Gönderen Konu: Dr.Jale Şenyurt / 4-5 Temmuz / 6000 greft ( 2 seans )  (Okunma sayısı 39515 defa)

Reciproc

• Sr. Member
Ynt: Dr.Jale Şenyurt / 4-5 Temmuz / 6000 greft ( 2 seans )
« Yanıtla #31 : 07 Temmuz 2017, 18:05:53 »
Ekimi yapan kişi doktor ve ekim fotolarından ilk izlenim çok iyi.bu yüzden jale hanım bir seçenek olarak değerlendirilip bu konu dikkatlice takip edilmeli bence.ayrıca konu sahibi arkadaşımız operasyonla ilgili detaylı bilgi verirse memnun oluruz,operasyon yapılan mekan nasıldı ameliyat ortamı varmıydı,operasyon aşamalarının hangilerinde jale hanım aktifti vs şeklinde biraz detay verilirse gerçekten iyi olacak..

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 07 Temmuz 2017, 18:30:36 »
Ekimi yapan kişi doktor ve ekim fotolarından ilk izlenim çok iyi.bu yüzden jale hanım bir seçenek olarak değerlendirilip bu konu dikkatlice takip edilmeli bence.ayrıca konu sahibi arkadaşımız operasyonla ilgili detaylı bilgi verirse memnun oluruz,operasyon yapılan mekan nasıldı ameliyat ortamı varmıydı,operasyon aşamalarının hangilerinde jale hanım aktifti vs şeklinde biraz detay verilirse gerçekten iyi olacak..

Öncelikle beğenmenize sevindim . Operasyon daha önce söylediğim gibi Koru Hastanesinde yapıldı , operasyonun yapıldığı yer klasik bir detaylı ameliyathane ortamı olmamakla beraber hertürlü donanıma sahip saç ekimi için dizayn edilmiş bir yerdi . Televizyon vs gibi zaman geçirilecek şeyler falan hepsi mevcuttu. Jale hanım operasyonun tamamında aktifti denebilirdi esasında . Kanal açımında da ekiminde de her zaman müdahelelerde bulundu . İşi devredip terketmiyor kesinlikle . Yanlış veya eksik gördüğü noktada hemen devreye kendisi giriyor. Zaten ilk görüşmemizde o güveni sağladığı için tercih ettim . Ekibi işinde gerçekten çok hızlı . Özellikle bir tanesi çok profesyonel . Operasyon esnasında öylesine elimi bile sıksam canınız mı yandı gibi sorularla önce benim rahat olmamı sağlamaya çalıştılar . Özverili ve özenli bir ekipti .

beyyurdlu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 08 Temmuz 2017, 13:12:55 »
Aslında sigarayı 8 ay boyunca bırakın diye tavsiyede bulunuyorlar.
Sigara sağlığa zararlıdır! Tamam anlıyoruz ve katılıyoruz, fakat saç ekim başarısında bünyeden bünyeye değişmekle beraber direkt olumsuz etkisi olmadığını düşünüyorum. Temel kaynağım ise Muratb kullanıcı adlı arkadaştır.

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 08 Temmuz 2017, 13:23:28 »
Sigara sağlığa zararlıdır! Tamam anlıyoruz ve katılıyoruz, fakat saç ekim başarısında bünyeden bünyeye değişmekle beraber direkt olumsuz etkisi olmadığını düşünüyorum. Temel kaynağım ise Muratb kullanıcı adlı arkadaştır.

Gaza geldim tekele gidip alıcam galiba bi camel :)

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 08 Temmuz 2017, 16:15:22 »
yalnız gerçekten çok sık duruyor. hani 6k greft diyen başka ekimlerle kıyaslıyorum önün sıklığı sizle aynı iken arka aşırı seyrek ekiyolardı. sizin ise heryer çok sık duruyor

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 08 Temmuz 2017, 16:29:20 »
yalnız gerçekten çok sık duruyor. hani 6k greft diyen başka ekimlerle kıyaslıyorum önün sıklığı sizle aynı iken arka aşırı seyrek ekiyolardı. sizin ise heryer çok sık duruyor

Teşekkürler umarım dediğiniz gibidir ve sonuçta güzel olur

QWE

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 08 Temmuz 2017, 21:50:21 »
Hayırlı olsun hocam. Jale hoca işini bilerek yapan doktorlardan umarım istediğin sonucu hep birlikte alırız bende orada ekim yaptırdım sormak istediğin bir şey olursa özelden veya buradan yardımcı olurum.

Eyvallah hocam sağolasın inşallah iyi olur  , Jale hoca sana biotin vs tarzında bişeyler verdi mi bunu merak ettim ?

Hayır vermedi ilaç önermedi bana

beyyurdlu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 08 Temmuz 2017, 22:06:46 »

Gaza geldim tekele gidip alıcam galiba bi camel :)
Tekeli boşver golden virginia tavsiye ederim😃

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 08 Temmuz 2017, 23:11:02 »
4. gün donör bölge

akhilleus81

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 09 Temmuz 2017, 17:38:31 »
Hocam 4. gün yazmışşsın da 4. aya benziyor 6 bin greft alımdan sonra 4. gün donör bu kadar temiz nasıl kaldı anlamlandıramadım?
Alım mikromotorla mı?

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 09 Temmuz 2017, 18:18:44 »
Hocam 4. gün yazmışşsın da 4. aya benziyor 6 bin greft alımdan sonra 4. gün donör bu kadar temiz nasıl kaldı anlamlandıramadım?
Alım mikromotorla mı?

Valla bu yorum beni mutlu etti :) Evet micromotorla . Birazdan yıkama yapıcam tekrardan bir donör resmi atarım .

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 09 Temmuz 2017, 20:10:15 »
Boyuna yakın ense kısmındaki karartı nedir, sanki saç uzamış?

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 09 Temmuz 2017, 20:18:15 »
Boyuna yakın ense kısmındaki karartı nedir, sanki saç uzamış?

Tamamını okumamışsınız sanırım başlığın . Orada doğum lekesi var saçlar beyaz çıkıyor . O yüzden oradan alım yapılmadı

Facebook Twitter Instagram