Gönderen Konu: Dr.Jale Şenyurt / 4-5 Temmuz / 6000 greft ( 2 seans )  (Okunma sayısı 39557 defa)

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Jale Şenyurt / 4-5 Temmuz / 6000 greft ( 2 seans )
« Yanıtla #15 : 06 Temmuz 2017, 19:50:34 »
Eyvallah bekliyorum bende yapacak başka bişey yok zaten . Tek sorun sigara . Operasyondan beri içmiyorum ama böylede sıkıntı oluyo .

en az 10 gün kabuklar dökülünceye kadar sigaradan uzak durmanızı tavsiye ederim..

Peki ya sonrası ? :)
Aslında sigarayı 8 ay boyunca bırakın diye tavsiyede bulunuyorlar.

Jale Şentürk ve Serdar Gökrem bırakırsan daha çok stres olur daha zararlı olur azalt sadece dediler . Şimdilik içmiyorum bakalım..

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 06 Temmuz 2017, 19:56:58 »
Eyvallah bekliyorum bende yapacak başka bişey yok zaten . Tek sorun sigara . Operasyondan beri içmiyorum ama böylede sıkıntı oluyo .

en az 10 gün kabuklar dökülünceye kadar sigaradan uzak durmanızı tavsiye ederim..

Jale Şentürk ve Serdar Gökrem bırakırsan daha çok stres olur daha zararlı olur azalt sadece dediler . Şimdilik içmiyorum bakalım..

esasen mantıklı. genelde doktorlar 2 hafta sigaradan, 1 ay da alkolden uzak durun derler. iyileşme süresi hızlansın diye (süreleri farklı söylenler de var 2 ay gibi ) ben normalde günde 1 paket içerim. ama ekimden sonra ilk 10 gün ağzıma bile sürmedim. 20.güne kadar günde 4.5 dal. sonrasında normale döndüm.

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 06 Temmuz 2017, 20:00:45 »

esasen mantıklı. genelde doktorlar 2 hafta sigaradan, 1 ay da alkolden uzak durun derler. iyileşme süresi hızlansın diye (süreleri farklı söylenler de var 2 ay gibi ) ben normalde günde 1 paket içerim. ama ekimden sonra ilk 10 gün ağzıma bile sürmedim. 20.güne kadar günde 4.5 dal. sonrasında normale döndüm.

Hocam sürecin nasıl ilerliyor peki , sigara etkisi hissettin mi

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 06 Temmuz 2017, 22:18:09 »
Hayırlı olsun umarım seni tatmin eden sonucu alırsın:) Ben ekimden önce sigarayı bıraktım ortalama bir buçuk aydır içmiyorum faydası var mı saça hiç bilmiyorum etkisini de kıyaslayamam sanırım. Ama içmesek daha iyi ihtimaline karşı 12 yıldır içip de hiç bırakamadığım sigarayı bıraktım :) Farkedemesek de inş etkisi vardır

yakubi006

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 06 Temmuz 2017, 22:23:13 »
Hayırlı olsun.Bende sizin gibi Ankaradayım.Genel olarak süreci anlatmışsınız.Fiyat ve taksit konusunda da bilgi verirseniz memnun olurum.Teşekkürler.

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 06 Temmuz 2017, 22:28:26 »
Hayırlı olsun umarım seni tatmin eden sonucu alırsın:) Ben ekimden önce sigarayı bıraktım ortalama bir buçuk aydır içmiyorum faydası var mı saça hiç bilmiyorum etkisini de kıyaslayamam sanırım. Ama içmesek daha iyi ihtimaline karşı 12 yıldır içip de hiç bırakamadığım sigarayı bıraktım :) Farkedemesek de inş etkisi vardır

Normalde günde 1 paketi gömüyorum ama ekimden beri içemedim vicdan yapıyorum sanki ekim kötü olacakmış gibi geliyo :) İnşallah değer içmediğime

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 06 Temmuz 2017, 22:29:31 »
Hayırlı olsun.Bende sizin gibi Ankaradayım.Genel olarak süreci anlatmışsınız.Fiyat ve taksit konusunda da bilgi verirseniz memnun olurum.Teşekkürler.

Özelden yazarsanız fiyat konusunu konuşuruz . Buradan konuşmak doğru olmaz

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 07 Temmuz 2017, 00:05:43 »
Arkadaşlar herkes Keser veya Koray Erdoğan'a ektiremiyor . Yorumlarınızı sadece onların ekimlerine değil buralarada ayırın . Zaten bir elin parmağını geçmiyor oraya yaptırabilenler
koray erdoğanda olsa sen daha ilk fotolarında 5-10 sayfa yorum olmaz burda. + olarak gurmemize ektirmiş olsan 6k greftle yine daha fazla yorum gelirdi.

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 07 Temmuz 2017, 00:07:00 »

Normalde günde 1 paketi gömüyorum ama ekimden beri içemedim vicdan yapıyorum sanki ekim kötü olacakmış gibi geliyo :) İnşallah değer içmediğime
ben bırakmıştım askerde başladım sonra ekim yaptim ekimle birlikte tekrar bıraktım son derece geçerli bir bahane bırakmak için sene istersen

QWE

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 07 Temmuz 2017, 09:45:59 »
Hayırlı olsun hocam. Jale hoca işini bilerek yapan doktorlardan umarım istediğin sonucu hep birlikte alırız bende orada ekim yaptırdım sormak istediğin bir şey olursa özelden veya buradan yardımcı olurum.

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 07 Temmuz 2017, 13:02:34 »
Hayırlı olsun hocam. Jale hoca işini bilerek yapan doktorlardan umarım istediğin sonucu hep birlikte alırız bende orada ekim yaptırdım sormak istediğin bir şey olursa özelden veya buradan yardımcı olurum.

Eyvallah hocam sağolasın inşallah iyi olur  , Jale hoca sana biotin vs tarzında bişeyler verdi mi bunu merak ettim ?

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 07 Temmuz 2017, 14:48:24 »
Özenli bir ekime benziyor süreç iyi giderse mutlu edecektir sisi

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 07 Temmuz 2017, 16:49:38 »
Bugün ilk yıkama yapıldı .

Donör bölgesinin sağ alt köşesinde doğum lekesi var ve saçlar beyaz çıkıyor o yüzden ordan alım yapılmadı . Donörün sağ tarafı ilk seans alındı , sol tarafı ikinci seans . İyileşme sürelerinde biraz fark var sanırım .

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 07 Temmuz 2017, 17:24:16 »
Özenli bir ekime benziyor süreç iyi giderse mutlu edecektir sisi

İnşallah hocam sağolasın

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 07 Temmuz 2017, 17:34:42 »
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Çok sık bir ekim gözüküyor hatta kendim ekimimden bile sık olmuş açıkcası kıskandım :) Şaka bi yana umarım çok güzel sonuç alırsın. Donör bölge kısa zamanda toparlar merak etme Jale hocanın ekibinin alımı iyidir.

Facebook Twitter Instagram