Gönderen Konu: 27.05.2017 - Pendik Anatolia Saç Ekim Merkezi-4000 Greft-Yaş 28 - X-Pecia Tablet  (Okunma sayısı 24478 defa)

Slck-

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Donörünüz gerçekten çok iyi toparlanmış. Ben de donörden endişe duyuyordum. Son fotoğraflarınızı görünce rahatladım. İlaç, vitamin vs. bir şey kullandınız mı?

PagaroN

• Hero Member
Son durum nedir? Foto paylaşırsanız memnun oluruz.

PappiChulo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ben ekim yaptırdıktan 1 ay sonra kız arkadaş edinmiştim. Ama şu ekim sonucu oluşan donörle mümkün olur muydu bu? Bırak kız tavlamayı insan içine çıkamazdım. Görünce çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun ve şükürler olsun ki yarı yarıya toparlamış görünüyor umarım tamamen toparlar.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Siteyi ihmal ettim kusura bakmayın. Son durumu paylaşıyorum. Saçımı 1 ay önce ense bölgesini kısa kestirdim. Sağ taraf fena değil ekim yaptırıyorsak o kadarını göze almak zorundayız diye düşünüyorum. Sol taraf malesef çok kötüydü. Orantısız alım var cok fazla. (Sağ tarafın büyük çoğunluğunu yeliz hanım kendisi almıştı. Sol taraftan ekibi başlamıştı almaya.) Neyse  Şuanki uzunlukta donör kapanıyo bir sıkıntı çekmiyorum. Çok şükür eskiye nazaran toparladı. Üstlerde baya boşluklar var belki süreç tamamlanınca biraz daha toparlar bilmiyorum. Tepe bölgesi için beklemeye devam henüz çok fazla değişim göremiyorum. Ön bölgede çoklu greftin fazla olmasını ben beğenmedim. Dipler seyrek üstler fena durmuyo bence. Özetle ekimden eskiye nazaran çok daha iyi olması sebebiyle memnunum diyebilirim. Ama beklentimin altında kaldı. ortalama 7.5 ay oldu. dört beş ay daha bekleyip görecez.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Fotoğrafların tamamını az önce ofis ortamında çektim.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Donörünüz gerçekten çok iyi toparlanmış. Ben de donörden endişe duyuyordum. Son fotoğraflarınızı görünce rahatladım. İlaç, vitamin vs. bir şey kullandınız mı?
4 ay kadar x pecia tablet kullandım. İlk 23 ay da beslenmeme çok dikkat ettim. Sonra saldım açıkçası.4. aydan sonra x pecia tableti azaltarak devam ettim. 6. ayda da bıraktım.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ilk fotolara göre durum çok iyi , önlerde çoklu greftler çok rahatsız edici olmasada kullanılmış . Çok az bir toppikle sırma saçlı olursunuz bu hali de güzel duruyor.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz umarım çok daha güzel olur.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
donörünüz çok iyi olmuş 2. bir ekimle harika bir saçlarınız  olabilir. bu ekim sizi kellikten kurtarmış ikinci ekim sizi gür saçlı birine dönüştürebilir.

Ercan07

• Full Member
Cok güzel görünüyor ekim yapılan yerden memnunmusunuz

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Konuya en kısa sürede resim ve görüşlerimi ekleyeceğim..

Khimim

• Yeni üye
  • *
Konuya en kısa sürede resim ve görüşlerimi ekleyeceğim..

Bekliyoruz resim ve görüşlerini:)

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Beklettiğim için kusura bakmayın. Son iletilerimi de yayınlayıp aranızdan ayrılacağım. Her şey gönlünüzce olsun..

Facebook Twitter Instagram