Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşım 20 yaşında temassız bir yöntemle olmuştu. Korneasını falan açmadılar yani. Göz numaram 4 senedir milimi milimine aynı. Doğuştan böyle yani. Ama daha önce görme konusunda bir eksiklik çekmemiştim. Kardeşimin gözleri bozuk çıkınca ben de bir gideyim dedim ve astigmatmışım. Gözlüğü ilk takıp bir ekrana baktığımda inanılmaz bir değişim olmuştu. Dedim ben yıllardır görmüyormuşum
Kardeşim astigmat değildir o astigmat olsa duramazsın Şaka bir yana en pis en iğrenç görme bozukluğu astigmat gündüzü ayrı dert gecesi ayrı dert lensi ayrı dert her firmada toric lens yok allahtan accuve oasis var Allah kolaylık versin astigmatlaraLens mükemmel bir nimet 25 yaşıma kadar işimden dolayı toz toprak kullanamazsın diye diye korkuttular 10 yıldır kullanıyorum yazık gözlüklü insanlara Bu arada aşırı sağlıksız kullanıyorum her işte olduğu gibi aylık lens akşamları çıkarmıyorum 3-4 ay kuruyup kendi düşene kadar kullanıyorum buna rağmen düzenli kontrole gidiyorum sıkıntı yok şükür
Ben bu dediğinizi diyorum işte lensi mümkün mertebe temiz kullanın doktorların paylaştığı bir yerden gördüm kızın biri aynı böyle hijyen ve kurallarına dikkat etmeden kullanmış gözünün ortasında leke kalmış ve ömür boyu kalıcıymış maalesef şakaya gelmez
Vallahi bu aralar aklıma çok geliyor ya bu göz çizdirme işi bıktım artık ben 3 yaşından beri gözlük kullanıyorum geçen yaz niyetlendim olmadı ama bu 2 sene içerisinde düşünüyorum kesinlikle