Anket

Evet devam etmeliydi
3 (25%)
Hayır bırakmalıydı
9 (75%)

Toplam Oy Verenler: 12

Gönderen Konu: Ali Koçun devam etmesi ?  (Okunma sayısı 1049 defa)

BlNt96

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ali Koçun devam etmesi ?
« Yanıtla #15 : 24 Haziran 2021, 20:44:37 »
Ali Koç sağolsun getirdiği oyuncular sayesinde takım tutmayı bıraktım

Gökhan ve Caner sayesinde artık takım tutmuyorum. Bundan sonra da tutacağımı düşünmüyorum

Herşey başarı değil. Başarı için herşeyi kabullenemem

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 24 Haziran 2021, 21:04:12 »
 mert hakana ne diyeceksin gs onca sene sonra yenince tweet atıp bizle dalga gecti irfan cana ne dicen cebimden oderim farkı gsliyim gsde oynayayım dedi .aziz diyorki 150 150 verelim futbolu sen yonet  basketi ben dedim diyor olmaz demiş 151 falan demiş ustunluk yapmış.enkaz dedi diyor hep sabredemiom artık diyor 591 milyon euroluk mal bıraktım diyor fbye borç 200 milyın euro diyor.400 milyon euroya yakın para bırakmış ali koca kendisi bir suru fuzuli masraf yaptı diyor genede kol kırılır yem içinde kalır keşke ozelde tartışsalardı bunları gün birlik gunu .ben aday olmam diyor ama arkadaslarım olursa olur diyor kendi tayfası gene.açıkçası işimde vardı konusmayı dinlesemde bişilerle uğraşırken tam algılayamadım ama içte olsa bu hesaplaşma dısarı yansımasa daha iyidi.gürcan bilgiçte ali koçu kollayacağım diye ne yapacağını şaşırdı iyi insan ama futboldan anlamıyor
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2021, 21:42:37 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 02 Temmuz 2021, 20:19:45 »
 getirdiği hocayla beraber gider.daumdan iyisi yoksa getir daumu.tabi daha iyisini getir ama olmuyorsa daumu getir.ama yaptığı hamleye bak.toz pembe hayal dunyasında yasıyor halen burası onun yeri değil . hep istatiki bilgilerden bahsediyor matematiksel takılıp futboldan anlamadığını ortpas için son teknoloji takılıyorum ayaklarında ama istitistiklere bakılırsa tarihin en kotu baskanı halen bundan haberi yok.
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2021, 20:30:04 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

VanessaHax

• VanessaHaxHU
  • Yeni üye
  • *
    • "Vaccination cannot balk the virus": does vaccination apology against Covid-19 transmitting
-
« Yanıtla #18 : 08 Temmuz 2021, 12:11:48 »
Yaptığınız uygulamalar zaten güzel olan modelinizi daha da bir kıymetli hala getirmiş.Orjinal halleriyle bile çok seveni olan 124ler her daim ilgi odağı olmaya devam edecek sanırım.İyi günlerde sergilensinler.
In a healthy body, a healthy mind. And in a beautiful one?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 09 Temmuz 2021, 12:42:58 »
 .
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2021, 15:53:17 Gönderen: emekli kel »

Facebook Twitter Instagram