Gönderen Konu: Tedavi Önerileriniz  (Okunma sayısı 2721 defa)

Mrtksn92

• Yeni üye
  • *
Ynt: Tedavi Önerileriniz
« Yanıtla #15 : 28 Ekim 2021, 14:37:09 »
tepe vertex toparlamış görünüyor saçın da kalınlaşmış gibi ama ön çizgi çekilmeye devam ediyor sanki hiç fayda etmemiş önlerde tedavi

Abi Her iki tarafta dökülme devam ediyor. Tedavi değiştirmek gerekiyor sanırım. Ne diyorsunuz arkadaşlar

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 28 Ekim 2021, 14:44:01 »
kardeşim benim tedavim biraz ağır konumu incelersen en uç tedavi hakkında fikrin olur. özellikle tepe ve vertexi uçurur tedavim ama çok ağır işte. forumu inceleyip kendin karar vereceksin tedavine. benim de yoğun dökülme senin yaşlarında belki bir kaç sene daha erken başlamış geçmiş fotolara bakınca birden kel kalmışım.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Mrtksn92

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 28 Ekim 2021, 15:28:31 »
kardeşim benim tedavim biraz ağır konumu incelersen en uç tedavi hakkında fikrin olur. özellikle tepe ve vertexi uçurur tedavim ama çok ağır işte. forumu inceleyip kendin karar vereceksin tedavine. benim de yoğun dökülme senin yaşlarında belki bir kaç sene daha erken başlamış geçmiş fotolara bakınca birden kel kalmışım.

Senin tedavini görmüştüm ekstra ağır gerçekten. Ben Fin düşündüm şuan için ek olarak ama sizlerdende fikir almak istedim. Akıl akıldan üstündür sonuçta.
  • Yaşınız 30

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 28 Ekim 2021, 16:06:45 »
valla ben fin tercih etmedim iyi ki etmemişim çünkü yan etki anlamında fin daha yoğun şikayet alıyor ya da dut kullanan az bilemedim :) aslında ağır dediğimiz noktada günlük 1 adet avodart almam onun dışında herkesin yaptığını yapıyorum. belki oral minox içmem de sayılabilir ama kafamıza zaten günlük 100 mg sıkıyoruz 2.5 mg içsek ne olur ? :) geçen biriyle tanıştım adam kafasına diane35 sürmeye hazırlanıyordu bir arkadaşı tavsiye etmiş. Hintell başkan sağolsun bizi bir araya toplamış biz bilinçliyiz millet kendi arasında kulaktan dolma neler yapıyor bilsen benim tedavi günlük kan cıvıltsın diye asprin içme seviyesine düşer :)

yeri gelmişken tedavimde 230. gün bitiyor. şükür şimdilik ne sakal dökülmesi ne kulak çınlaması ne beyin sisi ne ereksiyon sorunu ne meni sıvılaşması ne göğüs büyümesi oluştu. hatta bunların bir çoğunda kullanmadan önceki durumuma göre daha iyiyim.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

Mrtksn92

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 28 Ekim 2021, 21:51:12 »
valla ben fin tercih etmedim iyi ki etmemişim çünkü yan etki anlamında fin daha yoğun şikayet alıyor ya da dut kullanan az bilemedim :) aslında ağır dediğimiz noktada günlük 1 adet avodart almam onun dışında herkesin yaptığını yapıyorum. belki oral minox içmem de sayılabilir ama kafamıza zaten günlük 100 mg sıkıyoruz 2.5 mg içsek ne olur ? :) geçen biriyle tanıştım adam kafasına diane35 sürmeye hazırlanıyordu bir arkadaşı tavsiye etmiş. Hintell başkan sağolsun bizi bir araya toplamış biz bilinçliyiz millet kendi arasında kulaktan dolma neler yapıyor bilsen benim tedavi günlük kan cıvıltsın diye asprin içme seviyesine düşer :)

yeri gelmişken tedavimde 230. gün bitiyor. şükür şimdilik ne sakal dökülmesi ne kulak çınlaması ne beyin sisi ne ereksiyon sorunu ne meni sıvılaşması ne göğüs büyümesi oluştu. hatta bunların bir çoğunda kullanmadan önceki durumuma göre daha iyiyim.

bende tam tersi okuduklarıma bakaraktan söylüyorum. Avodart daha sert ve ağır bi ilaç diyolar ama bilemedim.Doktorda öyle demişti. Fin bi nebze ama avodart uzun vade karaciğer enzimlerini etkiliyormuş.
  • Yaşınız 30

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 28 Ekim 2021, 22:19:05 »
bende tam tersi okuduklarıma bakaraktan söylüyorum. Avodart daha sert ve ağır bi ilaç diyolar ama bilemedim.Doktorda öyle demişti. Fin bi nebze ama avodart uzun vade karaciğer enzimlerini etkiliyormuş.

Ben yan etki olarak ve ilacın stabilitesi olarak demiştim kardeşim.

Karaciğerim için endişelenmem gerek o kadar çok şey var ki düzensiz yaşantımda avodart en son dertlerim arasında gelir diye düşünüyorum :) ama bu ilaç tabi sonuçta kimyasal bir ilave ekliyoruz güzel karaciğerimize vücudumuzun güçlü bir hormonunu baskılıyoruz ince eleyip sık dokumak 10 düşünüp 1 yapmak gerekiyor.
avodart&minox&xpecia

tedavim

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 28 Ekim 2021, 22:25:45 »

Hocam minoxu nasıl içiyorsun, normal sıvı minoxil alıp damlalık falan mi kullanıyorsun
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 28 Ekim 2021, 22:37:23 »
Hocam minoxu nasıl içiyorsun, normal sıvı minoxil alıp damlalık falan mi kullanıyorsun

Kardeşim sıvı minoxidili yani marka olarak minoxil forteyi 1 ml insülin enjektörüne çekiyorum 0.1 ml kadar 5 mg civarı minoxidil olması gerekiyor ama ben o kadar homojen dağıldığını düşünmüyorum o şekilde içiyorum direkt enjektörle ağzıma sıkarak
avodart&minox&xpecia

tedavim

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 29 Ekim 2021, 13:08:38 »
Kardeşim sıvı minoxidili yani marka olarak minoxil forteyi 1 ml insülin enjektörüne çekiyorum 0.1 ml kadar 5 mg civarı minoxidil olması gerekiyor ama ben o kadar homojen dağıldığını düşünmüyorum o şekilde içiyorum direkt enjektörle ağzıma sıkarak
Anladım,peki etkisi nasıl saça,ben topikal kullanmıştım da egzama yapmıştı kullanamıyorum o yüzden hangi yolla saç için daha etkili oluyor
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 29 Ekim 2021, 16:58:40 »
benim saçlarım stabil hale geldi kardeşim ne geriliyor ne ilerliyor. kullandığım hepsi maksimum etki bence. oral içtiğim sürece topikal kullanmadım neredeyse öyle yoğun bir dökülme yaşamadım gerileme de olmadı belirli bir seviyeye geldiyse oral ile muhafaza edilebilir kazanımlar sanki benim gözlemim o yönde oldu.
avodart&minox&xpecia

tedavim

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 02 Aralık 2021, 01:42:21 »
Fin’e başla ve ekim yaptırmak istiyorsan da 1 yıl sonra yaptır.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Mrtksn92

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 12 Mayıs 2022, 17:22:00 »
Herkese merhaba tekrar,

Yaklaşık 1 aydır fin 1/4 sabah ve akşam alopexy 8 fıs kullanıyorum. 3-4 gündür sertleşme problemi yaşıyorum sertleşme eskisi kadar güçlü değil ve libido biraz daha düştü. Sizce doz düşürüp mü devam etmeliyim. Dökülmede devam ediyor. Biraz erken gerçi galiba dökülmeyi konuşmak için. Saygılar
  • Yaşınız 30

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 14 Mayıs 2022, 05:57:01 »
Herkese merhaba tekrar,

Yaklaşık 1 aydır fin 1/4 sabah ve akşam alopexy 8 fıs kullanıyorum. 3-4 gündür sertleşme problemi yaşıyorum sertleşme eskisi kadar güçlü değil ve libido biraz daha düştü. Sizce doz düşürüp mü devam etmeliyim. Dökülmede devam ediyor. Biraz erken gerçi galiba dökülmeyi konuşmak için. Saygılar

Kardeşim libidonun düşmesi normal çünkü dht baskılıyorsun. Olur olmaz şehvet duymak zamansız ve ihtiyaç olmadan ereksiyon hali dht nin marifeti o gidince libido durduk yere değil de lazım olunca ortaya çıkmaya başlıyor.

Sertleşme konusuna gelince şahsi fikrim bu hapı kullananların yüzde 70 i bu hap yüzünden sertleşemeyeceğim galiba kaygısıyla yüzde 20 si gündelik kaygılarıyla şanssız yüzde 10 da yan etkiyle sertleşemiyor ki bence onların testesteron seviyelerinde de bir problem olabilir. Sakin kafayla seksten başka her şeyden arınarak arzulu bir şekilde ön sevişmeyi uzun tutarak dene eskisinden daha iyi olduğunu göreceksin.

Tedavine 4-6 ay zaman ver çok etkilemiyorsa seni baktın hayatını sağlığını etkileyecek duruma geldi bırak giden saç olsun
avodart&minox&xpecia

tedavim

Mrtksn92

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 14 Mayıs 2022, 15:04:21 »
Slade güzel yorumların için teşekkür ederim. Sanırım gerçekten tam olarak böyle. Testesteron testlerim baya iyi çıkmıştı başlamadan önce doktor yapalım öyle başlayalım demişti.Seksle ilgili hiçbir problemim olmadı şuana kadar. Aktif olarakta denk gelenede yapıstırırım yani😂
Doktoru aradım durumu anlattım. Gençlerde çok tavsiye etmedigimi söylemistim dedi. Böyle yan etkileri olabiliyor biliyosun dedi. Sabahta tam ereksiyon olmuyor cünkü.Burda sorun gerçekten psikolojik mi yoksa organik mi ? . ESTW yani şok tedavisi yapabiliriz dedi veya komple bırakıcan dedi bilemedim bende. Şuan 6 ya bölerek kullanmaya devam ediyorum. Gerçekten bu ilacı kullanmam gerekiyor inancım tam ://
  • Yaşınız 30

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 14 Mayıs 2022, 15:15:54 »
rica ederim kardeşim galiba 35 ve üstü bu ilacın tam kullanım yaşı. anladığım kadarıyla Allah Teala dht hormonunu erkekler için 35 yaşına kadar insanı büyütmek yetiştirmek en güçlü ve dinç zamanlarını yaşatmak için ondan sonra da yavaş yavaş bedenini çürütmek için yaratmış. aynı hormon (ben jet yakıtı diyorum) seni 20 li yaşlarında her bakımdan güçlü ve tam bir erkek yapıyor 50-60 lı yaşlarında kel, çişini tutamayan ve gereksiz ereksiyonlardan dolayı işe yarayınca erekte olamayan jet yakıtıyla motoru dağıtan bir yaşlı yapıyor. tabi bu benim yorumum.

tabi burada önce doktor sonra senin kararın önemli ama kelliğe mevcut çare dht baskılamak hep hayalimiz olan köklere dht bağlanmasını çözecek bir madde bulunana kadar tek alternetif ve onaylı yöntem bu.

avodart&minox&xpecia

tedavim

Facebook Twitter Instagram