Selam abi, yıkamada hassas davranıyorum inşallah yeteri kadar ariniyodur sampuandan
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim öncelikle,ektirme sonucuna varana kadar 2 yıldır foruma aklıma takildikca girer yarım saat bakar çıkardım,son zamanlarda saçımı 3 numaraya vurup uzadiktan sonra saçim artık hiç şekle girmez oldu sağa sola dağıtıp açıklığı bile kapatamiyordum bu yüzden kararımı verdim inşallah hayırlısı olur.
Sizin ekiminizi göremedim sanırım henüz paylaşım yapmamissiniz umarım sizinde istediğiniz gibi olur saçlarınız
Finansterid konusunda inanın çok kararsızım bı gün diyorum basliyayim,ertesi gün baslamama kararı alıyorum mesela bugün arkadaşıma söylemiştim dışarı çıkmak istemediğim için alacaktı akşam kullanmaya başlıyacaktim sizin yorumunuzdan sonra acaba başlamasam mi diyorum şuan.
Yas 21 bu yaşta başlanır mi diyorum,sakallar belki gelişir onuda başlayıp engellemeyelim diyorum,diğer yandan sac sakaldan daha önemli diyorum zaten belkide kullanmadan da cıkmayacak diyorum inanın değişik bı durumdayim
Dostum ben henüz çok erken olduğunu düşünüyorum şahsen, senin yaşındaki birisi için. Ben 34 yaşıma gireceğim yakında, Asuman hanım saç tellerini vs durumu göz önünde buluundurarak senin önümüzdeki 6 ay kullanman gerekyor dedi misal. Çünkü benim için gerçekten şart bir durum.
Eğer gerçekten senin için gerekli olsaydı Asuman hanım sana doğrudan söylerdi merak etme. Ben Asuman hanım’ın sana finas önereceğini hiç düşünmüyorum. İstersen bir sorup teyit et.
Nihayetinde karar senin tsbi. Belki de hiç yanetki görmeden dertsiz tasasız kullanacaksın, kimse bilemez vücudunun nasıl tepki vereceğini.
Tabi kullanmadan önce mutlaka ürologa görünmeyi de ihmal etme. Belki şu an kabuklanma vs sebebiyle sokağa çıkabilecek drumda değilsin ama 1-2 hafta sonra ürolojiye danışmayı, gerekli testleri de yaptırmayı unutma.
Ben daha önce de uzun dönebilecek bir dönem finas, dutas birlikte kullandım, ve cinsel olmayan yanetkileri sebebiyle ilacı bıraktım. Ekim merkezi tavsiye etse bile esas üroloji ile görüşmeden başlanmamalı bence. Bunu da eklemiş olayım.
Senin ekimin çok güzel olur merak etme, içini ferah tut.