Gönderen Konu: Asuman Hair 2500 Greft 21 Yaş  (Okunma sayısı 23173 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Asuman Hair 2500 Greft 21 Yaş
« Yanıtla #76 : 02 Eylül 2021, 19:09:10 »
Evet bende malesef orda ektirdim. Önceden tam dikkat etmedim ya da görmedim böyle oldugunu.
Bir kac kere yazdim merkeze, ama hep ayni cevap, korkmayin dogal olacak. En cok ön kismina yani dogal durmasina ben önem veriyorum. Söyledimde ekimden önce asistanina, evet yapariz öyle diyorlar, ama dogalliktan uzak olacak benimkisi malesef.

Hepsi cift greftli degil belki de, ama ön üc dört hatta tekli inceleri ekmeleri lazim. Benimkisi malesef rastgele ekim oldu. Sol tarafi eken biraz daha az cifli kullandi, sag tarafi da eken hep doldurdu.
Dolgunluk icin mutlaka öyle yapiyorlardir...

Bunlari bildirdim merkeze, korkmayin dogal olacak diyorlar. Tabi ki bu saatten sonra yapilacak birsey yok artik, ama moralim sifir.
Bunu düzeltecek biryerlere bakiyorum artik...

Hocam dediğim gibi, benim önceliğim çıkış oranıydı. Ben Mehmet arkadaşımızdan ve muhtemelen sizden de daha zor bir vaka olduğum için beklentim farklıydı. Tepenin daha sıklaşması, vertexin biraz daha kararması idi. Hatta Asuman hanım ön çizgiyi ilk belirlediğinde biraz geriye çekmesi ni istedim sonra daha çekmesini istedim hatta 1 parmak daraltabiliriz demştim ama o kabul etmedi, çok geride olacağını yakışmayacağını söyledi. İşine karışmamak adına çok ısrarcı olmamıştım, değilse ben vardım yani çok daha dar çizgiye. Benim ön çizgi beklentim o kadar düşüktü özetle. Doğallık konusunda hem kendimin hem sizin çok kötü olacağını sanmıyorum ama öndeki kanala yerleştirilecek greftin seçimi kadar basit ve kolay halledilebilecek bir mevzunun dile bile gelmemesi lazım.

excellent34

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #77 : 02 Eylül 2021, 19:22:39 »
Kardeşim sürecin güzel gidiyor bence 100. Günde baya çıkış olmuş umarım sonucu tatmin eder seni.
  • Ekim Tarihi: 10.07.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAIR TRANSPLANT CLINIC
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Mossi vitamin, Proscar, Mossi losyon, Dermaroller, Mossi serum, Mossi şampuan

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #78 : 02 Eylül 2021, 20:50:32 »
Sizde mi Asuman hanım’da ektirdiniz bilmiyorum ama merkezin en büyük eksiği bu maalesef. Genel olarak konularını incelediğimde bu farkediliyor maalesef ama insanların açık açık belirttiiği, eleştirdiği bir konu değil. Zamanında gördüğümüz birşey olsaydı, baştan beklentilerimizi iletir dikkat etmelerini isterdik.

Çizgiler çok güzel süper ama kısımlara yerleştirilen greft seçimleri sıkıntılı. En kalın greftler de hep en önde. (Kendi ekimimde de gözlemim bu şekidle)  Doğallık konusunda yeteri puanı alamıyor merkez.

Haa tabi öndeki her kanal çoklu değil tabi. Ama bu kadar rağbet gören merkeze yakışmıyor diye düşnüyorum. Belki de ön çizginin dolgunluğu için bilinçli yapıyorlardır bilmiyorum, belki de bir sebebi vardır.

Bu eleştirimi okuyup merkezi değrrlendirecek arkadaşlara değerlendirmelerinde kullanacakları bir kıstasın altını çizmiş olalım. Ekim yaptırmayı düşünenler eğer ön çizgiye takılan birisiyseniz mutlaka yüzyüze görüşmede bu endişelerini belirtsinler.

Mehmet kardeşim senin gidişat da kendini belli etmiş. Zaten az bir alan için gayet yeterli bir sayı ekilmii. Sürecinin iyi sonuçlanacağını düşünüyorum.

Özçizgi konusunda sen ne düşünüyorsun?

Hocam sonuçlanan konularini inceledim şimdi biraz,on çizgi çoğu Ekim'de doğal olmuş,bazı ekimlerde belli ediyor ama onlarında saç telleri çok kalın,bilmiyorum benim ki nasıl olacak ama ben Ekim yaptırdığımi kimseden saklamiyorum zaten benim için çok problem olacağını sanmıyorum.

Ben kendim detaycı biri olarak çok araştırmıştım Ekim yapmadan önce,on çizgi çok gözüme carpmamisti hemen hemen bütün konuları incelemiştim dikkat ederseniz zaten sıraya dizilmiş asker gibi değilde girintili çıkıntılı yapiyorlar on hattı belkide çoklu greftler bu yüzden sıkıntı yapmıyor olabilir

Bilmiyorum belkide herkesin beklentisi,takıldığı noktalar farklı olduğu için haklı olabilirsiniz,örnek olarak benim takildigim nokta saçların cikmasi,sizinkisi on hat,başka bir arkadaşın verteks olduğu için odak noktamız dan dışarısıni görmüyor olabiliriz
  • Ekim Tarihi: 25.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Prozinc Plus Şampuan,Proscar

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #79 : 02 Eylül 2021, 20:53:27 »
Kardeşim sürecin güzel gidiyor bence 100. Günde baya çıkış olmuş umarım sonucu tatmin eder seni.

İnşallah hocam teşekkür ederim,çıkış oldu mu olmadı mı  ben hala secemiyorum sanırım hergun gördüğümden değisikligi farkedemiyorum,bana sadece şoktan kalanlar var gibi duruyo bu yüzden sürecin sonunu merakla bekliyorum
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #80 : 03 Eylül 2021, 01:50:59 »
Genelde Asuman hair sonuclara aksine cok dogal oluyordu ilginc acaba ekip mi degisti

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #81 : 04 Eylül 2021, 00:47:11 »
ekim yapilmayan kendi saçlarım olan orta tepe bölgesinde dermatit sanırım bugün farkettim,hemen hemen 1 aydır  kabuklanmalar vardı ama çok değildi gittikçe çoğalmış.Merkeze söylediğimde sert yıkayın dedi sadece Ekim bolgesine sert masaj yapıp orta tepeyi tam yikadigim söylenemezdi belki de bu durumun sebebi bu olabilir mi

Duştan sonra tarakla bunları kazıdım bunlarla beraber kendi saclarimdan küçük şekilde bı kaç milimlik 50-100 tane saç döküldü,bunlar sanıyorum kırık saçlar ama bu saçımda ki dermatit ne gibi sıkıntılar yaratır ne onerirsiniz

konazol medikal şampuan kullanıyorum 2-3 haftadır ama görünüşe göre pek etkili olduğu söylenemez yarın Vichy dercos ds ve head and sholdersin bı ürünü var onu alip sırayla deniycem.
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23

excellent34

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #82 : 05 Eylül 2021, 00:41:12 »
Geçmiş olsun kardeşim, seboreik dermatit lanet bir hastalık tedavi edilmediğinde kalıcı saç dökülmelerine sebep olabiliyor vakit kaybetmeden bir dermatoloğa görünsen iyi olur bence.
  • Ekim Tarihi: 10.07.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAIR TRANSPLANT CLINIC
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Mossi vitamin, Proscar, Mossi losyon, Dermaroller, Mossi serum, Mossi şampuan

kkelimsii

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #83 : 05 Eylül 2021, 01:03:44 »
ekim yapilmayan kendi saçlarım olan orta tepe bölgesinde dermatit sanırım bugün farkettim,hemen hemen 1 aydır  kabuklanmalar vardı ama çok değildi gittikçe çoğalmış.Merkeze söylediğimde sert yıkayın dedi sadece Ekim bolgesine sert masaj yapıp orta tepeyi tam yikadigim söylenemezdi belki de bu durumun sebebi bu olabilir mi

Duştan sonra tarakla bunları kazıdım bunlarla beraber kendi saclarimdan küçük şekilde bı kaç milimlik 50-100 tane saç döküldü,bunlar sanıyorum kırık saçlar ama bu saçımda ki dermatit ne gibi sıkıntılar yaratır ne onerirsiniz

konazol medikal şampuan kullanıyorum 2-3 haftadır ama görünüşe göre pek etkili olduğu söylenemez yarın Vichy dercos ds ve head and sholdersin bı ürünü var onu alip sırayla deniycem.
Kardeşim geçmiş olsun. Ben 3 4 yıl cektim o hastalığı kafamda. Kaşımamaya çalış kaşıdıkça saçlarla birlikte o döküntüler geliyor insanın psikolojisi bozuluyor üstüne bir de yayılmaya başlıyor. Her türlü şampuanı denedim. Konazol ketonazol cart curt. Sadece o anı kurtarıyor. Bi süre sonra işe yaramamaya başlıyor. Kafayı sıfıra vurduğumda fucicort krem sürdüm günlük.  Vichy dercos şampuan kullanmaya başladım. O günden beri kafamda yok şükür. Sen de bir dene vichy dercosu tavsiye edebilirim. Parfümlü tarzında şampuanlar kullanma. Vichyi kullanmayı bırakmıyorum sürekli düzenli onu kullanıyorum 1.5 yıldır. Umarım çabucak atlatırsın.
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2021, 01:17:59 Gönderen: kkelimsii »
  • Ekim Tarihi: 27.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23564.0
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Günde 1/5 Proscar . Günde 1 xpecia. Günde 1 ncs biotin. Günde 1 balık yağı.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #84 : 05 Eylül 2021, 01:20:25 »
Hocam dediğim gibi, benim önceliğim çıkış oranıydı. Ben Mehmet arkadaşımızdan ve muhtemelen sizden de daha zor bir vaka olduğum için beklentim farklıydı. Tepenin daha sıklaşması, vertexin biraz daha kararması idi. Hatta Asuman hanım ön çizgiyi ilk belirlediğinde biraz geriye çekmesi ni istedim sonra daha çekmesini istedim hatta 1 parmak daraltabiliriz demştim ama o kabul etmedi, çok geride olacağını yakışmayacağını söyledi. İşine karışmamak adına çok ısrarcı olmamıştım, değilse ben vardım yani çok daha dar çizgiye. Benim ön çizgi beklentim o kadar düşüktü özetle. Doğallık konusunda hem kendimin hem sizin çok kötü olacağını sanmıyorum ama öndeki kanala yerleştirilecek greftin seçimi kadar basit ve kolay halledilebilecek bir mevzunun dile bile gelmemesi lazım.

Evet bende öyle düsünüyorum, ekim sırasında bakmaları lazım. Ön, sağ ve sola , yani kendi saçına geçişlerinde teklileri kullan, ortaları da ikili üçlü grefti kullan. Tekli yoksa, kolayca bölünücek şekilde, çiftlileri böl de ek. Dediğim gibi üçlü bile gördüm ön çizgide bende. Çim adamı çıkacağım artık malesef.

Ön hatta gelince, keşke bende biraz yukarıdan yaptırsaydım diyorum. Ama burda Asuman hanımın suçu yok, bende çizgiden memnundum, sadece yanları biraz daha yukarıdan istemiştim.
Ama bu konuda bizler de hatalı düşünüyoruz, illa önde olsun diyoruz. Yaşımıza göre çizgi çekilmesi gerekiyor, böylece daha az greft kullanılırdı ve ileride dökülmeler devam etse, yeterlice greft kalırdı ekim için.

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #85 : 08 Eylül 2021, 01:07:22 »
Hocam ondeki dogallik soyle, kisinin saci kalinlastikca hacim avantaji oluyor ama ondeki dogalliktan gidiyor, sac inceldikce doglalik oluyor hacim azaliyor. kaldi ki 3 mm saci arkadan alinip one konuyor yani tekli greft alinsa bile bundan fazla yapilacak pek bisey var mi bilmiyorum ama dedigniz gibi eger ki full 2-3 lu greft konduysa onu bilemiyorum belki aralara serpiyorlardir tekli greft yetmiyorsa.
Ancak bir bildikleri vardir diye dusunuyorum cunku son zamanlarda takip ettigim ve iyi sonuclarini gordugum bi yer. Bende orayi dusunuyorum suan donoru guclendiriyorum.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #86 : 08 Eylül 2021, 10:50:46 »
Hicbir Sacekimci önleri ikili, üclü greftle doldurmaz. 1 cm tekli olur, aralarina da ikili ekebilirsiniz. Bende malesef cok ikili var ön hattimda ve ilk hattin arkasinda 4lü bile görüyorum. Niye böyle yaptilar anlamiyorum gercekten. Dogalliga önem veriyorum dedigim halde.
Hic yaptirmasaydim bundan bin kat daha iyidi.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #87 : 08 Eylül 2021, 11:34:55 »
Durum böyle
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2021, 14:58:23 Gönderen: halu80 »

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #88 : 08 Eylül 2021, 14:44:03 »
Senin suan 3-4 . ayin olmasi lazim ilk post u na gore. Ondan dolayi boyle gorunuyor olmaz mi ? tecrubeliler daha iyi cevaplar

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #89 : 08 Eylül 2021, 14:57:40 »
Karisiklik olmasin, ben bu konuyu acmadim. En iyisi ben sileyim o resmi, konuyu acan arkadasa ayıp oluyor. Belki de haklısın, bekleyip göreceğiz artık.

Facebook Twitter Instagram