Gönderen Konu: Saç ekimi merkezi tavsiye  (Okunma sayısı 3071 defa)

Mami46ek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi merkezi tavsiye
« : 04 Temmuz 2017, 19:02:49 »
Selam arkadaşlar ikinci defa Ekim yaptıracağım ankara da yaşıyorum ama düşündüğüm yer ARENAMED Serkan Aydın sizce nasıl bi yer resim attım 5000 gteft 5000 TL dedi ne yapayım

exwore

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi merkezi tavsiye
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2017, 20:58:48 »
aman dostum naptın kaç hemen forumda serkan aydın diye arat bi bence

Mami46ek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2017, 23:41:28 »
Valla okuyunca kararsız kaldım burada yazan arkadaşlara da güveniyorum Fehmi Armani nasıl acaba hiç olmazsa Ankaradayım yaşıyorum burda sık sık kontrol kolay olur

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2017, 00:35:46 »
Serkan Aydın yerine bizim evin yanındaki inşaatçı halil usta var o da matkapla en az serkan aydın kadar yapar bu işi zaten .

Ankarada alternatif olarak Jale Şenyurt , Serdar Gökrem , Fehmi Armani düşünülecek isimler . Ama benim tavsiyem Serdar bey ve Jale hanım bir tık öndeler

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2017, 00:40:18 »
Serkan Aydın yerine bizim evin yanındaki inşaatçı halil usta var o da matkapla en az serkan aydın kadar yapar bu işi zaten .

Ankarada alternatif olarak Jale Şenyurt , Serdar Gökrem , Fehmi Armani düşünülecek isimler . Ama benim tavsiyem Serdar bey ve Jale hanım bir tık öndeler

Hahaha mizahını sevdim hocam : )

Serdar gökrem aynen düşünülebilir Ankara'da.
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Temmuz 2017, 23:34:56 »
merhabalar forma bu gün üye oldum  abiler ismim batuhan yaşım 27 skn 3 yılda aşırı denilecek kadar çok dökülme oldu saçlarımda 3 yıl öncesinde 10 ay minoxsil sprey kullanmıştım geçen sende N2c diye bi krem kullandım minoxsil spreyin faydasını görmüştüm ama kullanmayı bıraktıktan sonra spreyi sıktıgım yerlerde dökülme oldu saç ektirmeyi düşünüyorum 5 tl bütçem war önebilşceginiz bir doktor war mı şimdiden teşekkür ederim

Hoş geldin abi memnun oldum.
5 bin tl bütçen varsa sana İlhan SERDAROĞLU bu doktoru öneririm.
Ama bence 1 sene ertele  Zekeriya Kul adlı doktora ektir o daha iyi. O da bi 15 bin tlni alır.
Bence forumu iyice araştır, iyice oku , başlıklarda sadece resimlere bakma yazılanlarıda oku tecrübeli üyeler çok onlardan bilgi kaparsın.

İlhan serdaroğlu'nun sonuçlarını teker teker inceleyebilirsin , incelemeden karar verme
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

rapertuar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 07 Aralık 2018, 20:41:48 »

amma attın be sende Serkan aydın çok iyi bu işte

Facebook Twitter Instagram