Gönderen Konu: BE ASTHETIC - Bilgehan Aydın (Ahmet Tosun) / 35 Yaş / 5350 Greft / 07.05.2021  (Okunma sayısı 2520 defa)

Hairtransplant

• Hero Member
80 gündesiniz 120 güne doğru artık kararmalar başlar hocam hayırlısı olsun

DeliKase

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
dermapen bana hiç mantıklı gelmedi bro ekilen saçlara zarar veriyor olabilirsin.

yorumunuz için teşekkür ederim.

aslında dermapen'i ekim sonrası tavsiye eden merkezler var. özellikle şu arkadaş kullanıp bayağı güzel sonuç almış.

DeliKase

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar şu cihazı kullanıyorum masaj için. oldukça pratik.

baldLion

• Hero Member
Masaj aleti süpermiş İlk defa görüyorum böyle bir şeyi .sanki özellikle kafa masajı için yapılmış.
Nerden aldın bunu kardeşim.

DeliKase

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Masaj aleti süpermiş İlk defa görüyorum böyle bir şeyi .sanki özellikle kafa masajı için yapılmış.
Nerden aldın bunu kardeşim.

hocam cihaz kafa masajı için üretilmiş bir cihaz. ben çok memnunum. çok güzel yoğuruyor, gücü kuvveti yerinde :)

şuradan satın aldım. yaklaşık 2 haftada teslim edildi. tavsiye ederim.

DeliKase

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar merhaba. dün 100. gündü. 100. güne ait güncel fotoğrafları paylaşıyorum.

Görenler saçların çıkmaya başladığını söylüyor ama bunun nedeni gerçekten yeni saçların oluşması mı yoksa var olan saçların uzaması mı emin değilim.

çellini

• Full Member
saçlarınız ince telli ve açık renkli gelişim diğer ekimlere göre biraz geç olabilir sabırlı olmanızda fayda var

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kararmalar çok iyi başlamamış ama daha süreç erken umarım artar güzel sonuç olur
Global Moderator

Son.kel

• Jr. Member
  • **
Merhabalar ekiminiz güzel görünüyor hayırlı olsun
Yeni gördüm konunuzu sonuç hakkında bildirim yapmamışsınız sizin için mahzuru yoksa sonuç nasıl oldu bizi de bilgilendirirseniz çok seviniriz iyi günler

FL Süle

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
sonucu bende merak ettim acikcasi

Eren886

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam son durum nedir

Facebook Twitter Instagram