Gönderen Konu: İlhan Serdaroğlu 2600 greft 23 Eylül 2015 - ( 25.11.2016 1700 greft revizyon )  (Okunma sayısı 117559 defa)

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İlhan Serdaroğlu 2600 greft 23 Eylül 2015
« Yanıtla #105 : 13 Ocak 2016, 17:35:18 »
İron , 5 mg vucuda fazla olduğu için zaten fazlası dışarı atılıyormuş. Karaciğere fazla yüklenme oluyormuş diye duydum. O yüzden 1 mg aldım , sence 5 mg mi almalıydım? O zaman bunu  günde 2 defa sabah aksam yutsam nasıl olur

Hayır sabah akşam kullanma tek seferde 5000mg kullan. Bence sabahları kahvaltıdan sonra hep aynı saatlerde. Fazlasını dışarı atıyor vucut evet ama bu 4000mg değil. Bunu bilemezsin. Bence çok az bir kısmını dışarı atıyordur vucut. Biotin kullanan arkadaşlar eğer 3. aydan sonra tırnaklarında ki bariz değişimi görürler. Bu saçta tam hissedilemese de tırnakta çok belli olur. Bunu pet şişeye su doldurma gibi düşünme toprağa su vermek gibi düşün. Uygun bir örnek mi oldu bilemedim :)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 13 Ocak 2016, 17:39:29 »
Selo bunu doktorlarla da görüşmüştüm, normal bir ihtiyaç için kullandığın oran yeterli ama saça etki etmesi için oranın yüksek olması gerekiyor ve en az 2,5 mg olması gerekiyor..Biz eskiden 5 mg biotin alır 2'ye böler 2,5 mg günlük alım yapardık..Şimdi 5 kullanıyoruz yine de saça etkisini öyle belirgin göremiyoruz..Kullandığında 2 tane iç o zaman bitince 5 mg alırsın..

Vücut fazlasını atıyor ama bana 5 mg yetiyor, mesela 5 mg solgar biotin +medobiocomlex kullandığımda çok fazla geliyordu ve harbiden vücut  atıyordu :D
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 13 Ocak 2016, 17:42:01 »
İron, bir ara cilt hekimi ve diğer forumlarda meşhurdu medobiocomlex harbi ikisini kullanınca farkediliyordu. Birde kuru üzüm hergün bir avuç muhabbeti vardı? acaba kan dolaşımı ve kan yapması için yesek mi ? :)

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 13 Ocak 2016, 17:53:23 »
atak başlamış selo senin adına sevindim arkalar biraz geç toplar yani sıkıntı yok dostum gidişat güzel sen farketmezsin belki ama en resmlerden farkı görebiliyorum

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 13 Ocak 2016, 18:04:27 »
İron, bir ara cilt hekimi ve diğer forumlarda meşhurdu medobiocomlex harbi ikisini kullanınca farkediliyordu. Birde kuru üzüm hergün bir avuç muhabbeti vardı? acaba kan dolaşımı ve kan yapması için yesek mi ? :)

Kuru üzüm çekirdeği, kabak çekirdeği evet dostum bunlar işe yarıyor..Hatta kabak çekirdeği prostata iyi geldiği için bazı amcalarda, dedelerde finansteride görevi görüp saç bile çıkarmış...Sürekli kabak çekirdeği yiyerek 50-60 yaş arasında saçlarında ciddi artış yaşayan örnekleri çok duydum..Yiyebilirsin, kesinlikle faydası olur..Zaten beslenmede saç dökülmesinde önemli bir yere sahip..

Bu arada cilthekimininde geçmişteki hit dönemlerindeki üyelerden biriyim, oranın demirbaşlarını tanırım :) Şimdi terkedilmiş kasaba gibi.
  • Greft Miktarı 3100

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 13 Ocak 2016, 18:05:20 »
İron , haklısın. Ben ilk 5 mg alıp bi kutuyu bitirdiğimde tırnaklarımda acayip etki etmişti. Daha hızlı uzama ve daha güçlü tırnak yapısı oluştu. Şimdi 1 mg az gelicek gibi ama , dediğim gibi günde 2 kapsül allıcam. Bitincede 5 mg ye dönerim.

Sağlam abi ortalarda kökler çıkıyor ama ufak ve cok kalınlar. Resimlerde pek belli olmasada senin bunu fark etmen büyük ustalık:") onlar uzasa ve çoğalsa problem olmucak. Ama saçlarımı yıkadığımda hala daha ekilenlen saçlarım dökülüyor. Ve ön hattaki saçlarımın uçları kırık şekilde L gibi. Uçlarından kırıklarını almam gereklimi , uzamalarını istiyorum aslında . Kesme taraftarı değilim o yüzden , ekim saçlarımı hiç kesmedim henüz zaten.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 13 Ocak 2016, 18:09:05 »

Kuru üzüm çekirdeği, kabak çekirdeği evet dostum bunlar işe yarıyor..Hatta kabak çekirdeği prostata iyi geldiği için bazı amcalarda, dedelerde finansteride görevi görüp saç bile çıkarmış...Sürekli kabak çekirdeği yiyerek 50-60 yaş arasında saçlarında ciddi artış yaşayan örnekleri çok duydum..Yiyebilirsin, kesinlikle faydası olur..Zaten beslenmede saç dökülmesinde önemli bir yere sahip..

Bu arada cilthekimininde geçmişteki hit dönemlerindeki üyelerden biriyim, oranın demirbaşlarını tanırım :) Şimdi terkedilmiş kasaba gibi.
Evet bi ara çok meşhurdu orası Mordor ve HayAxiSeytan mı ne vardı. Lakin kabak çekirdeği çok yersen az sıkıntıya girersin. Cinsel gücü arttırdığını biliyorum o şimdlik dursun saçta yok :)

İron , haklısın. Ben ilk 5 mg alıp bi kutuyu bitirdiğimde tırnaklarımda acayip etki etmişti. Daha hızlı uzama ve daha güçlü tırnak yapısı oluştu. Şimdi 1 mg az gelicek gibi ama , dediğim gibi günde 2 kapsül allıcam. Bitincede 5 mg ye dönerim.

Sağlam abi ortalarda kökler çıkıyor ama ufak ve cok kalınlar. Resimlerde pek belli olmasada senin bunu fark etmen büyük ustalık:") onlar uzasa ve çoğalsa problem olmucak. Ama saçlarımı yıkadığımda hala daha ekilenlen saçlarım dökülüyor. Ve ön hattaki saçlarımın uçları kırık şekilde L gibi. Uçlarından kırıklarını almam gereklimi , uzamalarını istiyorum aslında . Kesme taraftarı değilim o yüzden , ekim saçlarımı hiç kesmedim henüz zaten.

Dostum benimde dökülüyor ama şok dökülme gibi değil saçlarıma su ile sılatıp elle masaj yaptığımda 3-4 tane geliyor. ama L şeklinde değil. Kısa kısa olanlar ekim yapılmayan bölgeden olmasın. Çünkü bende korktum kısa kısa saçlar dökülünce sonra sadece ekim yerine elimi atınca dökülkme olmuyordu. Arkada tarafa atınca dökülüyordu 3-4 tel.

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 13 Ocak 2016, 18:22:13 »
Kendi saçlarımda var tabi arasında ama , ekim saçı olanlar bariz belli oluyor. Saçları yıkarken ekili bölgeyi elimle ovuşturduğumda ekim saçlarımda dökülüyor

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 13 Ocak 2016, 18:39:53 »
İllaki dökülür ama sok dökülme de ki gibi dökülme oluyorsa sıkıntı bence. Çünkü sağlıklı ve dökülemeyecek sac bile günlük 100 tel dökülme normal sayılıyor

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 13 Ocak 2016, 18:40:43 »
Benim ilk dillendirdiğim 2. şok gibi bir şey mi selo? Saç şoka giriyor, şoktan sonra tekrar çıkmaya başlıyor ve bir süre sonra tekrar dökülüyor..Minik boyda, kalın telli saçlar..Ekim saçı olduğunu anlıyorsun..Bazen ucundan da anlıyorsun baston şeklinden dolayı.

Selo baston tipi çıkan saçlardan bahsediyorsan, uçlarını ister ister kesme çok farketmez..Doktorlar kendileri de söylüyor zaten ilk çıkan saçlar çok tipsiz oluyor diye, ilerleyen süreçte saç tıraşı oldukça onlar düzeliyor..Ekilen saçlarda bir süre sonra koparak dökülüp tekrar çıktıkça diğer saçlarla aynı tipe geliyor ama bu süreç 1-2 yıl arasında olur.
  • Greft Miktarı 3100

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 13 Ocak 2016, 18:40:58 »
ufak döküntüler aslında ekilmiş çok az uzamış ama sokada uğrmayım derinin içinde kalan saçlar bunların zaman içinde dökülmesinin sebebi alttan gelen yeni saçın onu itmesinden kaynaklanıyor yani küçük yaştaki cocugun süt dişi gibi düşünebiliriz alttan gelen ana diş süt dişini itekliyor bu bahsettiginiz saçlar 8.aya kadar kalabiliyor ama sonunda büyük bir bölümünden yeni saçlar geliyor.......biraz espirili bir söylemle bu saçlar konturpiye de kalmış saçlar çokayım mı çıkmayayımmı benim 3....5....tel saç var 1.5 cm uzunluga ulaşmış ama ondan sonra uzamayan .......yani arkadaşlar uzayan saç şok olsada olmasada bir muddet sonra yeni saç uretmeye devam ediyor ama vakti gelince

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 13 Ocak 2016, 18:43:37 »
Sağlam hocam bu bahsettiğimiz dökülen saçlar ince saçlar değil ama kalın telli minik saçlar..
  • Greft Miktarı 3100

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 13 Ocak 2016, 18:46:16 »
Aslında sağlam hocam sunu demek istiyorsun anladığım kadarıyla eğer ekilen saclar bir miktar uzuyorsa bu dökülse bile geri mutlaka çıkacaktır. Ekilen sacların soka uğramayanlar saha sonra kopuyor bu durum bende de oluyor cok az olsa bile masaj yaparken geliyor. Lakin ince ince sökülen sekli bozuk olmayan saclar da dökülüyor bunun ekim olduğunu sanmıyorum normal dökülme sürecindeki saclar heralde

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 13 Ocak 2016, 18:48:16 »
İron aynen dediğin gibi ama saçı 3 gün yıkamayıp , birden yıkayınca dökülmeler oluyor. Normaldir sanırım , tabi eğer oran artmadıkça. O dökülen saçlar eğer ilerde yine çıkıcaksa problem değil.

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 13 Ocak 2016, 18:48:24 »
ince saçlar saçlar sanırım  saç döngüsü ile alakalı saçlardır normalde sok dökülme 2.sefer oldugunu pek duymadım yada enjekte edilen sıvı ana saçı güçten düşürüp bir miktar uzadıktan sonra soka uğrayabilen saçlardır diye düşünüyorum.......ama şu var saç uzumışsa orda bir canlı kök var demektir oda zamanı gelince cıkacaktır yani telaş..yok :D

Facebook Twitter Instagram