Gönderen Konu: Fin ve minoxtan ne zaman etki alırım  (Okunma sayısı 632 defa)

Sacsizman

• Sr. Member
Fin ve minoxtan ne zaman etki alırım
« : 27 Mayıs 2021, 12:35:38 »
5 haftadır akşamları 8 fis minoxil 2 haftadır da geceleri 0.80 mg finasterid kullanıyorum minoxilden yan etki gormedin hiç biraz kurutmasi dışında, finasteridde yan etki olarak ilk 1 hafta kasikta hafif bir agri yapmıştı ve menide sivilasma her ikiside 2. Hafta geçti onun dışında az bir libido düşürdü bu benim için iyi aslında normalde bir akrep burcu olarak da libidom yükseltir, etkilerine gelirsek %60 dokulmem yavaşladı sakaklarda siyah mini tüyler var finasterid etki ne zaman eder bilmiyorum saçlarım seyrek nw3 hala cansız seyrek duruyor bu şekilde min, finasterid omega 3 dermoreller ve biotin ile net etkiyi ne zaman alırım özellikle finasteridden çünkü umudum o ve minox

Execuvite

• Hero Member
Ynt: Fin ve minoxtan ne zaman etki alırım
« Yanıtla #1 : 27 Mayıs 2021, 13:11:24 »
Akşam sabah 5 fıs sıkarsan etki alırsın 8 fıs yetersiz 6 aydan sonra akşamları tek seferde 10 fısa düşür 8 fıs fayda etmiyor zaten 3 fısı elinde saçlarında yapışıp kaybolup gidiyor.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 27 Mayıs 2021, 13:35:46 »
Akşam sabah 5 fıs sıkarsan etki alırsın 8 fıs yetersiz 6 aydan sonra akşamları tek seferde 10 fısa düşür 8 fıs fayda etmiyor zaten 3 fısı elinde saçlarında yapışıp kaybolup gidiyor.
hocam yerli yabancı çoğu doktor ve kullanıcı yorumlarını okudum ve 8 fıs kullanmak gayet mantıklı ve etki konusunda sıkıntı yaratmıyormuş. tabii sabah akşam 5 fıs daha garanti bir yöntem fakat herkes o düzeni kuramıyor. gata'daki doktor tavsiyesiyle akşam 8 fıs kullanıyorum, eğer etki alamadığımı gözlemlersem sabah akşam 8 fısa geçmemi söyledi fakat gözle görülür bir fark olmaz dedi.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 27 Mayıs 2021, 14:08:46 »
hocam yerli yabancı çoğu doktor ve kullanıcı yorumlarını okudum ve 8 fıs kullanmak gayet mantıklı ve etki konusunda sıkıntı yaratmıyormuş. tabii sabah akşam 5 fıs daha garanti bir yöntem fakat herkes o düzeni kuramıyor. gata'daki doktor tavsiyesiyle akşam 8 fıs kullanıyorum, eğer etki alamadığımı gözlemlersem sabah akşam 8 fısa geçmemi söyledi fakat gözle görülür bir fark olmaz dedi.

Bilemiyorum 8 fıs bana iyi gelmiyor maks fayda göremiyorum

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 27 Mayıs 2021, 18:34:21 »
Finden ne zaman etki alırım. Bu arada akşam 7 8 fis kullanmama rağmen 1 ay 1 haftada killar belli olmaya başladı yanlarda çıplak gözle görünüyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 27 Mayıs 2021, 20:59:15 »
 3 ay sonu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram