Gönderen Konu: Asuman Hair 2500 Greft 21 Yaş  (Okunma sayısı 23144 defa)

Kelliğe_giden_yol

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair 2500 Greft 21 Yaş
« Yanıtla #166 : 18 Mayıs 2023, 01:53:40 »
2 yıldır kullanıyorum

2 yılda hiç yan etki yapmadımı finasterid? Ben bu tarz ilaçların ömür boyu kullanılmasını doğru bulmuyorum. Bir ton yan etkisi var.  Ben saç ekimi yaptiracaktim. Öncesinde xpecia  kullan dediler. İki hafta kullandım. Vücudumun her yerinden kıl çıkmaya başladı. Kaşıntı döküntü arttı.  Spermi su gibi yaptı. Xpecia bile bı ton yan etki yapıyorsa finası düşünemiyorum. Benim fikrim iş değil bu ilaçlar. Düzenli uyku, beslenme, az stres ve doğal medikal ürünler le saçı besleyerek ömrünü uzatmak en mantıklısı.

Astra eye

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #167 : 18 Mayıs 2023, 16:56:58 »
Hocam Fin kullaniyorsaniz hala yan etkisi var mı görüyormusunuz

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #168 : 11 Haziran 2023, 14:51:13 »
Arkadaşlar size de toplu cevap vereyim zaten bu konudan sıkıntı çekip fikir danışmak için yazmaya girmiştim.

Olayı çok açık şekilde anlatıcam bu 2 yıllık süre zarfında ilk sıkıntım olduğunda alkolde vardı biraz alkole bağladım,sonra ikinci sıkıntı oldu burada bıraktım Finansteridi 3 ay herşey normale döndü geri başladım,kullanırken sıkıntı olmadığı zamanlar genel olarak çok ama 1 hafta önce yine sıkıntı yaşadım, yani bu sıkıntı açıkça söyle tamam ilk yapmada problem yok ama 2 ve 3 te bazen oluyor ama bazen olmuyor yani o gün naparsan yap olmuyor. ONUN HARİCİNDE ÇOĞU ZAMAN TAM SERTLEŞME OLMUYOR,forumda daha öncede biri yazmıştı hiç bi zaman kullanmadığın dönemdeki uzunluğa sertliğe ulaşamıyorsun.

Ben bırakma kararı aldım,akışına bırakıcam dökülme tipim nasıl olacak bilmiyorum umarım werteks açılmaz da ilerde bi ekimle daha bu defteri kapatırım.
Saçı koruduğu bi gerçek ama cinsellik bu hayatta önemli bir noktada bi çok konu açısından,kullanıyorsun sıkıntı olmuyor olmuyor bi gün gelip oluyor oda bence büyük sıkıntı.

Bunu kullanıpta cinsel hayatı olanların yorumunu bekliyorum özellikle yan etki görmüyorum diyenleri..
  • Ekim Tarihi: 25.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Prozinc Plus Şampuan,Proscar

Facebook Twitter Instagram