Gönderen Konu: Asuman Hair 2500 Greft 21 Yaş  (Okunma sayısı 23208 defa)

Alpcan

• Full Member
Ynt: Asuman Hair 2500 Greft 21 Yaş
« Yanıtla #16 : 29 Mayıs 2021, 13:07:58 »
Sağolun evet yıkamayı aynı dediginiz gibi yapıyorum o zaman doğru yapıyormuşum,onun haricinde Proscara başladınız mı benim dökülmem agresif değil günlük 30-40 tel arası sizce başlamali miyim ?
ben proscar kullanmayı düşünmüyorum bir fikrimde yok proscarla ilgili kullanmadım hiç sana kalmış araştırmanı yap ona göre başla artılarını eksilerini göz önünde bulundur senin için hangisi daha olumluysa ona göre hareket edersin kullanan kişilere danışsan daha iyi

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #17 : 29 Mayıs 2021, 15:01:51 »
Hayırlı olsun kardeşim saç ekimin gayet planlı ve güzel ön çizgin estetik ekimin gayet sık proscara başlaya bilirsin sıgarayı da sağlığın için bırak kurtul:) inşallah çok güzel olur

Sağol abi yorum yaptığın için,iyi dileklerin için teşekkür ederim :)

ben proscar kullanmayı düşünmüyorum bir fikrimde yok proscarla ilgili kullanmadım hiç sana kalmış araştırmanı yap ona göre başla artılarını eksilerini göz önünde bulundur senin için hangisi daha olumluysa ona göre hareket edersin kullanan kişilere danışsan daha iyi

Teşekkür ederim başlamaya karar verdim pazartesiden itibaren kullanicam xpecia kullanırken donor alanim kalinlasmisti elimi gezdirirken hissediyodum bununda ondan kötü bı etkisi olmaz herhalde
  • Ekim Tarihi: 25.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Prozinc Plus Şampuan,Proscar

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #18 : 30 Mayıs 2021, 17:57:26 »
İyi Günler bugün 6.gun son durum bu şekilde yarın merkezin verdiği losyona başlamam söylendi kabuk dökümü için, işaretli alanlarin kan kurusu olduğu belirtildi,sizlerin de görüşünü almak istedim
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 31 Mayıs 2021, 11:17:02 »
selamlar merkez doğru söylemiş hiç bir sorunun yok ekimde çok güzel merak etme güzelce yıkamalara devam şampuan sonrası guzel sus tut arınsın ıyı ce
Global Moderator

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 31 Mayıs 2021, 12:50:22 »
Dostum hayırlı uğurlu olsun. Daha önce forumda açtığın fotolarını paylaştığın bir konuda ne gerek var ki diye düşünüyordum fakat ilk sayfadaki fotolarını görünce ihtiyacın olduğunu farkettim şimdi.

Az greftle güzel bir çizgiyle operasyonu olmuşsun. Senden bir gün sonra ben de Asuman hanımda ekim yaptırdım. Süreci beraber yaşayacağız aertık.

Bence finas için yaşın çok genç, eğer önceki iletilerde belirttiğin gibi xpecia ile bile donördeki saçlarının kalitesinin arttığını farkediyorsan, destek kullanımına bence xpecia ile başlamalısın. Bu konuda merkezin görüşünü de al.

Herşey gönlünce olsun inş.

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #21 : 31 Mayıs 2021, 13:54:47 »
selamlar merkez doğru söylemiş hiç bir sorunun yok ekimde çok güzel merak etme güzelce yıkamalara devam şampuan sonrası guzel sus tut arınsın ıyı ce

Selam abi, yıkamada hassas davranıyorum inşallah yeteri kadar ariniyodur sampuandan :)

Dostum hayırlı uğurlu olsun. Daha önce forumda açtığın fotolarını paylaştığın bir konuda ne gerek var ki diye düşünüyordum fakat ilk sayfadaki fotolarını görünce ihtiyacın olduğunu farkettim şimdi.

Az greftle güzel bir çizgiyle operasyonu olmuşsun. Senden bir gün sonra ben de Asuman hanımda ekim yaptırdım. Süreci beraber yaşayacağız aertık.

Bence finas için yaşın çok genç, eğer önceki iletilerde belirttiğin gibi xpecia ile bile donördeki saçlarının kalitesinin arttığını farkediyorsan, destek kullanımına bence xpecia ile başlamalısın. Bu konuda merkezin görüşünü de al.

Herşey gönlünce olsun inş.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim öncelikle,ektirme sonucuna varana kadar 2 yıldır foruma aklıma takildikca girer yarım saat bakar çıkardım,son zamanlarda saçımı 3 numaraya vurup uzadiktan sonra saçim artık hiç şekle girmez oldu sağa sola dağıtıp açıklığı bile kapatamiyordum bu yüzden kararımı verdim inşallah hayırlısı olur.

Sizin ekiminizi göremedim sanırım henüz paylaşım yapmamissiniz umarım sizinde istediğiniz gibi olur saçlarınız :)

Finansterid konusunda inanın çok kararsızım bı gün diyorum basliyayim,ertesi gün baslamama kararı alıyorum mesela bugün arkadaşıma söylemiştim dışarı çıkmak istemediğim için alacaktı akşam kullanmaya başlıyacaktim sizin yorumunuzdan sonra acaba başlamasam mi diyorum şuan.

Yas 21 bu yaşta başlanır mi diyorum,sakallar belki gelişir onuda başlayıp engellemeyelim diyorum,diğer yandan sac sakaldan daha önemli diyorum zaten belkide kullanmadan da cıkmayacak diyorum inanın değişik bı durumdayim :)
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 31 Mayıs 2021, 18:14:39 »
Selam abi, yıkamada hassas davranıyorum inşallah yeteri kadar ariniyodur sampuandan :)

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim öncelikle,ektirme sonucuna varana kadar 2 yıldır foruma aklıma takildikca girer yarım saat bakar çıkardım,son zamanlarda saçımı 3 numaraya vurup uzadiktan sonra saçim artık hiç şekle girmez oldu sağa sola dağıtıp açıklığı bile kapatamiyordum bu yüzden kararımı verdim inşallah hayırlısı olur.

Sizin ekiminizi göremedim sanırım henüz paylaşım yapmamissiniz umarım sizinde istediğiniz gibi olur saçlarınız :)

Finansterid konusunda inanın çok kararsızım bı gün diyorum basliyayim,ertesi gün baslamama kararı alıyorum mesela bugün arkadaşıma söylemiştim dışarı çıkmak istemediğim için alacaktı akşam kullanmaya başlıyacaktim sizin yorumunuzdan sonra acaba başlamasam mi diyorum şuan.

Yas 21 bu yaşta başlanır mi diyorum,sakallar belki gelişir onuda başlayıp engellemeyelim diyorum,diğer yandan sac sakaldan daha önemli diyorum zaten belkide kullanmadan da cıkmayacak diyorum inanın değişik bı durumdayim :)

Dostum ben henüz çok erken olduğunu düşünüyorum şahsen, senin yaşındaki birisi için. Ben 34 yaşıma gireceğim yakında, Asuman hanım saç tellerini vs durumu göz önünde buluundurarak senin önümüzdeki 6 ay kullanman gerekyor dedi misal. Çünkü benim için gerçekten şart bir durum.

Eğer gerçekten senin için gerekli olsaydı Asuman hanım sana doğrudan söylerdi merak etme. Ben Asuman hanım’ın sana finas önereceğini hiç düşünmüyorum. İstersen bir sorup teyit et.

Nihayetinde karar senin tsbi. Belki de hiç yanetki görmeden dertsiz tasasız kullanacaksın, kimse bilemez vücudunun nasıl tepki vereceğini.

Tabi kullanmadan önce mutlaka ürologa görünmeyi de ihmal etme. Belki şu an kabuklanma vs sebebiyle sokağa çıkabilecek drumda değilsin ama 1-2 hafta sonra ürolojiye danışmayı, gerekli testleri de yaptırmayı unutma.

Ben daha önce de uzun dönebilecek bir dönem finas, dutas birlikte kullandım, ve cinsel olmayan yanetkileri sebebiyle ilacı bıraktım. Ekim merkezi tavsiye etse bile esas üroloji ile görüşmeden başlanmamalı bence. Bunu da eklemiş olayım.

Senin ekimin çok güzel olur merak etme, içini ferah tut.

« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2021, 18:22:05 Gönderen: Lauri »

-Gandalf-

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 31 Mayıs 2021, 18:36:22 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Hocam bu ekimin sonucunu çok merak ediyorum(benim yaptırmak istediğim şekile çok benziyor) umarım sonuna kadar paylaşırsınız

Birşey soracağım. Merkezin önerdiği Mossi seti(bana göre fiyatı pahalı) almak zorunlu değil dimi veya ısrar ediyorlar mı? Birde otel işi nasıl oldu, kolay mı ayarlamak o merkezin çevresinde? Randevuyu aldığınızda kaç gün sonrasına oldu ekim?

Ben mesela bu merkezde karar verirsem herşeyi whatsaptan anlaşırız dimi onlarla. Yani peşinen Mossi set falan alacak fazla bütçem yok diye söylemek isterim

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #24 : 31 Mayıs 2021, 18:47:47 »
Dostum ben henüz çok erken olduğunu düşünüyorum şahsen, senin yaşındaki birisi için. Ben 34 yaşıma gireceğim yakında, Asuman hanım saç tellerini vs durumu göz önünde buluundurarak senin önümüzdeki 6 ay kullanman gerekyor dedi misal. Çünkü benim için gerçekten şart bir durum.

Eğer gerçekten senin için gerekli olsaydı Asuman hanım sana doğrudan söylerdi merak etme. Ben Asuman hanım’ın sana finas önereceğini hiç düşünmüyorum. İstersen bir sorup teyit et.

Nihayetinde karar senin tsbi. Belki de hiç yanetki görmeden dertsiz tasasız kullanacaksın, kimse bilemez vücudunun nasıl tepki vereceğini.

Tabi kullanmadan önce mutlaka ürologa görünmeyi de ihmal etme. Belki şu an kabuklanma vs sebebiyle sokağa çıkabilecek drumda değilsin ama 1-2 hafta sonra ürolojiye danışmayı, gerekli testleri de yaptırmayı unutma.

Ben daha önce de uzun dönebilecek bir dönem finas, dutas birlikte kullandım, ve cinsel olmayan yanetkileri sebebiyle ilacı bıraktım. Ekim merkezi tavsiye etse bile esas üroloji ile görüşmeden başlanmamalı bence. Bunu da eklemiş olayım.

Senin ekimin çok güzel olur merak etme, içini ferah tut.

WhatsApp üzerinden sordum ve kullanabilirsiniz öneriyoruz cevabı aldım,bu cevabı sekreteri mi yazdı yoksa Asuman hanıma sorupta mi yazı orası muhallak bende başlamaya karar verdim abi.

Beni çok rahatsız edecek yan etki gösterene kadar kullanmayı düşünüyorum,sakal konusundada çıkacagi varsa ilerde proscari bıraktığımda yine çıkar diye düşünüyorum.

Sakala tip olarak takılmiyorum aslında,sakalsız ve bu şekilde sakalla da gayet memnunum,ilerisi için sakal destekli Ekim gerekirse orada bı malzeme yok o yüzden üstüne bu kadar düşüyorum.

İnşallah abi hepimizin ekimi başarılı olsun,dediğiniz gibi kabuk dökme bittikten sonra bı doktora gitmeyi düşünüyorum.
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #25 : 31 Mayıs 2021, 18:57:33 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Hocam bu ekimin sonucunu çok merak ediyorum(benim yaptırmak istediğim şekile çok benziyor) umarım sonuna kadar paylaşırsınız

Birşey soracağım. Merkezin önerdiği Mossi seti(bana göre fiyatı pahalı) almak zorunlu değil dimi veya ısrar ediyorlar mı? Birde otel işi nasıl oldu, kolay mı ayarlamak o merkezin çevresinde? Randevuyu aldığınızda kaç gün sonrasına oldu ekim?

Ben mesela bu merkezde karar verirsem herşeyi whatsaptan anlaşırız dimi onlarla. Yani peşinen Mossi set falan alacak fazla bütçem yok diye söylemek isterim

Öncelikle sonuna kadar paylaşmayı dusunuyorum,çünkü daha önce paylaşılan ekimlerin bana çok faydası oldu sırf bu yüzden bile paylaşmayı borç bilirim.

Onun haricinde mossininin setini almanızı kesinlikle tavsiye ederim çünkü içeriğinde olanlardan sadece Mossi vitamin hapı dışarıdan temin edilmeye çalışıldığında bütün set parasını çoktan geçiyor zaten.Fiyati 400 lira setin ve bu ihtiyacınız olan şeyler,bunları ordan almasaniz bile muadillerini dışarıdan almak zorundasınız Ekim sağlığı için ve daha pahalıya bile gelebilir size.

Hemen 50 metre yürüme mesafesinde otel var gecelik ücreti 260 TL.

Ben iki defa randevu aldım genel olarak ortalama 20 gün sonrasına verildi.

Tabi hocam herşeyi konuşabilirsiniz hiç bir şeyde zorlama yapılmıyor fakat şöyle örnek veriyim kripto işinden anlıyorsanız,bir balina ve küçük yatirimcinin bildiği bilgiler aynı değildir o yüzden balinayi takip etmek gerekir :) (Asuman hanımın dediklerini yapmayı doğru buluyorum)

• Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #26 : 03 Haziran 2021, 13:08:21 »
İyi Günler 10.gun fotoğraflarını ekliyorum.

Kabuk dökümü yapmaya cesaret edemedim YouTube da videolar izledim fakat birbirinden farklı ve güven vermeyen merkezler var.

Yapan kişiler yardımcı olursa akşam kabuk dökümünü yapmayı düşünüyorum,kabuklar zaten baya sararmış.
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 03 Haziran 2021, 14:47:05 »
ekim alanı ve donör maşşallah çok temiz kabukları ne zaman dökeceksin ?
Global Moderator

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #28 : 03 Haziran 2021, 15:34:53 »
ekim alanı ve donör maşşallah çok temiz kabukları ne zaman dökeceksin ?

Becerebilirsem bugün aksam yapmayı düşünüyorum,tam olarak nasıl yapacağım ?

Hemen hemen normalde yaptığıma yakın şekilde ovalamak zarar verir mi
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #29 : 03 Haziran 2021, 16:33:40 »
Merkeze  git orda  kabukları döksünler