Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: cguness - 06 Temmuz 2017, 19:47:53Alıntı yapılan: kadiköy1 - 06 Temmuz 2017, 19:15:46Alıntı yapılan: cguness - 06 Temmuz 2017, 18:58:45Eyvallah bekliyorum bende yapacak başka bişey yok zaten . Tek sorun sigara . Operasyondan beri içmiyorum ama böylede sıkıntı oluyo .en az 10 gün kabuklar dökülünceye kadar sigaradan uzak durmanızı tavsiye ederim..Peki ya sonrası ? Aslında sigarayı 8 ay boyunca bırakın diye tavsiyede bulunuyorlar.
Alıntı yapılan: kadiköy1 - 06 Temmuz 2017, 19:15:46Alıntı yapılan: cguness - 06 Temmuz 2017, 18:58:45Eyvallah bekliyorum bende yapacak başka bişey yok zaten . Tek sorun sigara . Operasyondan beri içmiyorum ama böylede sıkıntı oluyo .en az 10 gün kabuklar dökülünceye kadar sigaradan uzak durmanızı tavsiye ederim..Peki ya sonrası ?
Alıntı yapılan: cguness - 06 Temmuz 2017, 18:58:45Eyvallah bekliyorum bende yapacak başka bişey yok zaten . Tek sorun sigara . Operasyondan beri içmiyorum ama böylede sıkıntı oluyo .en az 10 gün kabuklar dökülünceye kadar sigaradan uzak durmanızı tavsiye ederim..
Eyvallah bekliyorum bende yapacak başka bişey yok zaten . Tek sorun sigara . Operasyondan beri içmiyorum ama böylede sıkıntı oluyo .
Alıntı yapılan: PagaroN - 06 Temmuz 2017, 19:49:15Alıntı yapılan: cguness - 06 Temmuz 2017, 19:47:53Alıntı yapılan: kadiköy1 - 06 Temmuz 2017, 19:15:46Alıntı yapılan: cguness - 06 Temmuz 2017, 18:58:45Eyvallah bekliyorum bende yapacak başka bişey yok zaten . Tek sorun sigara . Operasyondan beri içmiyorum ama böylede sıkıntı oluyo .en az 10 gün kabuklar dökülünceye kadar sigaradan uzak durmanızı tavsiye ederim..Peki ya sonrası ? Aslında sigarayı 8 ay boyunca bırakın diye tavsiyede bulunuyorlar.Jale Şentürk ve Serdar Gökrem bırakırsan daha çok stres olur daha zararlı olur azalt sadece dediler . Şimdilik içmiyorum bakalım..
Alıntı yapılan: cguness - 06 Temmuz 2017, 19:50:34Alıntı yapılan: PagaroN - 06 Temmuz 2017, 19:49:15Alıntı yapılan: cguness - 06 Temmuz 2017, 19:47:53Alıntı yapılan: kadiköy1 - 06 Temmuz 2017, 19:15:46Alıntı yapılan: cguness - 06 Temmuz 2017, 18:58:45Eyvallah bekliyorum bende yapacak başka bişey yok zaten . Tek sorun sigara . Operasyondan beri içmiyorum ama böylede sıkıntı oluyo .en az 10 gün kabuklar dökülünceye kadar sigaradan uzak durmanızı tavsiye ederim..Peki ya sonrası ? Aslında sigarayı 8 ay boyunca bırakın diye tavsiyede bulunuyorlar.Jale Şentürk ve Serdar Gökrem bırakırsan daha çok stres olur daha zararlı olur azalt sadece dediler . Şimdilik içmiyorum bakalım..esasen mantıklı. genelde doktorlar 2 hafta sigaradan, 1 ay da alkolden uzak durun derler. iyileşme süresi hızlansın diye (süreleri farklı söylenler de var 2 ay gibi ) ben normalde günde 1 paket içerim. ama ekimden sonra ilk 10 gün ağzıma bile sürmedim. 20.güne kadar günde 4.5 dal. sonrasında normale döndüm.
Hayırlı olsun umarım seni tatmin eden sonucu alırsın:) Ben ekimden önce sigarayı bıraktım ortalama bir buçuk aydır içmiyorum faydası var mı saça hiç bilmiyorum etkisini de kıyaslayamam sanırım. Ama içmesek daha iyi ihtimaline karşı 12 yıldır içip de hiç bırakamadığım sigarayı bıraktım Farkedemesek de inş etkisi vardır
Hayırlı olsun.Bende sizin gibi Ankaradayım.Genel olarak süreci anlatmışsınız.Fiyat ve taksit konusunda da bilgi verirseniz memnun olurum.Teşekkürler.
Arkadaşlar herkes Keser veya Koray Erdoğan'a ektiremiyor . Yorumlarınızı sadece onların ekimlerine değil buralarada ayırın . Zaten bir elin parmağını geçmiyor oraya yaptırabilenler
Alıntı yapılan: kel mühendis - 06 Temmuz 2017, 22:18:09Hayırlı olsun umarım seni tatmin eden sonucu alırsın:) Ben ekimden önce sigarayı bıraktım ortalama bir buçuk aydır içmiyorum faydası var mı saça hiç bilmiyorum etkisini de kıyaslayamam sanırım. Ama içmesek daha iyi ihtimaline karşı 12 yıldır içip de hiç bırakamadığım sigarayı bıraktım Farkedemesek de inş etkisi vardırNormalde günde 1 paketi gömüyorum ama ekimden beri içemedim vicdan yapıyorum sanki ekim kötü olacakmış gibi geliyo İnşallah değer içmediğime
Hayırlı olsun hocam. Jale hoca işini bilerek yapan doktorlardan umarım istediğin sonucu hep birlikte alırız bende orada ekim yaptırdım sormak istediğin bir şey olursa özelden veya buradan yardımcı olurum.
Özenli bir ekime benziyor süreç iyi giderse mutlu edecektir sisi