Gönderen Konu: İlhan Serdaroğlu 2600 greft 23 Eylül 2015 - ( 25.11.2016 1700 greft revizyon )  (Okunma sayısı 117487 defa)

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Vay arkadas sonuclari gordukce psikolojim bozuluyor :) hayirli olsun kardesim ekimin oncelikle. Gercekten sabir istiyir ekim sonrasi. 45 gun oldu sok dokulme bitti. Lakin sonraki surec boyle yavas ilerleyecekse vay halimize. Allah sabir versin bizlere :) insaAllah bekledgimize yaptgimiz strese  deger

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah , zaman akıp gidiyor ya emin ol. Sadece düşünmemeye çalış fazla saçları , normal yaşantına devam et. Ben ilk ekimimde öyle yapmadım ,tek tek günleri saydım zaman geçmedi adeta. Şimdi ekiminde ise hiç zaman kavramına takılmadım , 88 gün olmuş ve hiç anlamadım nasıl geçtiğini

Anka008

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Abicim sen memnunmusun iilhan hocadan suanki gidişat seni tatmn ettimi. Yarın görüşmem var önerrmisin

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla ben pişman değilim İlhan serdaroğluna ekim yaptırdığım için , gerçekten çok iyi ekimleri var ama kötü ekimleride çıkıyor arada. Kişiye ve saç yapısına , açıklığına göre değişiyor tabiki

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
129. gün

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ön taraf çok iyi duruyor da orta da ki seyreklik de giderse 3 4 aya süper olur kullandığınız ilaç falan var mı bu arada

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilen saçlar dökülmüyo diyorlar ya enseden alınan dökülmeye meyilli olan saçlar dökülüyo bence. Yani enseden alınan saç dökülmez diye bir kural yok.

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sana zahmet bidakine ıslak bı foto atsana

Fue Surgeon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
şu son 3 fotoğraf azmin gücü yemin ediyorum :)

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Solgar biotin kullanıyorum sadece, onun dışında kullandıgım bi ilaç yok

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam gayet güzel görünüyor. toppik var mı şuan ?

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Toppik yok

Anka008

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Abicim ben pek anlamadım sen şimdi bu acıklığı kaç greftle bu hale getirdin.ilhanserdar oğlumu bu son haline getirdi. Ben konuyu tam anlamadm abicim acıklık cok fazla sonuc muhteşwm olmus gref sayısı 2600 mü nedemek bu.

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
2600 greft ekildi ilk baş. Daha sonra seyrek kalan alan için 1700 greft ekim daha yapıldı ücretsiz olarak ilhan serdaroğlu tarafından.

Anka008

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Harika olmus. Güle güle tara;) sen memnunmusun içine sinmeyen birşey varmı

Facebook Twitter Instagram