Gönderen Konu: Aisha Hair da 1 yıl önce 6000 greft saç ektirdim  (Okunma sayısı 14723 defa)

a.hakaneskara

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Aisha Hair da 1 yıl önce 6000 greft saç ektirdim
« Yanıtla #15 : 06 Temmuz 2017, 19:59:05 »
Bu sitenin amacı insanlara fikir sunmak değil mi? Ben bu operasyonu 1 yıl önce yaptırdığıma göre tabi ki de paylaşım yapmak için ay ay beklemeyeceğim. ben sizin iki yıldır bu sitede kayıtlı olup yorum yapıyor olmanıza söz etmiyorsam sizde bana böyle bir ithamda bulunamazsınız. Sürekli reklam muhabbetinden bahsedilmesi doğru değil. Ben senin gibi yıllardır takip etmiyorum ben iyi niyetimle buraya yazdım. Ekimle ilgilenmeyeninde yazmasına gerek yok. Böyle olacağını bilseydim zaten paylaşımda bulunmazdım çünkü yapılan işleme bakmaktan ziyade paylaşımların ne amaçla yapıldığını araştıran insanlar var burada.
Size iyi araştırmalar..

a.hakaneskara

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 06 Temmuz 2017, 20:00:16 »
ekimi ben yapmıyorum arayıp öğrenebilirsin kardeşm. 4000 liraya  yaptırmıştım. ben kendim de doktorum. 1 doktor iki hemşire vardı

bugün kayıt olman ekim sürecini bir anda paylaşman
burdaki insanlarda reklam olduğunu hissetiriyor
Doğru söze ne denir ki!
Bu sitenin amacı insanlara fikir sunmak değil mi? Ben bu operasyonu 1 yıl önce yaptırdığıma göre tabi ki de paylaşım yapmak için ay ay beklemeyeceğim. ben sizin iki yıldır bu sitede kayıtlı olup yorum yapıyor olmanıza söz etmiyorsam sizde bana böyle bir ithamda bulunamazsınız. Sürekli reklam muhabbetinden bahsedilmesi doğru değil. Ben senin gibi yıllardır takip etmiyorum ben iyi niyetimle buraya yazdım. Ekimle ilgilenmeyeninde yazmasına gerek yok. Böyle olacağını bilseydim zaten paylaşımda bulunmazdım çünkü yapılan işleme bakmaktan ziyade paylaşımların ne amaçla yapıldığını araştıran insanlar var burada.
Size iyi araştırmalar..

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 06 Temmuz 2017, 20:30:34 »
Teşekkür ederiz paylaşım için sac sorununuz bitmiş Güle güle kullanın
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 06 Temmuz 2017, 20:37:48 »
Siteyi geç farkedip, yine de  bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
güle güle tarayın hocam sonuç güzel.

Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 06 Temmuz 2017, 20:57:36 »
Size iyi araştırmalar..

Ekiminiz çok güzel sonuçlanmış, bilgilendirme için çöl tesekkurler. Sol kulak üstü donör fotoğrafınızı Ekim öncesi ve şimdiki durumunu paylaşırmısınız? Birde ön çizgiyi açık havada Işık'ta... çok faydalı olacaktır.

exwore

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 07 Temmuz 2017, 09:34:48 »
Niye bu kadar üzerine gidilmiş bende anlamadım çok saçma illa adım adım mı paylaşım yapması gerekiyor geçen sene yaptırmış belki araştırma yaparken yeni buldu forumu.

Hayırlısı olsun bence hoş görünüyor saçlarınız.

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 07 Temmuz 2017, 19:35:11 »
Gayet başarılı bir ekim olmuş. 1 sene içinde de güzel sonuç vermiş.   (;

Yalnız anlamadığım, bu konu reklam olsa, tam olarak neyi değiştirecek. Ekim güzel ve başarılı olmuş sonuçta.

Demek istediğiniz şey bunun reklam olduğu ve saç ekiminin gerçek olmadığı ise,

Bunu konuyu açan değil, bu iddia yı söyleyenler kanıtlamak zorunda.

Neyse, tekrar belirtmek isterim, ekiminiz çok çok iyi olmuş. Tabi ekim öncesi fotoğrafınızı da görmek isterdim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 07 Temmuz 2017, 20:09:51 »
Size iyi araştırmalar..

Ekiminiz çok güzel sonuçlanmış, bilgilendirme için çöl tesekkurler. Sol kulak üstü donör fotoğrafınızı Ekim öncesi ve şimdiki durumunu paylaşırmısınız? Birde ön çizgiyi açık havada Işık'ta... çok faydalı olacaktır.

Benim yorumumu pek ciddiye almayınız... Ben ekimin şahibeli olması sebebi ile bu tip bir yorum yaptım. Ekimin basarılı yada başarısız olduğu öncesi ve sonrası resimlerini net bir sekide görerek yorumlanabilir. Bu ekimin öncesi YÖK ki? Neye göre basarılı?
İlk olarak Ekim öncesi fotolarını , sonrasında şimdiki durumunu net birsekilde paylaşmalısın.

isimsiz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 07 Temmuz 2017, 20:18:10 »
Oncelikle hayirli ugurlu olsun.ekim yapilmadan onceki bir foto atabilirsen guzel olur.

Eternal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 08 Temmuz 2017, 09:44:07 »
Hocam hayırlı olsun öncelikle. Ekim öncesi saçınızın fotoğrafınızı paylaşabilirseniz çok makbule geçer bide fiyat konusunda bizi bilgilendirebilir misinz?

a.hakaneskara

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 09 Temmuz 2017, 00:10:23 »
Saç ekimi öncesi fotoğrafım arkadaşlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 09 Temmuz 2017, 02:16:00 »
ekilenler çıkmış açıklıgınız kapanmış ama daha doğal olabilirdi.. foruma hoş geldiniz  arkadaş ekımını 1 sene önce yaptırmış olabılır sıteyi görmüş ve paylaşmış olabılır bu reklam olduğu anlamına gelmez ayrıca  ekim operasyon fotoları olmak üzere forum kurallarına göre paylaşılmış yanı durum şu evet böyle bir ekim yapılmış tabı 1 sene sonra paylaşılınca dogal olarak arkadaşlarda haklı genelde bu tıp saçma reklamlarla forum olarak çok fazla karşılıyoruz

sizden rica gün içinde  gelısı güzel ayrı ayrı günler bı kaç foto paylaşıp süpeleri gidermek adına daha güvenılır olacaktır..
Global Moderator

lothlorien

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 09 Temmuz 2017, 05:21:10 »
6000 greft ciddi bi rakam ne kadar ödediğinizi merak ettim.Kaç günde gerçekleştirdiler operasyonu ve hangi yöntem ile alındı kökler ?
Bu ekim merkezini ilk defa duyuyorum ama gördüğüm kadarıyla ekilenlerin çoğu çıkmış ve açıklığınızı kapatmış  :)

a.hakaneskara

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 22 Ağustos 2017, 21:19:40 »
Teşekkür ederim. Fue yöntemi ile 1 günde yaptılar 4000tl ödedim gayet memnunum şuanki halimi de paylaşıyorum

a.hakaneskara

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 22 Ağustos 2017, 21:30:57 »
28 yaşındayım saç dökülmemin devam ettiğini söyledim  2. seansa gerek olmasın diye olan saçlarımın arasınada ektiler

Facebook Twitter Instagram