 yaşında başladı.
2 sene önce 4 ay içinde  saçlarımın  %50 sini kaybettim diyebilirim. Şok oldu bana.
Ondan beri hemen hemen aynı kaldı.
1-2 resim çekip 1 sene sonra ayni yerde tekrar çek.hızlı dökülme bitince sinsi olan devam ediyor. Ben de 7 yıldır sinsice döküldü.2 yılda bir de 1-2 ay acayip coştu dökülme..

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Temmuz 2017, 16:33:46 »
saçın için bişi kullanıyormusun  sanki saç ilerisi için umut verio önden bir kısım daha kaybedebilirsin ama bu saçların çoğu kalır kafada diplerde güzel duruo
saçları ekmeydi dersin

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Temmuz 2017, 22:54:09 »
saçın için bişi kullanıyormusun  sanki saç ilerisi için umut verio önden bir kısım daha kaybedebilirsin ama bu saçların çoğu kalır kafada diplerde güzel duruo

Minoxil kullanıyorum abi

Bilmiyorum ya ne anne ne baba tarafında tepe bölgesinde kellik yok. Sadece şakak ve ön seyrek herkeste.
Ama sülalede en seyrek saçlı benim korkuyorum biraz :/

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2017, 12:14:19 »
minoxidil bilion damarları acıo senin saçlara dermollerde guzel gider 1lik olanınından sarı olan zgts hem minioxidilin emilimi arttırır gozenekleri açıo  6 ayda bir değiştirilio ben senelerdir kullanıom tuzlu suda bekletilio falan haftada bir suyuda değiştirirsin istersen minoxidili dermollerle kullan kan dolaşımını attırır biotinde guzel kalınlaştırır saçını ama tedaviye boylede devam etsen saçlar şimdilik baktığında gelecekte daha iyi olcak gibi duruo
saçları ekmeydi dersin

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 09 Temmuz 2017, 12:26:10 »
minoxidil bilion damarları acıo senin saçlara dermollerde guzel gider 1lik olanınından sarı olan zgts hem minioxidilin emilimi arttırır gozenekleri açıo  6 ayda bir değiştirilio ben senelerdir kullanıom tuzlu suda bekletilio falan haftada bir suyuda değiştirirsin istersen minoxidili dermollerle kullan kan dolaşımını attırır biotinde guzel kalınlaştırır saçını ama tedaviye boylede devam etsen saçlar şimdilik baktığında gelecekte daha iyi olcak gibi duruo

Ağzından bal damlıyor bal abi ya harbi çok mutlu oldum şimdi :D
Dermaroller aklımda onu mutlaka  alacağım

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Temmuz 2017, 11:03:58 »
dermoller bu saçta iş yapar hiç yapmasa minoxidilin emilimini attırır kan dolaşımınıda guclenriip ben gunde 5 kere yapıom kafaya sağa sola diş fırçalar gibi kan dolaşımı hızlanmış saç dhtye karsı daha ii olur ben folixirin çok faydasını gordum minoxidlle ebraaber kullanıom ilk kutu 2 ay gitti 2.cisi falan beş ay yarın obun gun bişiler eklemek siitosan onu ekleyebilrisin minoxla 3 saat ara verip suruom revivogenvari bir urun bu revivoge bende çok işe yaramıştı çoğu kişi memnun değildi buda o tarz dhtyi saç derisinde kovuo haketten saçımda boş alanları kapaadı folixir dısardan soylenende o baktın yarın obur gun dht saçında  tahribat yaptı onu ekleyebilrisin sıurunce ıslaklık falan hiç yok kurumasını bekleme hiç yok
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram