Gönderen Konu: İlhan Serdaroğlu 2600 greft 23 Eylül 2015 - ( 25.11.2016 1700 greft revizyon )  (Okunma sayısı 117493 defa)

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gard , aynen bu konuda ilhan hocanın hakkını yememek gerek

Gard

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Gard , aynen bu konuda ilhan hocanın hakkını yememek gerek
Haklısın arkadasım yiğidi öldür hakkını ver işini iyi yapan herkesin hakkını vermek gerek umarım umduğun sonuca ulaşırsın

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
güzel kardeşim... Allah tan dua ile dilerim ki girdiğin bu sıkıntılı dönemlerden alnının akıyla mutlu mesut çıkarsın.. inşallah güzel olur sonucun . şu anki hali bile ekilmemiş halinden on kat güzel. bahtın açık olsun kardeşim

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sackolik güzel dileklerin icin cok teşekkür ediyorum..Allah razi olsun , umarım hepimizin bu derdi son bulur.

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bugun 15. gün bütün kabuklar döküldü

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
devam

Fue Surgeon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu İlhan hoca da bir acayip bir ekiyor çıkıyor fıstık gibi bir ekiyor çıkmıyor, bir ekiyor nekroz oluyor sonra bir daha ekiyor... adam bir türlü istikrarlı ekim yapamıyor, sizin gene ekilenler çıkmış 2600 ekmişti önceden o 2600 bayağı bir kapatmış yani adam az ektiğinden değil greft sayısı az olduğundan istediğin sonuç ortaya çıkmamıştı bu sefer iş tamam gibi, donörün son durumu nedir acaba bu 2 ekimden sonra nasıl bir görüntü var paylaşabilir misin ?

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence ilhan hoca doktor olarak iyi, bir çuval inciri berbat eden asistanı.kanal açımını ve kök yerleştirme işlemini asistanı yapıyor.İlhan hoca kök alımını yaptıktan sonra geri kalan işleri yardımcı personele bırakıyor.En büyük handikap bu .Muttalip ve Zekeriya hoca gibi ekim işlemini günlere yayıp baştan sona kendisi yapabilir.Yoksa kendisi bir plastik cerrah sıradan pratisyen doktor değil.Muhakkak bilgilidir.
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2016, 23:33:10 Gönderen: pete71 »

metafor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam senin bu ön bölgeye 2600 greft mi ekildi sadece

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
fue surgeon , Evet ilhan hocanın cok iyi ekimleride oluyor kötü ekimleride oluyor. Yani iş biraz şansa kalıyor.Dönör resmini ilerleyen günlerde paylaşıcam.

pete71 , dediklerine katılıyorum. İlhan hoca doktor olarak iyi ve tecrübeli birisi. Greftleri almasında hiçbir problem yok , gayet işinin ehli bence. Fakat kanal açımı ve saçların ekim kısmında da kendisi yer alsa daha iyi sonuclar cıkacagını bende düşünüyorum. Yani greft alımı ve kanal açım işlemini kendisi yapsa , ekim işinide asistanları yapsa bence sonuclar cok daha iyi olur.

metafor , konuma baştan bir göz atarsan hangi alana ekim yapılmış ve sonradan nereye revizyon yapılmış gayet belli hocam.

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
27. gün

Fue Surgeon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selo nasıl kardeşim durumlar ?

zapturyandanal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim senin konunu yeni gördüm. çok yorum yazan biri de değilim ama hayatının en doğru işini yapmışsın ;D bir görüntü bu kadar mı değişir yaa

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fue Surgeon ; durumlar şuan normal 76. gün bügün. Çıkışlar ufak ufak başlıyor gibi sanki , solgara başladım 1 hafta önce , bakalım 2 aya belirginleşir umarım.

Zapturyandanal eyvallah. Yorum yazmak iyidir ya , bundan sonra dahada yazmalısın :)

Facebook Twitter Instagram