Saç Ekimi Sonuçları
Yaş 25 altı ise genetik saç dökülmesi başlamış demektir,30 una kadar çok bir şey kalmaz benceUğraşmayada değmez ilaçla şunla bunla,dermaroller henüz ömrü olan saçı çok güçlendirirGerisi hikaye
Alıntı yapılan: Cenk49 - 06 Temmuz 2017, 22:35:23Yaş 25 altı ise genetik saç dökülmesi başlamış demektir,30 una kadar çok bir şey kalmaz benceUğraşmayada değmez ilaçla şunla bunla,dermaroller henüz ömrü olan saçı çok güçlendirirGerisi hikayeYaş 21. 19 yaşında başladı.2 sene önce 4 ay içinde saçlarımın %50 sini kaybettim diyebilirim. Şok oldu bana.Ondan beri hemen hemen aynı kaldı.
saçın için bişi kullanıyormusun sanki saç ilerisi için umut verio önden bir kısım daha kaybedebilirsin ama bu saçların çoğu kalır kafada diplerde güzel duruo
minoxidil bilion damarları acıo senin saçlara dermollerde guzel gider 1lik olanınından sarı olan zgts hem minioxidilin emilimi arttırır gozenekleri açıo 6 ayda bir değiştirilio ben senelerdir kullanıom tuzlu suda bekletilio falan haftada bir suyuda değiştirirsin istersen minoxidili dermollerle kullan kan dolaşımını attırır biotinde guzel kalınlaştırır saçını ama tedaviye boylede devam etsen saçlar şimdilik baktığında gelecekte daha iyi olcak gibi duruo