Gönderen Konu: İlhan Serdaroğlu 2600 greft 23 Eylül 2015 - ( 25.11.2016 1700 greft revizyon )  (Okunma sayısı 117492 defa)

supersonic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İlhan Serdaroğlu 2600 greft 23 Eylül 2015
« Yanıtla #270 : 18 Ekim 2016, 23:11:24 »
şimdi yazmışsın topikli diye ister istemez bir de topiksiz foto at diyesi geliyor insanın :)  sonuç için ilhan hocayı tebrik edemesek de revizyon yapmayı önererek yaptığı işin arkasında durması diğer ekim yerleri için güzel bir örnek donör bölgeyi ekonomik kullandığı için revizyon yaptığında bile ilerde sana gerekli olursa yetecek grefti bırakacaktır diye ümit ediyorum. ilhan hocaya ektirmek belki riskli ama telafi edilemez değilmiş onu anladık...

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #271 : 06 Aralık 2016, 22:39:38 »
Herkese selamlar. Bilindiği üzere saçlarımın orta alanı zayıf kalmıstı. İlhan hocayla bu durumu konustuk ve revizyon yapıldı. 11 gün önce , yakşalık 1700-1800 greft ekildi ve 5 saat sürdü. Herhangi bir ücret ödemedim. Yaşım 21 oldugu için saçlarım agresif dökülme sergiliyor sürekli.  Resimleri paylaşıyorum

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #272 : 06 Aralık 2016, 22:40:52 »
.

incetelli44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun 2. Ekiminde. Benimde yaş 20 bende de çok erken başladı dökülme (lösemi hastalığı geçirdim onunda etkisi olduğunu düşünüyorum). Senden ricam bende ekim düşünüyorum ilhan hocayı tavsiye eder misin ? Zekeriya kul hocayı düşünüyorum ama ilhan hocanın ekimlerini de beğeniyorum şimdiden sağolasın :)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hem revizyon ekimi hem de saçlar kesilmeden bir ekim yapılmış..Bu revizyon ekiminin sonucu çok önemli tespitler sağlayacak.

İnşallah gönlünce olur Selo, orta kısımda hallolursa güzel saçlara sahip olacaksın.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sal44 kardeşim geçmiş olsun öncelikle. İlhan hocanın cok iyi ekimleri var tabi ama kötü vakalarıda cıkabiliyor.Yani bu bu senin saç yapınla ve saç ekimi sonrası saçlarını korumanlada alakalı. Ben ilhan hocaya yaptırdıgıma pişman değilim , sende gidip bir konusup aklındakileri paylaşabilirsin. Zekiriya Kul'a gelirsek onunda cok iyi ekimlerini gördüm forumda , fiyat olarak biraz daha pahalı diye biliyorum ilhan hocadan. Karar sana kalmış.

İron  evet saçlar kesilmeden revizyon yapıldı ancak , ekim sonrası saçları yıkamak ve bakımı uzunken daha zor. Bu yüzden ekimden yaklaşık 10 gün sonra kısalttım. Ekim bölgesine dikkat ederek.
İnşallah güzel olur iron , görüceğiz.

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimiyle ilgili kafasında soru işareti kalan arkadaşlar , ben yaptırdım evet orta alanlar seyrek oldu oraya tekrar bir ekim daha yaptık. Ama bu zaman zarfında kendime olan güven gelişti , yani ekim yapılıpta o saç çizgisinin oluşması bile size bir hava katıyor kanımca. Orta alana yaptıgımız ekimde güzel olursa benim için süper olucak.

Ekim öncesi ve Ekimden 1 yıl sonra saçlarımın kısa hali

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Burda ise saçlarımın orta alanında toppik var , toppiksiz şu görüntüyü yakaladıkmı iş tamam.

fluhayat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
geçmiş olsun selo. ben de ekim ayının başında revizyon yaptırmıştım. ilhan hoca o konuda sözünü tutan birisi bu konuda onu takdir ediyorum. ancak sitede ektiren arkadaşların çoğunun lokal bölgelerinde saçların çıkmadığını gördüm. umarım iyisi olur. benim revizyon ekiminden sonra şok dökülmem çok az oldu. umarım seninde öyle olur.

KaRa

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun inşallah istediğin gibi sonuçlanır sürecin sabrın bol olsun...

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
fluhayat Teşekkür ederim. Evet ilhan hoca o konuda ekimin arkasında duran birisi. Başarız olmuşsa kabullenip bir revizyon yapabiliyor. Bazı merkezler ekimin başarısız oldugunu kabul etmeyip seni ortada bırakabiliyor. Ama tabiki bunun hiç yaşanmaması daha mutluluk verici olurdu. Benim şok dökülmede az olursa sevinirim saolasın.

KaRa teşekkür ediyorum. Aynı şekilde senin ekiminde hayırlı olsun..Bol saçlı günler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlınolsun ekimin
Global Moderator

Eray

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun ekim gayet güzel görünüyor ben de haftaya ilhan hocadayım inşallah iyi sonuçlar alırız

verteks

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun. 2600 grefti çok geniş bir alana ekmiş. Siz mi istersiniz az greft ekilmesi bu, yeterli gelir mi sizce

SeLo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hintell , tesekürler. 

Eray sağol dostum , inşallah senin ekiminde başarılı olur.

verteks , 2600 grefti önlere sık olarak ekti ilhan hoca. 2600 greft ekim yapıldığı dönem için yeterli geliyordu önlere sık ekim yapıldı ortalara doğru seyrekleşti tabi ve saçlarımda 1 yıl içinde dökülmeler olunca orta olana bir revizyon yapıldı. Sanırım yeterli olur.

Facebook Twitter Instagram