Gönderen Konu: LAZER GÖZ AMELİYATI OLANLAR  (Okunma sayısı 1666 defa)

MortalStroke

• Full Member
Ynt: LAZER GÖZ AMELİYATI OLANLAR
« Yanıtla #16 : 08 Kasım 2021, 20:32:40 »
Annemi geçensene götürüp yaptırmış çok rahatladı ve çok mutlu su an
Bende çok rahatım gözlüksüz elim kolum baglıydı böyle her türlü avantajı var.
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss
Alpecin c1 caffein shampoo

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #17 : 08 Kasım 2021, 20:33:32 »
Bende 2019'da gözlük alırken muayne için tarih almıştım ama corona çıktı kaldım gözlükle :).
Hayırlısı  be hocam nasipte varsa bir gün elbet olur.
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 08 Kasım 2021, 20:47:59 »
Ameliyat videosunu izlemesem olurdum bende lensle devam şimdilik

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 08 Kasım 2021, 23:46:54 »
Hangi teknik ile ameliyat oldun? Arkadaşım olmuştu ama şu anda gözünde geçmeyen bir batma hissi var. Gözlerimde 2 derece astigmat var ve doktor ömür boyu değişmeyeceğini söyledi. 4 yıldır gözlük kullanıyorum derece iki gözde de ilk ölçümün birebir aynısı çıkıyor hep
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #20 : 09 Kasım 2021, 22:13:06 »
Ameliyat videosunu izlemesem olurdum bende lensle devam şimdilik
Yok ya bende çok izledim ama pek bir numarası yok.
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #21 : 09 Kasım 2021, 22:14:06 »
Yok ya bende çok izledim ama pek bir numarası yok.
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #22 : 09 Kasım 2021, 22:16:09 »
Hangi teknik ile ameliyat oldun? Arkadaşım olmuştu ama şu anda gözünde geçmeyen bir batma hissi var. Gözlerimde 2 derece astigmat var ve doktor ömür boyu değişmeyeceğini söyledi. 4 yıldır gözlük kullanıyorum derece iki gözde de ilk ölçümün birebir aynısı çıkıyor hep
Ben i lasik oldum arkadaşın için üzüldüm batma kuruluk ile ilgili olabilir belki doktorun söyledigi numaraların 2 3 sene değişmezse çok bir değişim olmaz daha demişti. Arkadaşın kaç yaşında be hangi teknik ile olmuş?
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 09 Kasım 2021, 22:19:00 »
Benim araştırdığım dönemde bazı şanssız vakalarda gece ışık dağılması olabiliyormuş diye okudum ki astigmatım mevcutta zaten dağılıyor benim de başıma gelir böyle şeyler diye vazgeçmiştim mesela iyi bir doktora bademcik ameliyatı oldum 10 bin vakamda 2 kişide kanama oldu benim tekniğimde diyordu ameliyattan çıktım kanama başladı doktor tebrik etti 3. Oldun bravo diye :)
lensle mutluyum yetiyor şükür.

avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #24 : 09 Kasım 2021, 22:20:59 »
Benim araştırdığım dönemde bazı şanssız vakalarda gece ışık dağılması olabiliyormuş diye okudum ki astigmatım mevcutta zaten dağılıyor benim de başıma gelir böyle şeyler diye vazgeçmiştim mesela iyi bir doktora bademcik ameliyatı oldum 10 bin vakamda 2 kişide kanama oldu benim tekniğimde diyordu ameliyattan çıktım kanama başladı doktor tebrik etti 3. Oldun bravo diye :)
lensle mutluyum yetiyor şükür.
Benimde dağılıyor 6 aya geçer dedi bekliyoruz baya azaldı ama yok gibi bir şey oldu sen lens kullanıyorsun anlarsın zaten ne demek istediğimi:)
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 09 Kasım 2021, 22:24:03 »
Benimde dağılıyor 6 aya geçer dedi bekliyoruz baya azaldı ama yok gibi bir şey oldu sen lens kullanıyorsun anlarsın zaten ne demek istediğimi:)

Ben onu göze alamam çünkü gerçekten akşam gözlük ve lens olmadan herşeyi 6-7 tane görüyorum ve psikolojimi bozuyor lense devam :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #26 : 09 Kasım 2021, 22:39:06 »
Ben onu göze alamam çünkü gerçekten akşam gözlük ve lens olmadan herşeyi 6-7 tane görüyorum ve psikolojimi bozuyor lense devam :)
Lensi de usulüne uygun kullan lenste masum değil temizlik vs istiyor bana lens mi desen gözlük mü desen ben gözlük derim tabi tercih meselesi
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 09 Kasım 2021, 22:40:21 »
Lensi de usulüne uygun kullan lenste masum değil temizlik vs istiyor bana lens mi desen gözlük mü desen ben gözlük derim tabi tercih meselesi

Lens gibi bir nimet var mı hocam ya , gözlük taktığım yıllara acıyorum

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 09 Kasım 2021, 22:58:11 »
Ben i lasik oldum arkadaşın için üzüldüm batma kuruluk ile ilgili olabilir belki doktorun söyledigi numaraların 2 3 sene değişmezse çok bir değişim olmaz daha demişti. Arkadaşın kaç yaşında be hangi teknik ile olmuş?
Arkadaşım 20 yaşında temassız bir yöntemle olmuştu. Korneasını falan açmadılar yani. Göz numaram 4 senedir milimi milimine aynı. Doğuştan böyle yani. Ama daha önce görme konusunda bir eksiklik çekmemiştim. Kardeşimin gözleri bozuk çıkınca ben de bir gideyim dedim ve astigmatmışım. Gözlüğü ilk takıp bir ekrana baktığımda inanılmaz bir değişim olmuştu. Dedim ben yıllardır görmüyormuşum :D
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 09 Kasım 2021, 23:16:48 »
Arkadaşım 20 yaşında temassız bir yöntemle olmuştu. Korneasını falan açmadılar yani. Göz numaram 4 senedir milimi milimine aynı. Doğuştan böyle yani. Ama daha önce görme konusunda bir eksiklik çekmemiştim. Kardeşimin gözleri bozuk çıkınca ben de bir gideyim dedim ve astigmatmışım. Gözlüğü ilk takıp bir ekrana baktığımda inanılmaz bir değişim olmuştu. Dedim ben yıllardır görmüyormuşum :D

Kardeşim astigmat değildir o astigmat olsa duramazsın :))

Şaka bir yana en pis en iğrenç görme bozukluğu astigmat gündüzü ayrı dert gecesi ayrı dert lensi ayrı dert her firmada toric lens yok allahtan accuve oasis var :) Allah kolaylık versin astigmatlara

Lens mükemmel bir nimet 25 yaşıma kadar işimden dolayı toz toprak kullanamazsın diye diye korkuttular 10 yıldır kullanıyorum yazık gözlüklü insanlara :)

Bu arada aşırı sağlıksız kullanıyorum her işte olduğu gibi aylık lens akşamları çıkarmıyorum 3-4 ay kuruyup kendi düşene kadar kullanıyorum buna rağmen düzenli kontrole gidiyorum sıkıntı yok şükür
avodart&minox&xpecia

tedavim

Facebook Twitter Instagram