Gönderen Konu: Uzun yıllar fin kullanıp saçlarımı korudu gürleşirdi diyen var mı?  (Okunma sayısı 2810 defa)

Salvador

• Hero Member
çocuk için 6 önce kesin tavsiyesi veriliyor o kadar henüz çocuk üzerinde olumsuz bir durumunu görmedim araştırmalarımda
Çocuk yapmadan 1.5 ay önce bırakmayı tavsiye ederim yine de.Genel gözlemim kullananlar böyle yapıyor ben de dahil.Simdilerde tamamen bıraktım saçları saldım kellesecek gibi de durmuyorum artik yavasladi baya
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

emekli kel

• Hero Member
Hocam yemin ediyorum sizin saçları çok merak ediyorum yokmu hiç foto
ahmet olsa hemen atıcam biraderi bekliom halen evdeki teller buraya atmıyor onun telden atarım oda aylardır hastasonu kısıtlamasına goremedim denk gelmedi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
Çocuk yapmadan 1.5 ay önce bırakmayı tavsiye ederim yine de.Genel gözlemim kullananlar böyle yapıyor ben de dahil.Simdilerde tamamen bıraktım saçları saldım kellesecek gibi de durmuyorum artik yavasladi baya
hocam bari aldactoneleri ezip bir tasıyıcı kreme katıp kokmasın diye biraz nane yağı  katıp cakma spiro yapıp kullanın.genetik çok sinsi dokmucek gibi durur birden saldırabilir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Salvador

• Hero Member
hocam bari aldactoneleri ezip bir tasıyıcı kreme katıp kokmasın diye biraz nane yağı  katıp cakma spiro yapıp kullanın.genetik çok sinsi dokmucek gibi durur birden saldırabilir
O da leş gibi kokuyor kardeşim yaşım 43 oldu artık ekim yaptırırım

emekli kel

• Hero Member
 hocam nane yağı koku sorununuu hallediyor ondan katılıyor içine

Salvador

• Hero Member
hocam nane yağı koku sorununuu hallediyor ondan katılıyor içine
Halleder tabi kısmen ama belli sure sonra koku yine gelir :) aldactone öyle iğrenç bir ilaç

emekli kel

• Hero Member
 ben senelerdir kullanıom hocam nane yağı tamamen hallediyor

Mutsuz Hasta

• Hero Member
O da leş gibi kokuyor kardeşim yaşım 43 oldu artık ekim yaptırırım

Hocam, kaç sene finasteride kullandınız? Kullanmasaydınız sizce ne durumda olurdunuz? Ben 27 yaşındayım, tecrübelerinizi ve fikirlerinizi dinlemek istiyorum. Yoksa hiçbir şey kullanacağım yok benim.

Salvador

• Hero Member
Hocam, kaç sene finasteride kullandınız? Kullanmasaydınız sizce ne durumda olurdunuz? Ben 27 yaşındayım, tecrübelerinizi ve fikirlerinizi dinlemek istiyorum. Yoksa hiçbir şey kullanacağım yok benim.
20 sene birfiil kullandım.O zaman finastreid TR'de daha yeni yeni kullanılıyordu.Kullanmasam norwood 5'ten 7'e kadar olurdum muhtemelen.Fakat uzun süreli yan etki olayı finastreid de dahil tüm ilaclarda var maalesef.Riske deger mi karar size kalmış

Mutsuz Hasta

• Hero Member
20 sene birfiil kullandım.O zaman finastreid TR'de daha yeni yeni kullanılıyordu.Kullanmasam norwood 5'ten 7'e kadar olurdum muhtemelen.Fakat uzun süreli yan etki olayı finastreid de dahil tüm ilaclarda var maalesef.Riske deger mi karar size kalmış

Şu an nw 5 misiniz peki?

Salvador

• Hero Member

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Nw 2

Çok iyi valla hocam, peki şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Bırakmayı düşünüyor musunuz?

Salvador

• Hero Member
Çok iyi valla hocam, peki şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Bırakmayı düşünüyor musunuz?
Bıraktım zaten 5 aydır kullanmıyorum

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Bıraktım zaten 5 aydır kullanmıyorum

Doktor İlhan bey, bıraktıktan 6 ay sonra ilk günkü hâline gelebileceğini yazmıştı. Sizde durum nedir hocam?

Facebook Twitter Instagram