Gönderen Konu: Asuman Hair 2500 Greft 21 Yaş  (Okunma sayısı 23167 defa)

Mehmet64

• Full Member
Ynt: Asuman Hair 2500 Greft 21 Yaş
« Yanıtla #60 : 07 Ağustos 2021, 17:00:42 »
Ekim öncesi fotoğraflari merkezden aldım daha net karşılaştırmak için ekliyorum

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #61 : 07 Ağustos 2021, 17:03:33 »
Güncel 75.gun fotoğrafları

Kabuk dökümünden itibaren günde 1 pakete yakın sigara içiyorum.

Finans, xpecia,prozinc Plus Losyon,prozinc Plus Şampuan kullandığım takviyeler.

Fotoğrafta belli oluyor bı tane sivilce mevcut bunu şuan farkettim ama patlatmayi düşünmüyorum patlatmazsam herhangi bi sıkıntısı olur mu ?
  • Ekim Tarihi: 25.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Prozinc Plus Şampuan,Proscar

KELWİN

• Full Member
« Yanıtla #62 : 08 Ağustos 2021, 12:54:41 »
Bildiğim kadarıyla sivilceler çıkışlar başlıyor mesajı veriyor. Dikkatlice sıkıp uçlanmaları kolaylaştırabilirsin. Benim arkadaşta da aynı olmuştu gayet normal. Çünkü saçlar uçlanmaya başlıyor. Erken ama sürecin gayet iyi görünüyor. Hayırlı olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 08 Ağustos 2021, 14:33:00 »
Hızlı başlamış erken olmasına ramen kararmalar başlamış maşallah güzel süreç
Global Moderator

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #64 : 11 Ağustos 2021, 13:38:25 »
Bildiğim kadarıyla sivilceler çıkışlar başlıyor mesajı veriyor. Dikkatlice sıkıp uçlanmaları kolaylaştırabilirsin. Benim arkadaşta da aynı olmuştu gayet normal. Çünkü saçlar uçlanmaya başlıyor. Erken ama sürecin gayet iyi görünüyor. Hayırlı olsun.

Sıkmadim hocam onu kendi kendine geçti 3 günde falan,yan tarafta kaliyo tam net göremiyorum o yüzden kendi haline biraktim 😁

Hızlı başlamış erken olmasına ramen kararmalar başlamış maşallah güzel süreç

saol abi bunlarin hepsi şoktan kalanlar diye düşünüyorum yeni çıkışlar da olsun artık hevesleniyoruz 😁
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #65 : 19 Ağustos 2021, 22:52:19 »
86.Gun Fotoğrafları

Süreç erken ama şoktan kalan saçlardan hariç yeni çıkışlar var mı yok mu farkedemedim,sizce gelişme var mı ?
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 20 Ağustos 2021, 01:24:47 »
Gelişim var evet bu net olarak belli oluyor bundan sonraki süreçte gün be gün çıkışlar hızlanarak devam edecektir. Attığınız durum resimleri bu yönde izlenim veriyor.

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #67 : 01 Eylül 2021, 19:04:59 »
100.gun

Fotoğrafların yaniltmamasi için gün ışığında çekilip attım.

Kabuk dökümünden itibaren gunde bı paket sigara içiyorum,nadiren de olsa alkol de var.

Hergun kahve içmeye çalışıyorum,kullandığım takviyeler
Proscar
Xpecia
D Vitamini
Prozinc Serum
Prozinc Şampuan
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #68 : 01 Eylül 2021, 19:10:22 »
fotoğrafların devami
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #69 : 01 Eylül 2021, 19:46:10 »
Güzel ilerlemis. Ön hatta coklu greftler nasil duruyor? Cok belli oluyor mu?

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #70 : 02 Eylül 2021, 01:25:15 »
Güzel ilerlemis. Ön hatta coklu greftler nasil duruyor? Cok belli oluyor mu?

Şuan saçları dikmedigim için bilemiyorum nasıl durduğunu aslında ama tabi tamamen çıkış olmadığı için Ekim olduğu belli oluyor bence,süreç tamamlandığında durum nasıl olur bilmiyorum
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #71 : 02 Eylül 2021, 01:41:51 »
Bende de malesef cok ikili, hatta üclü de var ve kalin tellileri öne ekmisler. Bu konuda hic dikkat edilmemis. Teklileri ve inceleri ayirmak o kadar zor olmamali. Insan hep önleri kapatarak mi gezcek. Ekimi niye yapiyoruz, önleri güzel ve dogal durmasi icin. Sadece önde cilt görülmesin icin degil. Bu konuda daha cok hassas olmalari lazim!

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 02 Eylül 2021, 02:02:05 »
Bende de malesef cok ikili, hatta üclü de var ve kalin tellileri öne ekmisler. Bu konuda hic dikkat edilmemis. Teklileri ve inceleri ayirmak o kadar zor olmamali. Insan hep önleri kapatarak mi gezcek. Ekimi niye yapiyoruz, önleri güzel ve dogal durmasi icin. Sadece önde cilt görülmesin icin degil. Bu konuda daha cok hassas olmalari lazim!

Sizde mi Asuman hanım’da ektirdiniz bilmiyorum ama merkezin en büyük eksiği bu maalesef. Genel olarak konularını incelediğimde bu farkediliyor maalesef ama insanların açık açık belirttiiği, eleştirdiği bir konu değil. Zamanında gördüğümüz birşey olsaydı, baştan beklentilerimizi iletir dikkat etmelerini isterdik.

Çizgiler çok güzel süper ama kısımlara yerleştirilen greft seçimleri sıkıntılı. En kalın greftler de hep en önde. (Kendi ekimimde de gözlemim bu şekidle)  Doğallık konusunda yeteri puanı alamıyor merkez.

Haa tabi öndeki her kanal çoklu değil tabi. Ama bu kadar rağbet gören merkeze yakışmıyor diye düşnüyorum. Belki de ön çizginin dolgunluğu için bilinçli yapıyorlardır bilmiyorum, belki de bir sebebi vardır.

Bu eleştirimi okuyup merkezi değrrlendirecek arkadaşlara değerlendirmelerinde kullanacakları bir kıstasın altını çizmiş olalım. Ekim yaptırmayı düşünenler eğer ön çizgiye takılan birisiyseniz mutlaka yüzyüze görüşmede bu endişelerini belirtsinler.

Mehmet kardeşim senin gidişat da kendini belli etmiş. Zaten az bir alan için gayet yeterli bir sayı ekilmii. Sürecinin iyi sonuçlanacağını düşünüyorum.

Özçizgi konusunda sen ne düşünüyorsun?

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #73 : 02 Eylül 2021, 07:09:47 »
Evet bende malesef orda ektirdim. Önceden tam dikkat etmedim ya da görmedim böyle oldugunu.
Bir kac kere yazdim merkeze, ama hep ayni cevap, korkmayin dogal olacak. En cok ön kismina yani dogal durmasina ben önem veriyorum. Söyledimde ekimden önce asistanina, evet yapariz öyle diyorlar, ama dogalliktan uzak olacak benimkisi malesef.

Hepsi cift greftli degil belki de, ama ön üc dört hatta tekli inceleri ekmeleri lazim. Benimkisi malesef rastgele ekim oldu. Sol tarafi eken biraz daha az cifli kullandi, sag tarafi da eken hep doldurdu.
Dolgunluk icin mutlaka öyle yapiyorlardir...

Bunlari bildirdim merkeze, korkmayin dogal olacak diyorlar. Tabi ki bu saatten sonra yapilacak birsey yok artik, ama moralim sifir.
Bunu düzeltecek biryerlere bakiyorum artik...
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2021, 07:33:24 Gönderen: halu80 »

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 02 Eylül 2021, 12:14:11 »
Evet bende malesef orda ektirdim. Önceden tam dikkat etmedim ya da görmedim böyle oldugunu.
Bir kac kere yazdim merkeze, ama hep ayni cevap, korkmayin dogal olacak. En cok ön kismina yani dogal durmasina ben önem veriyorum. Söyledimde ekimden önce asistanina, evet yapariz öyle diyorlar, ama dogalliktan uzak olacak benimkisi malesef.

Hepsi cift greftli degil belki de, ama ön üc dört hatta tekli inceleri ekmeleri lazim. Benimkisi malesef rastgele ekim oldu. Sol tarafi eken biraz daha az cifli kullandi, sag tarafi da eken hep doldurdu.
Dolgunluk icin mutlaka öyle yapiyorlardir...

Bunlari bildirdim merkeze, korkmayin dogal olacak diyorlar. Tabi ki bu saatten sonra yapilacak birsey yok artik, ama moralim sifir.
Bunu düzeltecek biryerlere bakiyorum artik...

hocam konunuz nerede ben oraya karar vermiştim şuan tereddütte kaldım

Facebook Twitter Instagram