Arkadaşlar size de toplu cevap vereyim zaten bu konudan sıkıntı çekip fikir danışmak için yazmaya girmiştim.
Olayı çok açık şekilde anlatıcam bu 2 yıllık süre zarfında ilk sıkıntım olduğunda alkolde vardı biraz alkole bağladım,sonra ikinci sıkıntı oldu burada bıraktım Finansteridi 3 ay herşey normale döndü geri başladım,kullanırken sıkıntı olmadığı zamanlar genel olarak çok ama 1 hafta önce yine sıkıntı yaşadım, yani bu sıkıntı açıkça söyle tamam ilk yapmada problem yok ama 2 ve 3 te bazen oluyor ama bazen olmuyor yani o gün naparsan yap olmuyor. ONUN HARİCİNDE ÇOĞU ZAMAN TAM SERTLEŞME OLMUYOR,forumda daha öncede biri yazmıştı hiç bi zaman kullanmadığın dönemdeki uzunluğa sertliğe ulaşamıyorsun.
Ben bırakma kararı aldım,akışına bırakıcam dökülme tipim nasıl olacak bilmiyorum umarım werteks açılmaz da ilerde bi ekimle daha bu defteri kapatırım.
Saçı koruduğu bi gerçek ama cinsellik bu hayatta önemli bir noktada bi çok konu açısından,kullanıyorsun sıkıntı olmuyor olmuyor bi gün gelip oluyor oda bence büyük sıkıntı.
Bunu kullanıpta cinsel hayatı olanların yorumunu bekliyorum özellikle yan etki görmüyorum diyenleri..