Gönderen Konu: Lifehair Ankara Şahin Çelik 2450 greft 05.05.2021 (Yaş 34)  (Okunma sayısı 7637 defa)

Zizouu

• Yeni üye
  • *
Ynt: Lifehair Ankara Şahin Çelik 2450 greft 05.05.2021 (Yaş 34)
« Yanıtla #15 : 26 Mayıs 2021, 18:58:18 »
ekilenlerin çıkış aşamasında finasterid kullanırsan bırakınca kazanımların gitmez donörde ozellıkle çoklu greftlerde tolojen oranı sende fazla diye tahmin ediyorum en azından onları sağlıklı çıkmasına destek olman ıyı olur 9 ay sonra kesersın tabi tercih senin..

Finasterid kullanmak istemiyorum malesef. Kalıcı hasar bırakabilecen bir ilaç.

Önce ki mesajimda sorduğum soruları vaktin müsaitken cevaplar mısın hintell hocam. Senin cevaplarını merak ediyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 27 Mayıs 2021, 13:11:59 »
Ilk ekimimi inceler misin? Sence kaç greft tutmuş? Ön hat nasıl? Donör çok mu yıpratılmış? Ikinci ekime kadar olan süreçte tutan greftlerde incelme mevcut mu sence?

Cevap : ilk ekimin planlamasını görmem gerek. Bu na net cevap vermem için kısaca ekim fotografınızı
Ama ekilen saçlardan da kayıp yaşamışsın kendi saçlarının ile birlikte o da bir gerçek gibi duruyor

2-  Yeni ekimimde greft dağılımı sence mantıklı mı? Vertekse hiç girmese miydim?

Cevap: istediğin ekim planlaması dahilinde elde ki malzemeye göre greft dağılımın güzel.

Ama benim tercihim önden ortaya yani geriye doğru tepeye girmeden bir ekim olurdu.
Tepe zor saçlar ince en azından önden geriye kadar iyi bir sonuç için.
Şahin beye kalsa sanıyorum o da benim gibi düşünmüştür ama tabi senin isteğin bu yönde olmuş diye düşünüyorum.

4- Önceki ekimden kalan 1 santimlik saçlar vardı kafamda ne uzuyor ne dökülüyor. Özellikle ilk ekim öncesi zayıf saç olan yerin ortasında ve vertekse yakın arka tarafta. Şahin beyde şaşırmıştı görünce. Bu saçlar ölmüş ama yerinde duran saçlar mı?

Cevap: önceki ekim uzun seneler önce yapıldığı için bahsettiğin kökler de hala o şekilde uzamadan kalıyor ise kanal ceplerine doğru şekilde oturtulmamış beslenememiş harekete geçememiş kökler kısaca ölü say.

6- Finasterid'i birkaç ay kullanıp bırakan zayıf telli tanıdığın var mı forumda?

Forumda dikkatlice gezersen genelde 8/9 ay kullanıp bırakan çok insan var.

Buradaki amaç. Donör yani dökülmemeye kodlanmış saç zırvalığına inanmayın.
O saçların arasında özellikle mutli greftlerde çok incelmiş saçlar oluyor telojen faz da bunların sağlıklı çıkış yapabilmeleri içimde stabil beslenme gerek.

Sonuçta kafanda hala dht saldırıya devam ediyor güçsüz donör folukülleri bu alanda savaşarak çıkmaya çalışıyor ne yapmak gerek. Çıkmasına yardımcı olmamız lazım finasterid in görevi bu.

Kullan bırakınca kazanımı dökülür değil olay.

Umarım sorularınıza sizi tatmin eden cevaplar verebilmişimdir

Takipde olacağız umarım hayalinizdeki sonuca ulaşırsınız.
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2021, 13:21:32 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Zizouu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 27 Mayıs 2021, 21:22:33 »
Ilk ekimimi inceler misin? Sence kaç greft tutmuş? Ön hat nasıl? Donör çok mu yıpratılmış? Ikinci ekime kadar olan süreçte tutan greftlerde incelme mevcut mu sence?

Cevap : ilk ekimin planlamasını görmem gerek. Bu na net cevap vermem için kısaca ekim fotografınızı
Ama ekilen saçlardan da kayıp yaşamışsın kendi saçlarının ile birlikte o da bir gerçek gibi duruyor

2-  Yeni ekimimde greft dağılımı sence mantıklı mı? Vertekse hiç girmese miydim?

Cevap: istediğin ekim planlaması dahilinde elde ki malzemeye göre greft dağılımın güzel.

Ama benim tercihim önden ortaya yani geriye doğru tepeye girmeden bir ekim olurdu.
Tepe zor saçlar ince en azından önden geriye kadar iyi bir sonuç için.
Şahin beye kalsa sanıyorum o da benim gibi düşünmüştür ama tabi senin isteğin bu yönde olmuş diye düşünüyorum.

4- Önceki ekimden kalan 1 santimlik saçlar vardı kafamda ne uzuyor ne dökülüyor. Özellikle ilk ekim öncesi zayıf saç olan yerin ortasında ve vertekse yakın arka tarafta. Şahin beyde şaşırmıştı görünce. Bu saçlar ölmüş ama yerinde duran saçlar mı?

Cevap: önceki ekim uzun seneler önce yapıldığı için bahsettiğin kökler de hala o şekilde uzamadan kalıyor ise kanal ceplerine doğru şekilde oturtulmamış beslenememiş harekete geçememiş kökler kısaca ölü say.

6- Finasterid'i birkaç ay kullanıp bırakan zayıf telli tanıdığın var mı forumda?

Forumda dikkatlice gezersen genelde 8/9 ay kullanıp bırakan çok insan var.

Buradaki amaç. Donör yani dökülmemeye kodlanmış saç zırvalığına inanmayın.
O saçların arasında özellikle mutli greftlerde çok incelmiş saçlar oluyor telojen faz da bunların sağlıklı çıkış yapabilmeleri içimde stabil beslenme gerek.

Sonuçta kafanda hala dht saldırıya devam ediyor güçsüz donör folukülleri bu alanda savaşarak çıkmaya çalışıyor ne yapmak gerek. Çıkmasına yardımcı olmamız lazım finasterid in görevi bu.

Kullan bırakınca kazanımı dökülür değil olay.

Umarım sorularınıza sizi tatmin eden cevaplar verebilmişimdir

Takipde olacağız umarım hayalinizdeki sonuca ulaşırsınız.

Teşekkür ederim. Yazdıklarınız çoğu soruma cevap oldu. Saw palmetto ve omega 3 kullanmaya karar verdim çıkışlar tamamlanana kadar. Umarım tatmin edici sonuçlar alırım.
  • Ekim Tarihi: 05/05/2021
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Ankara
  • Greft Miktarı 2450
  • Yaşınız 34

Zizouu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 30 Mayıs 2021, 18:46:05 »
Selamlar arkadaşlar. 25. gün fotosu ekliyorum. 10 gündür şok dökülmeler var.

Yanlız beni çok üzen bir durum var. Kabuk dökümü olsun 10 gündür şok dökülme olsun gelen saclar hep kırık şeklinde ve 0.3 ile 0.5 cm arasında. Hele şok dökülme hemen hepsi 0.4 yada 0.5 cm boyunda. Saç sanki hiç uzamıyor. Birkaç sorum olacak tecrübeli arkadaşlara.

1- Saçın uzaması kesin tuttu ekim denecek bir olgu değil bunu biliyorum. Çok güzel şekilde 1-1.5 cm uzayıp tutmayan ekimler gördük. Peki saçın uzamaması kesin tutmadığına dair bir ön sinyal olabilir mi?

2-  Uzamayan saç yada bana uzamıyor gibi gelen saçlar kesin öldü mü?

3- Kendi ekim öncesi saçlarım 1.5 santim oldu nerdeyse ve ekim bölgelerinde de buna yakın uzayan saçlar var. Saçların özellikle tepe bölgesinde daha yavaş uzaması normal mi?

4-  Şok zannettiğim şey aslında tutmayan saçlar olabilir mi? Zira henüz 1 santimlik saç kaybı nerdeyse yok. Eğer tutmayan saçlarsa ekim verimsiz olacak gibi çünki 10 gündür yüzlerce saç gitmiştir.

Üzülecek olsamda gerçekleri söylerseniz sevinirim. Yani stres yapmasın diye moral olsun diye pozitif yazmayın neyse gerçek onu yazın rica ediyorum.

Aşağıda şok diye düşündüğüm hep aynı boy sacları da ekliyorum.
  • Greft Miktarı 2450
  • Yaşınız 34

Zizouu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 04 Haziran 2021, 19:11:29 »
30. gün şok mu bilemediğim 0.5 cm ortalamasında ki dökülme azalsa da devam ediyor. Üstte ki sorularımın cevabını hala bulamadım. 15. günde de 30. günde de aynı boyda kırık şeklinde dökülme var.
  • Greft Miktarı 2450
  • Yaşınız 34

JustMemo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 08 Haziran 2021, 02:56:01 »
Ekiminiz hayırlı olsun öncelikle. Aynı gün ektirmisiz sizinle. 🙂 Bende uzun bir konu açımı yapmıştım sizin gibi. Maksat sonradan ektireceklere fikir olsun. Inşallah saçları taradigimiz gunlerde gelir. 
  • Ekim Tarihi: 05.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Şahin Çelik LifeHairAnkara
  • Greft Miktarı 3800
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Venatura D3 K2 (D vitamini), Evocapil Plus günde 2 kapsül
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=22078.0
* Venatura D3 K2  (D vitamini) 
*Evocapil Plus günde 2 kapsül

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 08 Haziran 2021, 03:29:12 »
şok dökülme gayet sağlıklı örnek olarak gösterdiğiniz saç telleri merak etmeyin dökülmenin daha çok sağlıklı olanı kırık şeklinde olanıdır

süreç olması gerektiği gibi ilerliyor şimdilik bir sorun yok bundan sonra umarım hayırlısı olur
Global Moderator

Zizouu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 08 Haziran 2021, 17:42:32 »
Ekiminiz hayırlı olsun öncelikle. Aynı gün ektirmisiz sizinle. 🙂 Bende uzun bir konu açımı yapmıştım sizin gibi. Maksat sonradan ektireceklere fikir olsun. Inşallah saçları taradigimiz gunlerde gelir.

Teşekkürler hocam sana da hayırlı olsun. Ben geldiğim zaman senle ilgileniyordu Şahin hoca. Senin de saçlar inceymis ben kadar olmasa da. En azından gene 3800 cıkmış umarım hepsi tutar. Bakalım surecimiz benzer mi ilerleyecek.
  • Greft Miktarı 2450
  • Yaşınız 34

JustMemo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 09 Haziran 2021, 01:39:21 »
Saclar ince olmasi çok sıkıntı. Hele bir de kokler çok iyi degil demişti Şahin hoca. Ama finasterid kullanimini onermiyorlar. Sadece biotin yeterli olur dedi Ergin bey. Sen ekstra takviye aliyor musun?
  • Greft Miktarı 3800
  • Yaşınız 35

Zizouu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 15 Haziran 2021, 04:23:58 »
Saclar ince olmasi çok sıkıntı. Hele bir de kokler çok iyi degil demişti Şahin hoca. Ama finasterid kullanimini onermiyorlar. Sadece biotin yeterli olur dedi Ergin bey. Sen ekstra takviye aliyor musun?

Evocapil var zaten merkezin verdiği. Ekstra olarak omega3 ve saw palmetto icerikli xpecia tarzı bir ürün kullanıyorum. Sen?
  • Greft Miktarı 2450
  • Yaşınız 34

JustMemo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 15 Haziran 2021, 20:06:28 »
Evocapil bitti. Ankara da olmadığım için yenisini de alamadim. Onu yerine vooka biotin omega 3, saw palmetto ve cinkolu takvite aldim venatura nin. Inşallah faydali olur. 🙂
  • Greft Miktarı 3800
  • Yaşınız 35

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 15 Haziran 2021, 20:21:43 »
Evocapil bitti. Ankara da olmadığım için yenisini de alamadim. Onu yerine vooka biotin omega 3, saw palmetto ve cinkolu takvite aldim venatura nin. Inşallah faydali olur. 🙂

Güzel takviyeler bence faydası olur mutlaka.

bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 16 Haziran 2021, 15:43:07 »
hayırlı olsun saç ekiminiz güzel duruyor umarım başarılı bir sonuç alırsınız

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 21 Haziran 2022, 18:56:11 »
Son durum nedir?

Kel Pacino

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 11 Aralık 2022, 21:44:20 »
son durumu paylasabilmeniz mumkun mudur?
  • Ekim Tarihi: 29.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 32

Facebook Twitter Instagram