Gönderen Konu: 2.5 yıllık ilişkim bitti.  (Okunma sayısı 3302 defa)

Andrea

• Hero Member
Ynt: 2.5 yıllık ilişkim bitti.
« Yanıtla #31 : 26 Eylül 2021, 20:19:23 »
Ben de 22 yaşındayım şimdi söylmesi kolay tabi ama insan yakından olayın içinde oldu mu gerçekten zorlaşıyor bu tür işler klasik abi bilirsin işte bağımlı olmuşsun her gün onunlaydın ama şimdi yok ilişkinin içini bilemem ama belki de çok bitmesi gerek bir ilişki de olabilir kangren bir ilişki yani sadece belki de bağımlılık yaptığı için uzun sürmüş bile olabilir ben orasını bilemem ama seni ve onu da tanımayarak sadece anlattıklarından yola çıkacak olursam bağımlılık yani bu başka bir şey olduğunu düşünmüyorum malesef senin için bu ayrılık süreci kritik ve önemli bir zaman olan KPSS sınavına denk gelmiş ben olayın uzağında olan birisi olarak ve buna benzer bir olay yaşadığım için  sıra sıra şu düşüncelerimi dile getirmek isterim içinden kafana uyan varsa uygularsın zaten

1-Abi söylemediğin ve içine dert olan bir şey varsa git söyle bu nefret olabilir kırgınlık olabilir adına ne dersen de git söyle söylemezsen aklından çıkmıyacak ve bu sınav senesinde ders çalışırken illa aklına gelecek ve senin bütün odak noktanı alıp götürecek o yüzden bırak battı balık yan gider hesabı düşün git içinde bir şey varsa netleştir dibine kadar aksın gitsin bitsin artık bilinçaltın bile bittiğine inansın yani.

2-Bence ikiniz bir elmanın tamamı değil de her biriniz bir elma düşüncesiyle hareket et yani tam ifade edemiyorum şu an ama demek istediğim sen o olmadan da yaşarsın ders çalışırsın o sen olmadan da gezer tozar yani o yüzden bu klasık bağımlılıktan uzak dur

3-Ders konusunu çok kafaya takıyorsan 1-2 hafta artık zamanı sen belirlersin uzaklaşmaya çalış bir şeylerden ama sakın boş durma boş durarsan naneyi yedin düşündükçe düşünürsün kurcaladıkça kurcalarsın bir bakmışsın düşünce batağının en dibindesin

4-GERÇEKTEN HEDEFLERİNE ODAKLANMALISIN ARTIK LİSEDE DEĞİLİZ ÜNİVERSİTE SON SINIFTAYIZ VE ARTIK HEDEFLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK ZORUNDAYIZ ÜLKENİN DURUMU ZATEN BELLİ GEÇİM SORUNU ZATEN BELLİ İLERİDE ALACAĞIMIZ MAAŞTA BELLİ O YÜZDEN ÇALIŞMAKTAN VE KENDİMİZE ODAKLANMAKTAN BAŞKA  HER KOŞULDA HER NE OLURSA OLSUN BAŞKA HİÇBİR ÇAREMİZ YOK O YÜZDEN İNSAN BAZEN YORULUR BAZEN İLERİYE ADIM ATACAK GÜCÜ DE NEFESİ DE KALMAZ DİNLEN KENDİNE VAKİT AYIR AMA ARTIK ÇALIŞIP KENDİNE ODAKLANMA GÜNÜN VE ZAMANIN GELDİĞİNDE BUNUN İÇİN ADIM ATMAYACAKSAN MALESEF KUSURA BAKMA YARINDA ATAMAYACAKSIN SONRA Kİ GÜNDE BİR HAFTA SONRA DA EN SONUNDA BİR BAKMIŞSIN SINAV GÜNÜ GELMİŞ VE HEDEFLERİNİ VE HAYALLERİNİ BELKİ 1-2 YIL DAHA ERTELEMİŞSİN O YÜZDEN KENDİNE ODAKLAN ZAMAN HER ŞEYİ ÇÖZER NE KADAR DÜŞÜNÜRSEN O KADAR SENDE PATLAR

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 26 Eylül 2021, 20:46:41 »
 bende 17 yasında birini sevdim ustune dahada sevemedim sevdiğimi sanmıştım nasılsa geçmez bunu bil bir çok insanın ömründe bir kere oluyor gectiğini sanıyor ama gecmiyor yapcak bişi yok ölü gibi geleceğe yoğunlaş.bir sevdik ustune bir sürü güzelide şusuda busuda geldi onun yerini tutmadı.50 sene gecse bir tarafında kalıyor belki piskolojik takıntı bu belki şu belki bu.tek kolu trafik kazasında bıraktık otekinle araba surcez gibi dusun artık tek kolla ne kadar sürülürse...
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #33 : 26 Eylül 2021, 22:26:06 »
gencsin daha hocam
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2021, 22:33:12 Gönderen: tesla1757 »

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 27 Eylül 2021, 12:22:48 »
Kısa ve öz yazayım ben evliyim şu an 3 tane çocuğum var senin yaşadıklarını bende yaşadım zamanında biz sevgiliden öte evli gibiydik ayrıldığımız da neler yaşamadım saymakla bitmez saç dokulmemi bile buna bagliyorum 😀1 deri 1 kemik kalmıştım tek unutma yöntemi var o da ölüm diyordum zamana bırak dönme dönersen düzen tutmaz artık şimdi mi sadece gülüyorum ailemin saçının teline degişmek o kadar basit insanlar zaman geçtikçe anlarsın kardesim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 27 Eylül 2021, 16:24:51 »
Kısa ve öz yazayım ben evliyim şu an 3 tane çocuğum var senin yaşadıklarını bende yaşadım zamanında biz sevgiliden öte evli gibiydik ayrıldığımız da neler yaşamadım saymakla bitmez saç dokulmemi bile buna bagliyorum 😀1 deri 1 kemik kalmıştım tek unutma yöntemi var o da ölüm diyordum zamana bırak dönme dönersen düzen tutmaz artık şimdi mi sadece gülüyorum ailemin saçının teline degişmek o kadar basit insanlar zaman geçtikçe anlarsın kardesim

Ayrıldığın insan iyi ve masum biri ise ayrılmak çok zordur
Ama kötü sana yanlış yapan biri ise kolaydır

İyi ve masum temiz kalpli birini sevip ayrılırsanız işte ozamam s..çtınız:)
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 27 Eylül 2021, 16:25:13 »
 aynen
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Rezzak

• Full Member
« Yanıtla #37 : 27 Eylül 2021, 20:06:02 »

.... Haklısın abi
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2021, 20:17:08 Gönderen: RezzakKelSever »

Atınçsen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 29 Eylül 2021, 12:16:42 »
Geçmiş olsun arkadaşlar imreniyorum size nasıl 2.5 yıl bi iliskiyi sürdürebiliyorsunuz :)
bu süreçte uyku destek hapı alabilirsin ama dikkatlı sekilde tabi en azından geceleri düşünceler artar uykuyla geçirebilirsin

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 29 Eylül 2021, 15:17:52 »
olur olur  zamanla olur yüzünü bile unutursun
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 29 Eylül 2021, 15:37:22 »
Herkes bir parçasını bırakmış. Yaşım daha 19. Ne bir ilişkim oldu ne de bir kız ile yakınlaşmam. İstesem güzel bir ilişkim olurdu ama aklım hep geçmişte kalıyordu. O hayal ve kalp kırıklıkları. Bir süreden sonra her şeyi bıraktım. Duvar koydum o işlerle arama. O günden sonra saçlar beni terk etmeye başladı. Dökülmemiz Bruce ile benzer bu arada.  Artık eskiye göre ne bir özgüvenim kaldı ne de bir girişkenliğim. Herkes gençliğini istediği gibi yaşayacakken ben yaşayamayacağım. En çok buna üzülüyorum. İleride saç ektirsem de bana bu yıllarımı geri veremeyecek. Çalınacak bir gençlik duruyor önümde. Kendimden daha kötü durumda olanlarda var. Biliyorum hayat hiç adil değil. Artık boş boş bakıyorum yüzlere. Hiçbir şeye ihtimal vermiyorum. Ne yapacağımı kestiremiyorum. Hiç olmadığım kadar yalnızım. Umarım bir çıkış yolu bulabilirim. Böyle yaşamak çok zor.

Beni tarif ettin aynı . Sana bütün like butonlarını basmak istiyorum .
Çok eksik hissediyorum kendimi . Bırak sevgiliyi hiç bişey saçımın dökülmesi kadar bana koymadı . Birşey değil kendimi yakışıklı da buluyorum çok ağır geliyor bana .  Güzel bir anı yaşasam da  çok fazla mutlu olsam da o anda sanki bir yerde saklıyorum kendimi tam sevk alamıyorum . Biliyorum böyle yaşamak zor , kafaya takmamak akışına bırakmak lazım . Bizi birde yıpratan toplumun sözleri davranışları en çok da ondan çekiniyoruz .
Sana tavsiyem bir uğraşın olsun . Ben vücut geliştirme yapmasam kafayı yerdim .

Skooo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 08 Ekim 2022, 22:29:59 »
Herşeyin ilacı zaman zamanla unutacaksın diyemem ama zamanla acın azalacak merak etme, kafana takma desekte takıyor insan, gündüz bir şekilde vaktini geçirip unutur gibi oluyorsun ama yastığa kafanı koyunca yine gözünün önüne geliyor. Ama karaları bağlayıp kendini soyutlama dışarı çık gez toz arkadaşlarınla vakit geçir ve biran önce başka birini bulmaya bak hayata küsme. 2006 2022 16 yıl olmuş unutmuyor insan ama tatlı bir hatırası oluyor ara ara aklıma gelince. O duygular 1 kere yaşanıyor belkide kavuşulamadıgı için öyle geliyor insana ama hayat onsuzda yoluna giriyor ve devam ediyor merak etme. Ama sana tavsiyem yine söylüyorum o psikolojiden kurtulman için başka birini biran önce bul tabi sırf bu yüzden biriyle birlikte olupta kızada yazık etme. Beğendiğin sevebileceğini hissettiğin biri olsun :)

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 10 Ekim 2022, 00:56:32 »

konu hortlamış yazayım dedim sadece 2 ay sevgili kaldık ciddi bir iliskiydi üniversite 2. Sınıfım 2 ay sürdü ama 20 yıl gibi acı çektim hatalar yaptım aldatma ihanet değil bazı şeyleri göremedim sonradan anladım hatamı ama bitirmek istedi hiçbir kız onun kadar bana değer verip sevmedi sanki ruh ikizim gibiydi çok mutlu oluyordum onunla ama olmadı istemedi kariyerime odaklanicam dedi ben seni değil bir ilişki istemiyorum dedi en son ikimizde ağlayıp sarılarak bitirdik en sorunu yaşadım hintel hocam sizin dediğiniz gibi iyi ve masum biriydi ben kaybettim hatalarımla ben bu acıyı yaşadım 2 buçuk ayriyiz her anı her hatırayı hatırladıkca çok kötü oluyorum nasıl bir his çok iyi bilirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 10 Ekim 2022, 02:50:21 »
Şimdi kardeşim sen kendini boşa suçluyorsun.
Bunu belirteyim.

Hayatta hatalar olur yanlış davranışlar olur ama bazı şeylerin dozajı
Normal seviyede ise bu sorun edilmez.

İlişki zamanla oturan bir durumdur

Her sorunu büyütüp daha büyük sorun haline getiren insanlara
Kendini ve bu hatayı neden yaptığını anlatarak geçirceğin zaman
Hem saçlarını döker hem seni çökertir hem cildini etkiler
Kısaca sırtında 50 kilo yük taşıyan bir insan olursun
Kendine saygın da kalmaz

İlişki zamanla oturur bu zamanı sana vermeyen insan
Her şeyi sorun eden insan zaten seni bitirir mutlu etmez.

Hayırlısı olmuş. Bence sen hoşandığın için fazla anlam yüklemişsin
Hoşlandığın kapıldığın için harika vakit geçirmişsin.
Yani o senin gibi değilmiş.
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 10 Ekim 2022, 19:22:45 »
 hepimizin basından gecti.onsuz asla olamam der insan onsuz olabilirsin diyenlere hayatta inanmaz çünki oyle bir ihtimal yoktur gozunde ama zamanla dersinki iyikide olmamış.suçlama kendini.belli olmaz serbest bırakır uzaktan takip eder belkide dediği gibi kariyerini senden onemli gormuştur salla gitsin.kimler gelio kimler gecio.30 sene evli kalıp yuvayı bozan var.kariyerini senden onemli gorduyse zaten bu kadar sevilicek insan değilmiş.boşlukta insan insanlara bağlanıo.onemli olan boşlukta kalmamak

Facebook Twitter Instagram