Bende de malesef cok ikili, hatta üclü de var ve kalin tellileri öne ekmisler. Bu konuda hic dikkat edilmemis. Teklileri ve inceleri ayirmak o kadar zor olmamali. Insan hep önleri kapatarak mi gezcek. Ekimi niye yapiyoruz, önleri güzel ve dogal durmasi icin. Sadece önde cilt görülmesin icin degil. Bu konuda daha cok hassas olmalari lazim!
Sizde mi Asuman hanım’da ektirdiniz bilmiyorum ama merkezin en büyük eksiği bu maalesef. Genel olarak konularını incelediğimde bu farkediliyor maalesef ama insanların açık açık belirttiiği, eleştirdiği bir konu değil. Zamanında gördüğümüz birşey olsaydı, baştan beklentilerimizi iletir dikkat etmelerini isterdik.
Çizgiler çok güzel süper ama kısımlara yerleştirilen greft seçimleri sıkıntılı. En kalın greftler de hep en önde. (Kendi ekimimde de gözlemim bu şekidle) Doğallık konusunda yeteri puanı alamıyor merkez.
Haa tabi öndeki her kanal çoklu değil tabi. Ama bu kadar rağbet gören merkeze yakışmıyor diye düşnüyorum. Belki de ön çizginin dolgunluğu için bilinçli yapıyorlardır bilmiyorum, belki de bir sebebi vardır.
Bu eleştirimi okuyup merkezi değrrlendirecek arkadaşlara değerlendirmelerinde kullanacakları bir kıstasın altını çizmiş olalım. Ekim yaptırmayı düşünenler eğer ön çizgiye takılan birisiyseniz mutlaka yüzyüze görüşmede bu endişelerini belirtsinler.
Mehmet kardeşim senin gidişat da kendini belli etmiş. Zaten az bir alan için gayet yeterli bir sayı ekilmii. Sürecinin iyi sonuçlanacağını düşünüyorum.
Özçizgi konusunda sen ne düşünüyorsun?