Gönderen Konu: İlhan Serdaroğlu 2600 greft 23 Eylül 2015 - ( 25.11.2016 1700 greft revizyon )  (Okunma sayısı 117486 defa)

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam son özellikle son fotoğrafa baktığımda şunu bir iyi bir de kötü birşeyi görüyorum.. iyi olan ekilen bölgede çıkışlar başlamış.. kötü olan ise ; saç çizgisi ve hemen üstü ne kadar da güzel planlanmış ve gerçekten çok güzel de görünüyor. yani saç çizgisine verilen önem ortalara da verilmiş olsaydı ordan da tatmin edici çıkışlar olsaydı da şu 2.ekim eziyetine girmeseydin sende.. ama olan oldu artık. insallah sıkıntılı bölgede çıkışlar başlarda ön ve orta taraflar koordineli bir şekilde güzel bir sıklığa bürünür. hayırlı olmasını diliyorum.

HMÖ52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum tekrar geçmiş olsun. Bende ilhan hocaya ekim düşünüyorum yalnız devamlı aynı problemi yaşıyan biri neden orta alana vertekse önem göstermez sadece ön çizgi için uğraşıp gerisini boş verir anlamam. Ne kadar ekimin arkasında dursada 2 sene vaktini çalmış oluyor.

eliascanetti

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum geçmiş olsun. Bütün fotoğraflarına en baştan baktım ve bu seferki ekiminden sonra tamamen memnun olacağına inanıyorum, o orta kapanacak bence.

Yalnız enseyi görebilir miyiz? 2. ekimden sonra ne durumda acaba

Fue Surgeon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar önlere önem veriyor derken neyi kastediyorsunuz anlamıyorum, adam klasik 3000 greftlik ekimler yapıyor, 3000 greftle de ancak ön bölgeyi sık ekebiliyor yoksa her yere aynı yoğunlukta ekim yapıyor da ön tarafta daha iyi işçilik yaptığı için öndekiler çıkıyor değil, tam kel kafa 3000 greftle ancak bu kadar kapanır, ha ikinci ekimde 1700 ekeceğine başta 4300 ekmeyi deneyebilirdi.

bold pilot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İşte bir ekim planlaması hatası. Baştan minimum 4500 ekilmeliydi 2 güne yayarak.
Ama olsun, zaman dışında kaybedilen birşey yok neticede, donör yerinde, 1700'le o aralar dolar iyice.

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlhan hocanın sevdiğim tarafı fedakar cana yakın olması.hatasını kabul edip ikinci operasyonda ücret almaması.1 yıl sonra bambaşka bir selo görülecek.

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
83. Gün flaşlı
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2017, 23:07:02 Gönderen: SeLo »

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
,

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
,

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
,

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu kaç aylık sac ya

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
88. Gün

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun öncelikle ön taraflar iyi sıklaşmış :) saç dökülmeniz kaç yıldır vardı bir de ekimden önce saç dökülmeniz durmuşmuydu teşekkürler

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla saç dökülmem daha 16 yaşımdayken başladı. Şuan 22 yaşımdayım ve dökülme devam ediyor , ama daha yavaş bir şekilde

Facebook Twitter Instagram