Gönderen Konu: Sedat Peker fin/min kullaniyor olabilir mi?  (Okunma sayısı 3759 defa)

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sedat Peker fin/min kullaniyor olabilir mi?
« Yanıtla #15 : 01 Haziran 2021, 12:33:49 »
Yüzde yüz protez kısa kullanıyor...protez kullanmadığı topik kullandigi bir dönem de vardı ...orada alın bölgesi açıktı...ayrıca üst taraf komple kel e yakın saç ekimiyle bu sıklıkta bir sonuç mümkün değil...adamda bok gibi para var belli olanı kullanipta kendini şebek edermi bir ağırlığı var...kimse korkudan ona kötüsunu de yapamaz zaten...ama çok dikkatli inceleyin anlarsınız...

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 05 Haziran 2021, 21:41:34 »
 memlekete bak herkes yarın sedat pekerin yapıcağı açıklamaları bekliyor.sokaklarda sabah sabah ellerinde telefon sesi son ses açıp dinliyordu gecen hafta insanlar bunu 13 milyon kusur izleniyor viodelar.kurtlar vadisi dizisi zamanıda hayat dururdu arz talep milletimiz seviyor bole şeleri
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 14 Haziran 2021, 11:51:26 »
 bayağı karıstı iş
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 16 Haziran 2021, 13:20:17 »
Arenemed Ekim yaptırdı daha haberi olmayanlar var mı

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 16 Haziran 2021, 16:48:36 »
Kardeşler hiç bir Ekim böyle şık olmaz hele ki aranemed in hiç olmaz ..adamla pozu var sadece aranemeddeki ...istediğinize inanın ...tekneli videosu vardı rüzgarda yan ve arkalarda protezin birleşme yerleri bariz belli oluyor...

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 16 Haziran 2021, 17:20:11 »
 ilaç kullandığı belliydi ekimde yaptırdı ama son hali ne kullanıyor bilmiyorum .adamıda dedi onun saçları ekmedir dedi

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 16 Haziran 2021, 22:39:48 »
Kardeşler hiç bir Ekim böyle şık olmaz hele ki aranemed in hiç olmaz ..adamla pozu var sadece aranemeddeki ...istediğinize inanın ...tekneli videosu vardı rüzgarda yan ve arkalarda protezin birleşme yerleri bariz belli oluyor...
Zaten çok gür,güzel saçları yok ki.Eskiden de full kel değilmiş saçları varmış,fotoda çok yoğun ışık var o yüzden baya açıklık varmış gibi gözükmü.Ekim+finasterid ile böyle bir sonuç alınabilir.
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 17 Haziran 2021, 20:11:55 »
  son videosunu az once yayınlamış orada saçlara bakarsanız daha az ve ince traşta olmuş.
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2021, 23:08:20 Gönderen: emekli kel »

Facebook Twitter Instagram