Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 ay önce bu forumla tanıştım ve başta hintell olmak üzere birçok arkadaşımdan o kadar fayda gördüm ki. Bu forum için gerçekten sonsuz teşekkürler. Hayatımızda belki çoğumuz için böyle 1 ya da 2 önemli operasyon için bu araştırmalar şart.
Gelelim benim konuma daha öncede bu fotoları koymuştum. Önce Ankara'da Şahin Çelik ( Kendisi ve Ergin bey inanılmaz ilgili ) görüştüm. 4200 greft üst kısıma girebileceğini vertexe cok girmeyeceğini söyledi. Serdar Gökrem beyle görüştüm, ancak ekim gibi ekim planlıyorum dediğimden galiba çok fazla ilgi ve alaka gösterdiğini söyleyemem. Biraz hızlı consültasyon süreci oldu. Ben de asmed e fotoları yolladım.Seda hanım benim danışmanım olmuş. Fotoğraflarımı Koray Hoca'ya gösterdi, hoca finansa başlayıp başlamayacağımı sormuş ve bir de donör bölgemin videosu istemiş. Ben de yolladım ve aradan 1 hafta geçti Seda hanmla biraz önce görüştük, genel olarak 5000 e yakın greft e ihtiyaç olacagını ancak koray hocanın istanbul'da beni görüp bakmak istediğini belirtti. yazın fırsat bulduğumda gidip yüzyüze bir görüşme yapacağım inşaallah.
Bu arada ben neler yaptım?
Başta Hintel'in 209 sayfalık ekim sürecinin tamamını okudum,
Finans başta olmak üzere tüm medikal hikayeleri okudum,
forumdan saç ektiren arkadaşlarla görüştüm.
Tüm kan değerlerime baktırdım herşey iyi çıktı şükür, şimdi öglen[/img] finans aynı saatte, akşam omega 3 ve gece prozinc plus şampuan ile yıkadıktan sonra fit care solüsyon 6 fıs ( 1 kutu kaldı bitince minoxill başlamayı düşünüyorum ekime kadar ) sıkıyorum. Bol su içmeye çalışıyorum.
Finansa başlayalı 7 gün oldu yan etki mi bilmiyorum ancak dizimde aynı kısımda 2 gündür seyirme oluyor.
Başka bi değişiklik olmadı.
planım 6 ay bu ilacı kullanıp ekim yaptırmak. Yorumlarınız olursa sevinirim.
hayırlı günler..