Selo senin ilk fotoğraflarını inceledim şimdi tekrardan, ön kısma çok sık ekim yapılmış ve şuan sık yapılan o ön kısımdaki saçlar çıkmış.
Şok dökülme sonrası ön hattın gerisindeki yani şuanda sorunlu olan orta kısma baktım ama fotoğrafından bir şey anlamadım..Fotoğraf tam net değil, bu yüzden sana soracağım..Şok dökülme sonrası ön hattın gerisindeki bu orta kısımdaki sıklık durumu nasıldı? Elbette ön çizgin kadar sık değil ama çok seyre kalması da sırıtabilir..
Senin avantajın şuydu; ekim yapılan alanın dımdızlak keldi. Minyatür saçlar, tüyler vs. yoktu..Bu tür ekimlerde saçlar çok rahat çıkıyor ve tutuyor..Garip olan ön kısım hemen çıkarken arkası neden bu kadar yavaş geliyor..Biliyorsun bir çok kişide, özellikle şakaklarda saçlar çıkıyor ama uzamıyor senin orta kısım gibi..Ön hat iyi şuan ama orta kısım için acele etme, oranın kendine gelmesi bence biraz uzun sürebilir..Tam anlamıyla çıkması ve saçlarını bahsettiğiniz gibi taraman 2-3 ayı bulur gibime geliyor..Biotine de mutlaka başla, orta kısım çok zayıf..Orayı biraz güçlendir.