Detaylı konu için çok teşekkürler keyifle okudum minoxil’i var olan saça değil ekilen greftlere -4/5 ay kullanmak çok mantıklı kılcal damarlar daha hızlı gelişir.
Finasterid gelince bence size kesinlikle gerek en azından destek olacak ürün gerek.
Ekim güzel şöyle güzel ellimden gelen buydu elimden geleni yaptım şeklinde güzel.
Fiyataya gelince hakkıdır. Diğer yerler ağzında pro milyonları kaldırdı bu adam kendi yağında kavruldu.
Kendisi ile tanışmadım ama forumla onun arasında güzel bir bağ var bizden biri gibi yani kısaca ben öyle görüyorum.
Şahin bey biraz risk almış bu ekimde pek riske girmez normalde aslında sanırım sizide geri çevirmek istememiş umarım duruma göre makul bir sonuç alırsınız ama siz farkındasınız ben gene söyleyeyim beklentiniz yüksek olmasın.
Toparlamak gerekirse güzel temiz sorunsuz bir ekim ellerinden gelen neyse yapılmış hayırlısı artık
Hintel selam.
Minoxil ile olan kötü tecrübem sebebiyle kullanmayı düşünmüyorum. Orta vadede verdiklerini alıyor hele ki benim gibi ince telli saçlarda.Finasterid ise bana etki eder ama bırakmakla gene kazanımlar gider ve ince telli saclarda hızlı bir çöküş olması çok olası. Pek düşünmüyorum ön hattı kaybetme durumu sebebiyle.
Evet ben mucize beklemiyorum o açıklık bu saç kalınlığı ile ilk ekim dahil 8-10 bin greftte ancak güzel sonuç verir. O kadar greftim yok ekilen toplam 6 bin. Beklentim ekimin az fireyle sonuçlanması. Öncesi sonrası resimleriyle belli olur zaten. Keşke 1000 greft daha çıksaydı o zaman daha tatmin edici olurdu ama napalım. Belki başka merkez dökülebilir kenar kısımlarada girip kulak üstlerini ve enseye doğru bölgeyi ciddi yorarak daha fazla alım yapardı ancak donör kötü gözükebilirdi. Şahin hoca bu tip işlere talep edilse bile girmiyor gördüğüm kadarıyla.
Fiyat konusuna gelirsek ben pazarlık vs etmedim çünkü biliyorum adamın tek fiyatı bu ve bence de hakediyor eskiden ucuz çalışması hep böyle gidecek diye bir durum oluşturmaz. Yalnız gene yüksek artış olursa 2000 greft için tercih edilirliği düşebilir.
Sana birkaç sorum var.
1- Ilk ekimimi inceler misin? Sence kaç greft tutmuş? Ön hat nasıl? Donör çok mu yıpratılmış? Ikinci ekime kadar olan süreçte tutan greftlerde incelme mevcut mu sence?
2- Yeni ekimimde greft dağılımı sence mantıklı mı? Vertekse hiç girmese miydim?
3- Bu donörden ve sakaldan manuel alım yapan daha butik tarzi çalışan ekimciler 1000 greft çıkarabilir mi?
4- Önceki ekimden kalan 1 santimlik saçlar vardı kafamda ne uzuyor ne dökülüyor. Özellikle ilk ekim öncesi zayıf saç olan yerin ortasında ve vertekse yakın arka tarafta. Şahin beyde şaşırmıştı görünce. Bu saçlar ölmüş ama yerinde duran saçlar mı?
5- Şok dökülme ilk ekime göre epey erken başladı ve baston şeklinde çok az dökülme var. Çoğu kırık şeklinde. Birde saçların uzayıp uzamama konusu var. Bunlar ekimin başarısında herhangi bir yorum yapilabilir şeyler mi?
6- Finasterid'i birkaç ay kullanıp bırakan zayıf telli tanıdığın var mı forumda?
Edit: Unutulmuş soru.
Şimdiden teşekkürler.