Gönderen Konu: 2.5 yıllık ilişkim bitti.  (Okunma sayısı 3312 defa)

Bruce Wayne

• Sr. Member
Ynt: 2.5 yıllık ilişkim bitti.
« Yanıtla #15 : 25 Mayıs 2021, 01:04:56 »
Mümkün olduğunca sosyalleşmeye çalış. Sosyalleştikçe üzüntün azalacaktır. En azından aklına gelmeyecektir. Aklına gelmeyince de etkisi yavaş yavaş azalır.
Hocam şu zamanda çok zor, ayrıca pandemi olmasa bile ben biraz sessiz, pasif birisiyim. Öyle geniş arkadaş çevrem filan da yok ne yazık ki.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 25 Mayıs 2021, 01:05:41 »
Hayırlısı değilmiş.Yenisi bulunca anlıyorsun.
Bu tür uzun süreli ilişki ister miyim emin değilim hocam artık. Ya da olsa bile gelecek için planlar filan yapmadan anı yaşayacaksın.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 25 Mayıs 2021, 12:59:53 »
Hocam şu zamanda çok zor, ayrıca pandemi olmasa bile ben biraz sessiz, pasif birisiyim. Öyle geniş arkadaş çevrem filan da yok ne yazık ki.

Yalnız kaldıkça eski ilişkini daha çok özlersin. Bu özlem gerçek bir özlem olmaz. Sadece yalnız kaldığın için başka çaren kalmaz. Aynı durumu ben de yaşadım. Herhangi bir meşguliyetin olmazsa eğer sürekli eskileri hatırlarsın. Kendine bir meşgale bul.
  • Yaşınız 28

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 25 Mayıs 2021, 14:02:05 »
Vay be abi sen de mi..
2,5 yıl bir eşik galiba, atlatan evleniyor.

Sanırım öyle dostum 2,5 yıl kolay değil 24 gün oldu:)
Global Moderator

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 25 Mayıs 2021, 14:54:37 »
Arka fonda "Ezel 71. Bölüm" çalıyor... "Geçiyor abim, geçmez sanıyorsun ama... Bitmiyor tabi, biter mi... Sonra başka biri çıkıyor karşına, çıkmaz diyorsun ama çıkıyor... Seviyorsun, sevmem diyorsun ama seviyorsun..."

Ne güzel bir replik. Her şeyi özetliyor.
  • Yaşınız 28

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 25 Mayıs 2021, 21:16:51 »
Yalnız kaldıkça eski ilişkini daha çok özlersin. Bu özlem gerçek bir özlem olmaz. Sadece yalnız kaldığın için başka çaren kalmaz. Aynı durumu ben de yaşadım. Herhangi bir meşguliyetin olmazsa eğer sürekli eskileri hatırlarsın. Kendine bir meşgale bul.
Çok haklısınız hocam bunu ben de gözlemledim. Tanıdığımın dershanesi var belki oraya gider zaman geçiririm, hem de öğretmenlik için bir şeyler öğrenirim.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 25 Mayıs 2021, 21:22:01 »
Allah yardımcımız olsun abi, gerçekten çok zor. Ben acaba hala beni düşünüyor mudur diye düşünürken, onun belki de aklında bile değilim. Çok aciz hissediyorum bazen kendimi.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 25 Mayıs 2021, 21:29:01 »
Çok haklısınız hocam bunu ben de gözlemledim. Tanıdığımın dershanesi var belki oraya gider zaman geçiririm, hem de öğretmenlik için bir şeyler öğrenirim.

Neresi olduğu farketmez ufakta olsa sosyalleşebileceğin bir ortam olsunda. Mutlaka faydana olacak...
  • Yaşınız 28

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 25 Mayıs 2021, 22:08:11 »
Allah yardımcımız olsun abi, gerçekten çok zor. Ben acaba hala beni düşünüyor mudur diye düşünürken, onun belki de aklında bile değilim. Çok aciz hissediyorum bazen kendimi.

güçlü olucan kardeş Hayata karşı güçlü olucaksın güçlü olucaz  ne olursa olsun başını kimseye eğmeyeceksin dik dur geçer hepsi
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 27 Mayıs 2021, 20:40:12 »
 bir şarkıda diyordu hiçbir zaman unutmuyoruz sadece uunutmuş gibi yapıyoruz diyordu yada zamanla gercekten unutuyoruz ama işin gerceği yakın zamanda yapıcağın bişi yok.unutamıcaksın belki ilerde belkide o zamanda unutmayıp unutmuş gibi yapıcaksın.gurur sanırım sorun sendeki gurur
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 26 Eylül 2021, 02:02:38 »
Herkes bir parçasını bırakmış. Yaşım daha 19. Ne bir ilişkim oldu ne de bir kız ile yakınlaşmam. İstesem güzel bir ilişkim olurdu ama aklım hep geçmişte kalıyordu. O hayal ve kalp kırıklıkları. Bir süreden sonra her şeyi bıraktım. Duvar koydum o işlerle arama. O günden sonra saçlar beni terk etmeye başladı. Dökülmemiz Bruce ile benzer bu arada.  Artık eskiye göre ne bir özgüvenim kaldı ne de bir girişkenliğim. Herkes gençliğini istediği gibi yaşayacakken ben yaşayamayacağım. En çok buna üzülüyorum. İleride saç ektirsem de bana bu yıllarımı geri veremeyecek. Çalınacak bir gençlik duruyor önümde. Kendimden daha kötü durumda olanlarda var. Biliyorum hayat hiç adil değil. Artık boş boş bakıyorum yüzlere. Hiçbir şeye ihtimal vermiyorum. Ne yapacağımı kestiremiyorum. Hiç olmadığım kadar yalnızım. Umarım bir çıkış yolu bulabilirim. Böyle yaşamak çok zor.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 26 Eylül 2021, 02:05:26 »
Herkes bir parçasını bırakmış. Yaşım daha 19. Ne bir ilişkim oldu ne de bir kız ile yakınlaşmam. İstesem güzel bir ilişkim olurdu ama aklım hep geçmişte kalıyordu. O hayal ve kalp kırıklıkları. Bir süreden sonra her şeyi bıraktım. Duvar koydum o işlerle arama. O günden sonra saçlar beni terk etmeye başladı. Dökülmemiz Bruce ile benzer bu arada.  Artık eskiye göre ne bir özgüvenim kaldı ne de bir girişkenliğim. Herkes gençliğini istediği gibi yaşayacakken ben yaşayamayacağım. En çok buna üzülüyorum. İleride saç ektirsem de bana bu yıllarımı geri veremeyecek. Çalınacak bir gençlik duruyor önümde. Kendimden daha kötü durumda olanlarda var. Biliyorum hayat hiç adil değil. Artık boş boş bakıyorum yüzlere. Hiçbir şeye ihtimal vermiyorum. Ne yapacağımı kestiremiyorum. Hiç olmadığım kadar yalnızım. Umarım bir çıkış yolu bulabilirim. Böyle yaşamak çok zor.

Tamam ama bu konuyu nasıl bulup hortlattın :)

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 26 Eylül 2021, 03:27:25 »
Gecer, daha hayatina girecek niceleri olur hepsini unutursun:)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 26 Eylül 2021, 11:14:28 »
Unutulmuyo 1 buçuk sene oldu hâlâ unutamadım istediğin kadar sosyalleş kalbinin bi köşesinde her zaman durucak

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 26 Eylül 2021, 11:21:42 »
açıkçası aşk diye bir şeye ben inanmıyorum. ayrılınca sıkıntıya düşme sebebiniz tamamen rutin alışkanlıklarınız.

başka bir insana bağlı kalmak bana mantıklı gelmiyor, tamamen acizlik. bu yüzden aşk denilen şey, beynin kendi kendini kandırması. bir nevi beyniniz size oyun oynuyor. iradeniz yeterince güçlü ise aşık olmazsınız hatta bu duygu size komik gelir.

irade güçlü değilse güçlendirme yoluna gidilmeli.
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

Facebook Twitter Instagram