Gönderen Konu: 27.05.2017 - Pendik Anatolia Saç Ekim Merkezi-4000 Greft-Yaş 28 - X-Pecia Tablet  (Okunma sayısı 24475 defa)

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
80. gün resimleri. Sizce süreç nasıl arkadaşlar? Bir de yeni çıkan saçlar sizde de kıvırcık oluyo mu
Fotoğraf bana ait. Kıvırcık ekim saçının boyu yaklaşık 2cm. Bir müddet sonra normale dönme eğiliminde olduğunu görüyorum.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen bende de benzer bir durum var. Sizin konunuz var mı sitede nekadar oldu ektireli süreciniz nasıl?
Kadıköy1 ilgin için teşekkürler

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen bende de benzer bir durum var. Sizin konunuz var mı sitede nekadar oldu ektireli süreciniz nasıl?
Siteye konu açmadım. Saç ekiminde sizden on iki gün ilerdeyim. Daha önce de belirttiğim gibi sürecin sizinkiyle benzer ilerlediğini rahatlıkla söyleyebilirim.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Siteye konu açmadım. Saç ekiminde sizden on iki gün ilerdeyim. Daha önce de belirttiğim gibi sürecin sizinkiyle benzer ilerlediğini rahatlıkla söyleyebilirim.
Evet daha önce söylemişsiniz atlamışım kusura bakmayın. umarım istediğiniz sonucu alırsınız

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet daha önce söylemişsiniz atlamışım kusura bakmayın. umarım istediğiniz sonucu alırsınız
Kusura bakacak bir durum yok. Temennin için teşekkür ederim. Bu zorlu süreç sonunda inşallah hepimizin yüzü güler.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yoğunluğumdan dolayı biraz ihmal ettim kusura bakmayın.. Bugün sanırım 136. gün ve resimleri az önce evde ışık altında çekmeye çalıştım. Sadece donör resmi 15 gün öncesi gündüz gün ışığı altında çekildi. Şuan net bi resim çekemedim. ilk fırsatta gün ışığı altında daha net resimler atacağım.
Not: Bugün ekim merkezi konuyu okumuş ve benle iletişime geçtiler. Detaylar çok önemli değil ama bir konu var sadece düzeltme yapmam gereken. Önceki iletilerimde test yapılmadığını yazmıştım. Ekim merkezi yapıldığını söyledi. Ben hatırlamıyorum belki de farkedemedim kimsenin günahını almak ve kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Benim hatam olabilir. Diğer konularda düşüncelerim aynı. Sadece düzeltme yapmak istedim zaten ekimin kalitesini buradan takip edip süreç sonunda göreceğiz. Daha sık paylaşım yapacağım.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
129. gün gün ışığı altında

Cenk49

• Full Member
Yoğunluğumdan dolayı biraz ihmal ettim kusura bakmayın.. Bugün sanırım 136. gün ve resimleri az önce evde ışık altında çekmeye çalıştım. Sadece donör resmi 15 gün öncesi gündüz gün ışığı altında çekildi. Şuan net bi resim çekemedim. ilk fırsatta gün ışığı altında daha net resimler atacağım.
Not: Bugün ekim merkezi konuyu okumuş ve benle iletişime geçtiler. Detaylar çok önemli değil ama bir konu var sadece düzeltme yapmam gereken. Önceki iletilerimde test yapılmadığını yazmıştım. Ekim merkezi yapıldığını söyledi. Ben hatırlamıyorum belki de farkedemedim kimsenin günahını almak ve kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Benim hatam olabilir. Diğer konularda düşüncelerim aynı. Sadece düzeltme yapmak istedim zaten ekimin kalitesini buradan takip edip süreç sonunda göreceğiz. Daha sık paylaşım yapacağım.

Bütün ekim merkezleri kendileriyle ilgili konuları mutlaka takip eder  gayet normal bir durum fakat test yapıldığını hatırlamamanız  ilginç olmuş.
yalnız ekiminiz biraz geç ilerliyor ,önümüzdeki aylarda toparlayacaktır ama şimdiden sonucu tahmin etmek zor.doner alanda iyi görünüyor.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
157. gün sonuçlar. ev ortamında ışık altında çekildi. Hala çok yavaş bence. Donör büyük oranda toparladı çok dikkat çekmiyo artık. Yorumlarınızı bekliyorum...

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
devamı...

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son attığınız fotolardan sonra geçen 20 günlük süre zarfında gelişme söz konusu. sizin dönor çok kötü durumda idi. ufak tefek boşluklar var ama büyük oranda düzelmiş. an itibari ile güzel olmuş. daha iyi olacaktır.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Son attığınız fotolardan sonra geçen 20 günlük süre zarfında gelişme söz konusu. sizin dönor çok kötü durumda idi. ufak tefek boşluklar var ama büyük oranda düzelmiş. an itibari ile güzel olmuş. daha iyi olacaktır.
İlgin ve yorumun için teşekkür ederim kardeşim..

Freiburger

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
gelisme var, olumlu seyrediyor, insallah daha da iyi olacak ;)

Facebook Twitter Instagram