Saç Ekimi Sonuçları
Konya da yok istanbul. Ankara düşününSaç ekimine uygunsun. Ama medikal tedevileri de araştır kullan saç ekimi ile birlikte daha başarılı bir sonuç almak için.
Merhabalar Yaşım 21 genetik saç dökülmem var bundan 1 yıl önce minoxil kullanıyordum minoxili bıraktıktan sonra saçlar uçtu gitti. 15-20 Temmuz gibi saç ektirmeye karar verdim. Konyadayım bu yüzden burda yaptırmak istiyorum. İstanbul Transplus'ı çok duydum oraya bir gidicem konuşmaya sizin önerdikleriniz varsa lütfen söylerseniz kafamda bir fikir oluşur. Şimdiden teşekkürler.
Konyayı boş ver dostum benimde bir ayağım konyada hakan başünalın istanbul transplusıda çok iyi biliyorum.Çok vasat bir yer hemşireler amatörce ekim yapıyor orda kaç tane arkadaşım ektirdi hepside çok seyrek oldu saçları bir iki tanıdık hariç öyle doğru dürüst bir sonuçlarını görmedim.Ankarada şahin çelik var onu araştırmanı tavsiye ederim en başta sana yakın olduğu için.
Hocam Konya da var istanbul transplus farklı mı acaba ?
Şunu unutuyorsunuz her şey para değil, eğer bütçeniz el vermiyorsa biraz daha birikim yapıp pişman olmuyacağınız güvenilir yerleri tercih edin.Sonra pişman olursanız iş işten geçmiş olucak biz uyaralımda.
Kötülüğüne konusuyoruz sanıyorlar.3500'e ekim yapan özenir mi o ekime?Ya da işinin ehli midir hic düşünmüyorlar.Olan donorden de olup bir ömür pişmanlıkla yasamak istiyor gencler.Az sabredip para biriktirse seneye çok daha iyi bir ekim çıkartır