Ilk ekimimi inceler misin? Sence kaç greft tutmuş? Ön hat nasıl? Donör çok mu yıpratılmış? Ikinci ekime kadar olan süreçte tutan greftlerde incelme mevcut mu sence?
Cevap : ilk ekimin planlamasını görmem gerek. Bu na net cevap vermem için kısaca ekim fotografınızı
Ama ekilen saçlardan da kayıp yaşamışsın kendi saçlarının ile birlikte o da bir gerçek gibi duruyor
2- Yeni ekimimde greft dağılımı sence mantıklı mı? Vertekse hiç girmese miydim?
Cevap: istediğin ekim planlaması dahilinde elde ki malzemeye göre greft dağılımın güzel.
Ama benim tercihim önden ortaya yani geriye doğru tepeye girmeden bir ekim olurdu.
Tepe zor saçlar ince en azından önden geriye kadar iyi bir sonuç için.
Şahin beye kalsa sanıyorum o da benim gibi düşünmüştür ama tabi senin isteğin bu yönde olmuş diye düşünüyorum.
4- Önceki ekimden kalan 1 santimlik saçlar vardı kafamda ne uzuyor ne dökülüyor. Özellikle ilk ekim öncesi zayıf saç olan yerin ortasında ve vertekse yakın arka tarafta. Şahin beyde şaşırmıştı görünce. Bu saçlar ölmüş ama yerinde duran saçlar mı?
Cevap: önceki ekim uzun seneler önce yapıldığı için bahsettiğin kökler de hala o şekilde uzamadan kalıyor ise kanal ceplerine doğru şekilde oturtulmamış beslenememiş harekete geçememiş kökler kısaca ölü say.
6- Finasterid'i birkaç ay kullanıp bırakan zayıf telli tanıdığın var mı forumda?
Forumda dikkatlice gezersen genelde 8/9 ay kullanıp bırakan çok insan var.
Buradaki amaç. Donör yani dökülmemeye kodlanmış saç zırvalığına inanmayın.
O saçların arasında özellikle mutli greftlerde çok incelmiş saçlar oluyor telojen faz da bunların sağlıklı çıkış yapabilmeleri içimde stabil beslenme gerek.
Sonuçta kafanda hala dht saldırıya devam ediyor güçsüz donör folukülleri bu alanda savaşarak çıkmaya çalışıyor ne yapmak gerek. Çıkmasına yardımcı olmamız lazım finasterid in görevi bu.
Kullan bırakınca kazanımı dökülür değil olay.
Umarım sorularınıza sizi tatmin eden cevaplar verebilmişimdir
Takipde olacağız umarım hayalinizdeki sonuca ulaşırsınız.